HÄSTINLÄGG

Kan ni fatta, Jag har HOPPAT över ett riktigt hinder (typ 30 cm högt men endå!!!) med Gustav utan bråk och trams!!! Helt sjukt :O

Den unghäst som inte ens lät en person sitta på hans rygg för 6 månader sedan, den häst som har kastat av mig ett antal gånger och släpat mig efter sig i en longerlina, den häst som stegrar sig i stallgången varje gång man sätter fast honom (han måste alltid stå lös i gången), den häst som sliter sig varje gång man longerar, den häst som sprungit rakt igenom staket osv. Som ni ser kan listan bli rätt lång!
Men det finns en lista som kan bli ännu längre och det är listan på vilken underbar häst han är! Vi har verkligen våra bråk ibland, men jag skulle aldrig byta ut denna fina häst mot nått!! Han är helt klart den bästa och vän man kan ha!!! och snart (typ X antal månader) får ni börja akta er på tävlingsbanorna för nu ska vi komma igång med träning på riktigt!

SEN en stor jävla kram till alla människor i stallet, som livar upp vilken dyster dag som helst, ni är verkligen guldvärda!!

Och en bamsekram till Nina, jaa helt enkelt bara för allt!

Låter som jag har skrivit ett jävla tackbrev för att jag ska sluta med hästar eller dö eller nått? Men så är det verkligen inte, kände bara att jag ville skriva av mig lite, men det här är bara början på våran resa!

Fina, underbara, snälla, galna häst!


One day at a time.

I try, I try
But I guess I gotta take it,
One day at a time.


Vart jag än går

Dax att lägga sig framför tvn och dö efter en dag med jobb och träning!

(Det jag egentligen ville säga var, grattis till min älskade mamma som fyller år idag!! :) puss<3 )


RSS 2.0