mi amor

god morgon?

har sovit tills nu, har även legat totalt inbäddad för att jag har frusit som ett as, men nu svettas jag som ett as i stället, kul!!! lyckades nyss ta mig upp på skapligt darriga ben o ta mig ner o äta några pannkakor, och nedrans vilket liv det blev när jag kom ner! Känna på pannan 100 gånger, det togs fram tabletter hit och dit, men det sluta med att dom va påväg o köra upp mig till sjukhuset, men dett satte jag tvärstopp för! lixsom va ska dom göra? konstatera att jag har feber? som om jag inte redan visste de! Att jag har ont i halsen? No shit, det har jag inte märkt! och ont i hela kroppen o allt. men mina söta värdföräldrar är envisa men som tur va sitter jag här nu och inte på nått jävla spanskt sjukhus igen, för ett sånt äventyr gör jag inte om igen!
Men nu ska jag gå o sova igen o ta en till tablett i hopp om att det blir bättre, sen har jag fått stränga regler av min värdmamma, Absolut INGEN skola imorgon och att jag inte ska ställa alarm utan jag ska sova tills jag vaknar! Hon är alldeles för söt :)
nee ska sova igen, god natt!


Såhär sliten kommer ni aldrig få se mig igen!


lina.

30

(Nu mamma och pappa får jag svära) Va fan är det för fel på mig?!?!?!??! Sjuk igen! vad vill gud mig?!
Inatt vakna jag o feberyra lite, gick sedan upp o tog en alvedon, sen gick o la mig igen, vakna en timma senare o mådde fortfarande bajs, så då går jag upp o tar tempen o då visar skiten att jag har 38,2! Vill inte ens tänka på va jag hade innan alvedonen...
bara blivit värre o värre under dagen (tvingade mig själv till skolan, p.g.a. matte!) så nu ligger jag här med värk i hela förbannade kroppen, huvudvärk, snorig o allt skit! Men till min räddning har jag införskaffat lite svenskt lösgodis! dock finns det inte så mycket och är dyyyrt men det är lite plåster på såren iaf!
Men nu ska jag följa Johannas råd, tycka synd om mig själv!!

Blir tyvärr ingen bild heller för min webkamera har lagt av IGEN!!!

♥ lina.  

29 (blev nog lite fel i räkningen igår!)

Sitter här MYCKET mätt och belåten efter att ha fått pannkakor till middag, så sjukt gott!!! smaka precis som hemma :D och min värdmamma sa att jag skulle få det imorgon också (a)
Men dagen började ju sådär för fan va jag är klantig ibland(?), jämt (?) asså, det nästan absolut första som händer när jag kommer till skolan är att jag tappar min mobil (spanska) i golvet o den går i 1000 bitar! bra start på dagen!
men efter lite fix o trix lyckas jag sätta ihop den igen, men då till nästa problem, kan jag min pin kod eller, NEEEEJJJJ! slår fel 2 gånger, påväg o slå en 3 gång tils jag hejdar mig själv och tänker att det nog inte är så smart, mobillös hela dagen asså!
Men nu funkar den prima igen :D
annars har dagen inte bjudit på något kul direkt, har haft en sjuklig huvudvärk hela tiden, men men !
Imorgon börjar jag ju då kl 8 med idrott, skoj :O Men sen på kvällen är det dag för ett ZUMBA pass, ska bli as kul o som jag har sagt i tidigare inlägg är jag inte direkt världsbäst på o dansa om man säger så men det ska bli as kul endå :D och om det är kul o givande ska jag nog börja träna det 2 dar i veckan, så vi får se! :)
Förresten igår va det ju ridning som stod på schemat i skolan, men såklart hade det kört ihop sig så vi fick inte åka o rida!!!!! men som tur va ska vi få göra det på tisdag! Så alla andra fick ha en rolig pröva på dag, medans vi "ridgänget" fick ledigt, så jag o Chris låg på stranden och sen gick vi och checkade lite mysiga gator med mycket affärer, cafeer o restauranger o man kan ju säga att jag bor i totalt fel ände av stan när det kommer till sånt!
aja, jag ska väll börja packa min idrottsväska o skit o sen sova tidigt så att det finns en chans att jag ens pallar öppna ögonen imorgon när klockan ringer vid halv 7!

Vi hörs :)




lina.

27


Fan va jag saknar dig...










Och er mamma och pappa,


min älskade familj <33


lina.

24

Hej på er!

En söndag som har varit precis som den ska, stranden hela dagen. fy fan va skönt, det va ett tag sen man va på stranden! men fram mot kvällen typ kl 4 blev det lite soldis o så blåste det så det blev lite kallt, jag satt i min klänning o handduken virad runt mig, men det är typ 24 grader men man är lite bortskämd nu, så när det är 24 grader o inte sol så börjar man frysa (a) Annars så va Ronda igår helt fantastiskt! hur sjukt fint som helst o jaa bara jättemysigt :) Men sen på kvällen va jag inte alls taggad för jag va så trött hela kvällen så det blev inte så mycket dans o festande för mig, jag gled mest runt! Men just nu sitter jag o kollar på min hög med läxor som ligger brevid mig o funderar på om jag ska dö nu eller inte, för fy fan va läxor vi har!!!! jag är galet skoltrött redan, så usch asså..
aja, vi hörs när jag har något roligt att berätta, för nu finns det inte så mycket skojigt att dela med mig utav, men nu kommer en hel hög med bilder från ronda!












tjurfäktningsarenan


Här uppe där jag står o tar kortet står man o drar i snörerna så en dörr öppnas för tjuren så den kan springa ut till arenan, genom..


dnhär smala gången






asså här ville man bara gråta så fint det va, man satt på stenmurskanten längst ut på klippan o kolla nerför stupet o ner på alla små fina hus där nere, solen i ögonen o lyssna på när dom spela harpa o munspel/gitarr, helt sjukt vackert!!


Bron som delar Ronda i två delar, den nya delen och den gamla delen!








♥ lina.  

"Damn I miss you"

Hemma från filmkvällen! det va as mysigt :) vi va ett gäng på över 20 tjejer som satt i ett av klassrummen o kollade på step up 2 o frossade i go saker, härligt! det låter säkert sjukt att man sitter i skolan en fredag o kollar på film med sina kompisar, men tro mig här är skolan guldvärd! skolan är den enda platsen man har med svenskar och de som jobbar på skolan (speciellt Liza!!) ställer upp så himla mycket för oss för att vi ska få det så bra som möjligt, så att va i skolan är som o va hemma! (jag känner mig mer hemma i skolan än i familjen) Så man kan säga att skolan är en hem eller andra hem, men på ett positivt sätt! :)
Sen gick jag och Olivia hem tsm o nu sitter jag här :) Och imorgon bitti bär det av till Ronda med skolan! Ronda är en stad lite längre in i landet, som tydligen ska va jättefin, så vi får väll se men det blir säkert jättekul! :) Sen på kvällen ska vi fira Vanessa på allvar, det kommer bli fint! :D Men vi hörs mellan Ronda och att vi ska ut tror jag om det inte blir för stressigt! :)
Nu dags o packa lite sen sova!!!! puss på er :)


Plaza Mayor är ett shoppingcenter fast utan tak och som är jättemysigt med småpalmer här och där och då är det ett "hus" med MASSOR affärer och ett "hus" med bara massor restauranger och cafeér, jättemysigt är det verkligen! :)


Rebecka som Chris bor med när vi åt den sjukt efterlängtade tacosen!!!




Jag ska klippa ihop ett helt kollage med bilder på dig Chris, för det finns ett dussin helt sjukt fina! ;)







Tyckte det va lite roligt,för ist för att ropa upp nummer så fick man säga sitt namn och så när maten va klar så ropade dom upp ens namn! och jaa jag får heta det mesta här, tydligen har dom väldigt svårt med mitt namn ;)


Gabrielle i skolan!


Födelsedagsbarnet, 18 jävla år nu!!! :D


sjukt ofräsch och sjukt trött, hasta luego!


lina.

ps. Tack älskade mamma och pappa för paketet med usbsladd (tyvärr funkar inte den, den är alldeles för tjock :/) o mina shorts o allt, Tack så jättemycket!!! <333

22

Sitter hemma hos Chris nu, vi har precis kommit hem efter en dag på plaza mayor (förklarar sen va det är) och nu ska ni få höra, det regnar idag!!!! :( Vi tänkte ha en heldag på stranden o pressa som bara den eftersom det va en vecka sen vi sola, men nejnej, ist är det 25 grader o regn o jag går i kofta, bajs asså...
Men ikväll ska vi iaf fira Vanessa som fyller år med en filmkväll i skolan eftersom vi ska upp tidigt imorgon till Ronda, men imorgon kväll blir det FFEEEEEESSSSTTTTTT!! :D
Men för någon minut sedan ringde det på, på dörren här o så sa Chris värdbror någonting, så Chris bara kastar sig ner från sängen o ramlar ner på golvet, jag lovar er det va en syn utan dess like! :D
men nu ska vi gå, pusss hej!
lina.

20

har bara en sak o säga, imorgon har jag min första idrott B lektion och nu till det värsta!
Den slutar kl 9.00 min psykologi lektion börjar 9.15!!!!!!!
Hur i h*lvete ska det här gå till?!?!?! Jag hinner ju för fan inte ens klä på mig på 15 min, nu ska jag både duscha, klä på mig, fixa mig lite, hämta saker i skåpet och upp på lektion!
Detta måste va ett skämt!
Dom som har gått i samma klass som mig under åren vet att jag inte riiiiiktigt är den snabbaste efter idrotten kanske!
jag dör, morgondagen kommer bli ett helvete, börjar 8.00 slutar 17.20, ge mig styrka någon!!!!!!


hur morgondagen kommer sluta är ingen som vet asså, hörs om jag överlever!


lina.

19

God kväll!

Igår orkade jag inte blogga, va i skolan till kl 7, men slutade egentligen vid typ halv 3 men sen på kvälllen så tränade vi (kommer en tjej till skolan o håller i gympa pass o så!) o i helvete va det va varmt (Svettades lika mycket som den kvällen vi va ute o dansa på buschwaka magda! :P) och jobbigt, sjuklig träningsvärk i hela kroppen, snacka om otränad! men imorgon kör vi igen, så det blir fint med denna träningsvärk!
Annars idag så va jag o Chris på marknaden innan skolan, den va sjukt bra! fanns allt och väldigt, väldigt mycket fina saker! så ska ni komma ner hit, se till o va här åtminstonde en tisdag! Chris lyckades även pruta rätt rejält, sånt gillas starkt! Sen hade jag Cultura, och jag förstod ingenting av vad våran lärare sa (hon pratar bara spanska) men helt plötsligt så ställer sig hela klassen upp o börjar gå, så jag hängde ju på o då visade det sig att skolan bjöd på fika till oss! så vi gick o satte oss på ett jättemysigt cafe o fika, man tackar man tackar :D Sen naturkunskap, blääääääää och där tog även all chris och min energi slut tror jag så sen på internationella ekonomin, va jag så jävla trött så jag satt o halvsomna hela tiden, det va helt sjukt asså! sen innan mötet efter skolan dog jag i soffan o somnade så skönt så :)
Men tror det blir en tidig kväll för mig ikväll för jag sov så sjukt dåligt inatt, jag vakna flera flera gånger o usch o fy o sen frös jag också, så la över mig överkastet också, så vi satsar på bättre sömn inatt!


Chris fick till en redigt fin bild på trötta mig i skolan!


lina.

17

Sketen dag, kom hem klockan 4 imorse, trött som ett as. Halv 5 kommer min värdmamma in till mig o är jätteorolig för jag hostade o snora så himla mycket, men jag sa att det va lugnt så tillsist gick hon så jag fick sova.
Kvällen igår va jätterolig tsm med mycket trevligt folk! :)
Men denna dag kan slänga sig i väggen, hemlängtan, trött, sjuk, galet varmt etc. usch.
aja nu får jag väll dra på mig bikinin (för nu har solen kommit till min balkong) och ta med mig religionen ut på balkongen så jag får ut nått utav denna dag! 
puss


lina.

16

Idag blir det Malaga över dagen! Och ikväll kan min förskyldning slänga sig i väggen, för här ska det festas!
vi hörs när jag kommer hem från Malaga om det inte blir för stressigt :)

lina.

14

Hej hopp!

Idag har jag varit i skolan i lite mer än 13 timmar, inte likt mig!!
Men dagen började på stranden som sagt va, är jävligt sur att jag inte va med men det va nog bäst så för vill inte behöva äta pencillin ÄNNU en gång till i sommar, känns som det räcker med två gånger, så jag fick snällt va funktionär! men det va kul det med! Men vi Gy 3 kom 2:a, surt! men men alla kämpade verkligen jättebra! :)
sen va det dags för vanliga lektioner efter det, har också haft första Mac lektionen här, tror fan att det kan bli bra asså, eller jag håller tummarna! sen va det dags för föräldramöte o tapaskväll med alla värdfamiljer, det va riktigt mysigt :)
Men nu sitter jag här hemma och har blivit ännu sjukare, jävla bajs asså! helt galet att jag ALLTID blir sjuk, det är fan nått fel på mig asså! Så det blir en tidig kväll ikväll, men är ju ledig imorgon så då blir det heldag på stranden, om jag kommer härifrån för min värdmamma tror att jag kommer dö av lite feber o förskyldning? så jag får väll smita ut imorgon om jag ska komma iväg!
Men vi hörs imorgon :) puss


Jag gör mig så bra på bild jämt!






lina.

13

Hej på er !

Det är dags o sova för mig nu, för har gått och blivit sjuk! usch o fy
och imorgon är det Aquathlon kl 8 på morgonen, fan asså för tidigt!!!! men jag ska bara va funktionär, eftersom jag är sjuk då känns det inte så lämpligt o bada i detta kalla vatten o hålla på o träna så jag tar det lite lugnt :)
Sen imorgonkväll är det tapas kväll på skolan för föräldrar o elever, så har försökt få med min värdmamma och värdpappa och tror jag har lyckats om jag inte förstod helt fel ;)
Min morgon idag började förresten as bra verkligen :O när jag kliver ut genom ytterdörren, as stressad som vanligt, ser jag inte att Kora (våran hund) ligger där så jag halvsnubblar över henne o ner för trappen och störtar rakt in i cykeln och vem kommer inte ut då om inte min värdbror och undrar va jag gör, bra jobbat lina lixsom! jaa han fick sig nog ett härligt skratt iaf och det bjuder jag på! :)
Aja ska sova nu, har inte sovit så bra dom senaste nätterna så börjar bli rätt sliten! vi hörs imorgon :)
God natt


Mitt schema!


lina.

2 Dagens, 2 veckans, 2 årets!!

Chris och jag står vid våra skåp, Chris tappar sin väska och ut faller hennes bh, rektorn (som är en kille) går precis förbi och ser händelsen men ser inte att det är en bh Chris har tappat ut, utan tänker hjälpa till o plocka upp den tills han inser vad det är o går sen därifrån lite generad!
Det va nog det roligaste jag har sätt på länge, hahahhaha

Sen en till sak, inget kul när man berättar här, men Gabriells ansiktsutryck så fort någon nämner cocos (hon äääälsssskaaaar cocos), går inte o beskriva med ord hur sjukt jävla kul det är! ;D

fina vänner man har, :)






lina.

12

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.
Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna..

Det va nog det bästa jag har läst på länge!




lina


11

Hej på er!

Imorse började min dag med att jag satt och åt sotflagor och youghurt till frukost, gott!
Anledningen till att min youghurt fick en liten smak av brand och sot är för att det är tydligen en väldigt stor skogsbrand precis här i närheten, fint!
Annars har dagen rullat på, Jag, Chris, Eva, Sofia, Rebecka och Elsa satt på Baskins och fika och prata lite sen gick jag och Chris ner till strandpromenaden o satte oss och kolla på follk, det va mycket mysigt tills en bil med två unga killar stannade mitt framför oss och sa att vi skulle hoppa in i bilen o satt o ropa på oss och sen öppnade dom t.o.m bildörren så vi skulle hoppa in, skulle de inte varit för att jag va tvungen o låsa upp min cykel o allt skulle jag ha dragit därifrån direkt, är livrädd för såntdär! Att folk tutar och ropar har man vant sig vid nu men det där tycker jag fortfarande är obehagligt!
Samma sak när jag skulle cykla hem från strandpromenaden, då kommer det tvp killar på moppe o en i bil och kör upp brevid mig o håller på o pratar med mig, sen kör dom lite före och blockerar vägen så jag inte ska komma förbi, men jag lyckades o då cykla jag som aldrig förr, fast dom fortfarande följde efter men sen när jag svängde in på min gata sluta dom följa efter för där får inte bilar köra (eller det är enkelriktat), tack gode gud!!
Ae nu kom min chramiga lilla vän hit som pussar o har sig (min ena värdbrors son som är typ 4 år) så ska ner o prata lite med honom innan det är dags för middag, som tyvärr är bläckfisk idag tror jag!!!! panik, gillar INTE det :( som tur va gör inte Ellinor det heller och det ligger en pizzeria och burger king bara några hundra meter härifrån, så våran kväll kan vara räddad!

Vi hörs senare, eller imorgon!


lina.

10

hej!

har inte pallat blogga, men igår va det utgång och idag va det nollning på stranden sen utgång!
Är verkligen inte på humör för tillfället o blogga, så vi hörs någon annan dag!


Vi treor hade dessa fina hula hula band runt halsen!

lina.

8

God kväll!

Imorgon är jag så jävla ledig som man kan bli!!! och det bästa av allt är att jag är det varje fredag ett tag framöver! så imorgon blir det stranden hela dagen lång! det ska bli skönt!
annars så sitter jag på mitt rum (och blir totalt uppäten av en mygga som inte vill dö) för helt plötsligt när jag satt framför tv kom HELA släkten så jag gick för det va nedrans va folk det va!
förövrigt så känner jag mig nästan som hemma nu :) förutom att man bara förstår hälften av va dom säger. Men några saker med sverige saknar jag:
- Alla mina vänner!
- Min familj!
- Att inte behöva gå med skor inomhus!
- Att få äta en måltid ihop med familjen, ist för att sitta själv o äta hela tiden! (tydligen gör man så här, socialt...)
- Bara kunna sitta och umgås med MIN familj..
- Att äta middag vid vanlig tid ist för kl 22.00!
- Att inte gå in i jävla lycktstolpar vart jag än går! (dom har några vita plattor som sticker ut nertill som jag kraschar rakt in i hela tin!
Annars så vill jag bara säga att Spanien är där jag trivs som bäst :)

Har ingen bild att bjuda på idag tyvärr :(


lina.

7

Ett inlägg tillägnat till dig syster min!
idag har inte hänt ett skit roligt typ, har varit så trött hela dagen att jag höll på o somna och mitt j*vla skåp är fortfarande trasigt, så måste fortfarande få tag på vaktmästaren!
Efter skolan samlades hela klassen på ett fik och prata lite, det va dock väldigt trevligt :)
Imorgon efter skolan ska jag och Ellinor till mira mar för att köpa present åt vår värdmamma som fyller år på söndag, det ska bli kul :D
Men nu kanske jag borde sova eftersom jag har varit nära på o somna hela dagen!
Och jag vill bara meddela er på tbs, att klaga aldrig att ni har det jobbigt mer för ni inser inte hur slappt ni har det!
För i den här skolan räcker man upp handen, inget man är van vid!
och skulle jag tappa en penna på golvet skulle alla höra det, så jävla tyst är det i klassrummet, INGET man är van vid!
mucho mas...

Nee sängen lockar vi hörs!


Bilden är också till dig min älskade syster :)


lina.

6

Hej på er!

Dagen börjdes men 3 timmars stadsvandring genom hela jävla fuengirola, TUR att det va molnigt dom timmarna, för precis när vandringen precis va slut så sprack det upp och blev klarblå himmel igen och sjukligt varmt!
Har fått skåp o allt nu, så imorgon börjar det på allvar, så nu är det bara köra gärnet, bara 1 år kvar sen är jag FRIIII!!!!
Efter skolan va vi ett gäng på säkert över 20 pers från gymnasiet som låg tsm på stranden och sola, mycket trevligt!
Men påväg ner till stranden hände något mindre trevligt! Ni som känner mig kommer inte bli chockade när jag säger att jag gick in i en lycktstolpe! attans va jag fick ont spec i min tååå, som förövrigt har svullnat upp till dubbelsize och blödde bajsmycket! antagligen vrickad, underbaaaart! :)
Sen efter stranden va det bara o gå hem, varmt som bara den, men nu sitter jag här nyduschad och PROPPMÄTT!
Ska nog gå o lägga mig jättetidigt idag så jag är pigg försts riktiga skoldagen, för jag är absolut inte van vid att gå upp såhär tidigt!
Vi hörs imorgon men först ska ni få två bilder som jag hsr snott från min kära vän Chris, då jag själv inte tog några kort idag (a)


fastnade inte riktigt på bilden, men det är iaf jag och min "hula hula" bakdansare vid tågstationen ;)


la playaaaaa


lina.

5

Panik dag!!!!!
Försov mig imorse, vakna av att Ellinor kom in i mitt rum kl 5 i 8 och vi skulle gå klockan 20 över 8,  bra jobbat lina, första dagen lixsom! helvete.. sen har det varit bajs varmt hela dagen (jag klagar verkligen inte, men har svettats som en gris!!!) sen idag hade vi genomgån om olika saker gällande Fuengirola, o helvete jag kommer aldrig våga gå själv!!! det börjaar med att dom säger att den enda bron man inte ska korsa någongång på dygnet (p.g.a att det är där nästan alla blir rånade, nedslagna o you name it, vilken tid på dygnet det än är) är ju klart som fan den gångbron jag måste gå över varje gång jag går till mira mar, kul :O
så när vi hade varit på mira mar idag så va jag ju tvungen att gå över där SJÄLV och det hade börjat bli skymmning, gissa om jag höll på o skita ner mig, helvete asså... fega lilla jag! sen när jag går över nästa gångbro kommer det ett litet killgäng emot mig, då trodde jag verkligen att min sista stund va kommen p.g.a genomgången idag, sen när dom börjar o prata med mig o ropa: Guapa chica! efter mig då va jag 1 mm ifrån att springa, men jag överlevde för här sitter jag ju!
Men det jag införskaffade idag var en SPANSK MOBIL MED SPANSKT TELEFONNUMMER! och han vi köpte av va så himlans trevlig och prata på som bara den, så han tyckte vi skulle komma tillbaka ofta :D
Och min "mamma", "pappa" och "bror" blev sååååå glada när jag kom hem med en spansk telefon! tror t.o.m det första min "bror" gjordee va o lägga till mitt nummer, treevligt!
Men nu är det dags att packa upp det "onödiga" jag köpte ( enligt mig är nya kläder ALDRIG onödigt!) Sen sova :) för imorgon blir det skolan först sen stranden :)
Buenas noches!


Mi Español movíl!

lina.

"Cumpleaños feliz"

Första kvällen med hemlängtan av olika anledningar...
Men ett superstort Grattis till min kära mamma som fyller år idag <3




lina.

"Dancing in and out of my life, not sure I could survive"

hemkommen från heldag på stranden! har inte mycket att säga förutom att jag är helt sjukligt trött och hungrig faktiskt!!! för eftersom jag inte har varit hemma har jag inte fått mat på hela dagen, men det är mat om ca 1 timma! Ellinor som också ska bo här kom idag så vi va och hämta henne vid skolan förut och nu är vi hemma igen! :)
Nee jag har faktiskt ingenting att säga, vi hörs imorgon innan skolan om jag hinner! puss
Först lite bilder från igår och idag














lina.

4

God morgon!

Va sjukt trött när jag kom hem inatt så orkade inte blogga!
Tror dessutom att min kära vän Chris har smittat mig, jag är jättesnorig och hostar o allt, varför va frisk när man kan va sjuk känner jag!
Men snart ska jag och min "pappa" åka och hämta den andra tjejen som ska bo här sen blir det att gå till stranden! och min "mamma" och "pappa" har haft genomgång att jag måste smörja in mig i ansiktet, för jag har blivit liite röd under ögonen som jag alltid blir och sen har min "pappa" haft genomgång att det kommer bli jättevarmt idag, jag har svettats sen jag kom hit så förstår inte va skillnaden skulle va idag!
Men jag är astaggad på att träffa den andra tjejen så nu ska jag väll packa ihop min strand väska och åka :D
Vi hörs ikväll, puss!




lina.

3

Hej!

Hemkommen efter en dag i skolan och på stranden! Träffat ännu mer nytt folk nu, så ikväll har vi dragit ihop ett gäng så vi ska gå ut! :) och nu har äntligen dom 2 tjejerna som skulle bo mittemot mig kommit, tack snälla!! nu är jag inte själv längre här borta i ingenstans!
Annars har det inte hänt nått idag, va o köpte lite skolsaker också eftersom det börjar närma sig nu! och sen har jag fan gjort det bästa köpet jag någonsin har gjort fan, jag har köpt en FLÄKT!!!
nu kanske jag kan sova utan o vakna helt genomsvettig och sova utan att få 1000 myggbett, jag är sjukt nöjd över min lilla fläkt! :)
Nu blir det duscha och fixa sig för utgång, puss!!!








Denhär fina nyckelringen fick jag av min snälla värdbror förut! :)

lina.

"Jar of hearts"

Sådär!
hemkommen efter en kväll med trevligt skolfolk! :)
Det va så att när jag stod med Chris och Victoria och väntade på deras buss vid mira mar så frågade två killar oss om vi va från sverige och skulle börja svenska skolan, såklart sa vi jaa och det skulle tydligen dom också så vi sa att vi skulle mötas vid skola på kvällen för att sen gå och se fotboll, sagt och gjort! en mycket trevlig kväll :)
Och idag va första gången jag GICK till skolan, helvete asså.. aldrig mer! så sjukt långt :O 1 timma tog det och i den här värmen va det inte kul! men min snälla "mamma" följde mig halva vägen (och min snälla "pappa" följde mig hela vägen till mira mar idag så jag skulle hitta, dom är verkligen helt underbara!) så att jag skulle hitta, o hon är så söt hon ska hålla armkrok hela tin och varje gång man kommer in i en diskussion så ska hon stanna och prata och visa allt, så himla gullig :) men iaf det va sjukligt långt och sjukt jobbigt, hädanefter blir det cykel! men hem fick det bli taxi, och när jag väl kom hem så bjöds det på mat, IGEN (tur att det inte finns en gnutta fett i maten dom äter för annars skulle jag rulla fram nu..) sen ssatt vi o kolla på tv tsm, spansk diskussions program, himla spännande!
Och jag har nu insett att myggor är dom livrädda för, min "mamma" fick panik när hon hjälpte mig upp till mitt rum med några saker, hon hoppa runt o skrek och nu har hon satt dit någon myggdödar sak över min säng med någon vätska i så vi får väll se om jag överlever natten!
men nu börjar det bli dags att sova, imorgon är det först lite öppet hus i skolan sen blir det tomar el sol en la playa!!!!





Tänkte ta kort på hamnen men jaa, jag är ju inte så duktig på det där med kort...






Tänkte visa bild på min nya tröja från blanco (köpte även en bikini där, som jag förövrigt fick gratis :P) men belysningen i mitt rum är inte den bästa!

lina.

"I learned to live, half alive "


Kul att vi börjar skolan på måndag.....

lina.


2

God dag!

sov som en stock inatt, men när jag vakna upptäckte jag att jag har blivit totalt uppäten av myggor, eftersom jag måste sova med balkongdörren öppen för att vi inte har en enda fläkt eller ac eller nått i detta hus, kul! så det kliar som bara fan vill jag lova.
Men idag har min ena "bror"s (har 3 st) barn varit här, dom är 2(tjejen) och 5(killen) år tror jag och den lilla killen va en riktig flörtig en! det första han gör är o kastar sig i min famn och sen när jag skulle gå upp på mitt rum kommer han fram till mig och tar tag i min hand och pussar den, riktigt söt kille!
Men idag har jag, Chris och Victoria varit på Mira mar också och shoppat allt nödvändigt och lite onödiga saker, sjukt stort och om det är nått som kommer ruinera mig så är det, det stället! så sjukt mycket butiker med massor fint, jobbigt att jag bara bor typ 15 min gångväg därifrån...
Annars så har vi kommit fram till att jag är totalt ensam i den här delen av stan, alla andra som går på skolan bor i helt andra änden, alltså i den änden där skolan ligger, det är ju kul!
Men ikväll så ska vi möta ett gäng utanför skolan för att sen gå o kolla på va det nu var, det blir säkert as kul! :) om jag någon gång hittar fram till skolan...
Men nu tjatas det om mat IGEN, herregud hur ska jag orka, är ju proppmätt redan..
Vi hörs när jag kommit hem :)










Här spenderade jag min eftermiddag innan det började att regna :(


lina.


lonlygirl

Här kommer lite bilder på mitt rum också!















Nu låter det som att våran hund håller på o spy eller kvävas, så kanske ska gå ner och kolla om hon lever!


lina.


Första dagen!

Hej mina kära vänner!

Nu sitter jag i mitt nya hem och har det hur jävla underbart som helst! Flygresan gick bra och allt och min familj är helt underbar! huset och mitt rum är jättemysigt, har en balkong som jag just nu sitter o chillar på och bara njuter! dock har det dragit in lite oväder men vi hoppas att det försvinner tills imorgon :)
Och jag kan ju meddela att man förstår typ max hälften av vad dom säger och det enda man använder sig av är typ si, no, vale! så när jag och min mamma gick o handla blev det nog en hel del missförstånd men aja, vi hade jättetrevligt ändå, vi gick och köpte mat och prata och så visade hon mig runt lite och för att reda ut vart jag bor så bor jag vid Mira Mar! :) på söndag kommer den andra tjejen som ska bo här också, så det blir spännande :)
Men nu måste jag gå och fixa det sista sen sova, är sjukligt trött och imorgon blir det shopping med Chris!



Och till saken som dom flesta har väntat på nu: Jaaaa, han är galet snygg! dock några år äldre! så nu vet ni tjejer! ;)


lina.

RSS 2.0