Bra väder, glatt humör!

Hej!
Jag har total bloggtorka! Jag menar, mitt liv är ju inte så värstans varierande så det skrivs ju typ samma saker här varje dag! Och de känns lite tråkigt tycker jag! jag är däremot på mycket bra humör :D så de är ju ett plus! Nae nu har jag inte så mycket mer att skriva men vi hörs imorgon, god natt :)


A beating love within my heart

Hej!
Idag är jag ju ledig men det var en mässa på universitet där man kunde gå och kolla vad massor universitet i hela sverige hade att erbjuda, även fast jag är 100 % säker på att jag inte ska plugga direkt efter gymnasiet så var det rätt givande och intressant att kolla runt :) men efter vi varit där så åkte jag hem och pluggade och sen blev det stallet :) Och idag var Gustav lite otålig och hade lite problem att stå still emellanåt men han va lika duktig som förra gången! och vi gör framsteg varje gång! :) är så glad att jag har Eva som hjälper mig! men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova ! vi hörs imorgon :)

Good day

Hej!
Idag i skolan så fick jag ett trevligt videosamtal från underbara vänner i Spanien, fina Vanessa och chris! Så sjukt underbart att få höra deras röster och se dom igen :) usch va jag längtar tillbaka till alla vännerna :( efter skolan blev det att åka upp till stallet, de va lika trevligt som vanligt :) sen ikväll har jag pluggat som fasen så de känns bra men nu är de snart dags att sova! Så vi hörs imorgon :)

Lilla Gustav tyckte att det va mer spännande att han fått nytt spån än att vara med på kort ;)


usch och fy

Fick ett fint sms av min kära vän Magda att jag skulle kolla våran balträningstid nästa vecka och jag hoppas att dom skojar?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?
vet inte om de går att se men kl 08.00!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time will tell

mitt humör idag var väll inte direkt i topp idag när jag vakna, låg vaken i säkert 3 timmar inatt och bara tänkte och kunde inte somna efter att jag kommit hem och massor men som alltid när man kommer till stallet så vänder det! Att vara i stallet med underbara människor och en fin liten häst är verkligen lycka för mig! :) och Gustav var så himla duktig idag, stod själv i stallet (eller jag och Eva va ju där men ingen annan häst mena jag!) och sen va han jätteduktig i ridhuset och allt så de va helt fantastiskt! :D nu har jag snart skrivit klart min fördjupningsuppgift i historian iaf så nu har jag bara Psykologi och Religion kvar att tenta av sen så är jag ifatt och avslutat allt som jag ska! :) klapp på axeln!
Nu är det dags för mat, dusch och sedan sova :)
vi hörs!
gäspande häst!
Hittade ett kort när jag rensa mitt rum från när jag va liten och red på Valla :)

Love and hate

Hej!
Igår var en... Spännande utgång! Tänker inte kommentera det mer än så. Idag är ju sista dagen på lovet tyvärr så jag tog med mig datorn ut i det fina vädret och satt och plugga och sola lite de va skönt :) och nu ska jag klä på mig och åka mot stallet sen får vi se om jag hinner till balträningen! Men vi hörs senare :)


Tidig morgon

God morgon! Idag gick jag upp kl 6 för att åka till stallet, då va man verkligen pigg o fräsch! Men nu ska jag ut och ta en power walk i det underbara vädret eftersom jag inte får träna för att jag är sjuk och p.g.a min rygg. Sen blir de lite plugga eller rättare sagt massor plugga! Och sen ikväll är de utgång som står på schemat :) så vi hörs när jag har tid helt enkelt :)

Ni får 3 bilder på va jag köpte i Sthlm idag ist :) Ursäkta dom usla bilderna!!

Vitt linne- hollister
Röd klänning- zara
Solglasögon- bikbok


Stockholm

Hej! Sitter på hotellet nu efter en heldags shopping! Bilder på sakerna kommer upp imorgon när jag kommit hem :) nu ska vi ladda om för att sen gå ut och äta lite :) vi hörs imorgon!


Everybody is the same

Hej!
Idag har jag som sagt varit på maxi med Sara och handlat och sedan va vi i stallet och jag red ninas häst och de gick jättebra och sen longerade jag Gustav :) men nu sitter jag med mitt mongo till syster i bilen och väntar på att mamma ska komma med tåget! Men vi hörs imorgon om jag hinner innan vi åker till Sthlm :) hejdå kära läsare!

Sara tog en liten rolig bild på Malins häst som älskar att stå och kolla ut genom fönstret ;)


I wish for you every time

hej!
Dagen började med att jag och Sara åkte ut till ikano och fixade lite sedan hem och bytte om för att sedan åka upp till stallet. Longerade Gustav och sedan va vi ute och gick lite på åkern i det fina vädret :) sen va det dags att klippa honom och han va super snäll men jag kanske inte har någon direkt karriär inom frisering av hästar ;) men de gick bra! men nu ska jag lägga mig i sängen och sätta igång en film och kolla på den sen sova :) imorgon har jag och Sara i uppdrag igen att åka till maxi och handla åt mamma och sedan ska jag upp till stallet :) sen Torsdag - Fredag ska jag,Mamma och Sara åka upp till Stockholm och shoppa och ha trevligt :)
Men vi hörs nog imorgon :)
Nu skulle jag vilja vara här...
eller här...

True


I fight for you

Första dagen på lovet började väldigt bra! Började med en jättegod frukost tsm med fina vänner och sedan skulle vi åkt in till stan och kolla en sak men då hade en utav dessa kära vänner kollat fel på öppetiderna så de blev inget och sen åkte jag till min lilla ängel :) och nu sitter jag här och kollar tv med mina finingar ! Men vi hörs imorgon , hejdå! :)


Strålande dag!

God morgon! Nu ska jag åka och hämta upp Josse och sen ska vi vidare till Mathilda och äta frukost tsm och sen ska vi hämta upp Emma och åka in till stan och kolla en hemlis :D så vi hörs sen!
Idag är förresten as fint väder, strålande sol och 5 grader så idag blir de skinnjacka! :)


Fråga inte vad de är jag har på magen, måste va någon skugga eller nått!


Anna och Ann-Sofie!

Redan på den tiden va vi vackra som få! Maja, Detta är ett urklipp från våran kända video ;) ! Jaa herregud...


Positiv Lina!

Inatt ska de sovas mer än 2 timmar iaf! är rätt imponerad att jag lyckats hålla igång hela dagen trots så lite sömn, bra jobbat!
Idag har de tagits en jäkla massa blodprover på mig iaf och även fått reda på att jag måste göra en lungröntgen. en vanlig dag i mitt liv helt enkelt!
men nu ska jag sova innan min jävla svanskota som jag förövrigt har en spricka på efter min grasiösa lilla avramling tar död på mig.
kände att detta verkligen blev ett glatt inlägg! blir förhoppningsvis bättre imorgon :)
god natt på er!
Fina underbara vänner, när man är med er har man alltid ett smile på läpparna! Massa MASSA kärlek till er!

Zzzzzzzz

God dag!
Fy fan va jag är trött...
Igår var en toppen kväll tsm med massor av härliga människor och Torsdagsklubben va riktigt kul faktiskt! Dricka och dans hela natten lång :) men idag mår man helt klart som man förtjänar och sen sjuk på det också, verkligen härligt! Men dum som jag är, är jag påväg till skolan nu för måste fixa lite och sedan blir det sjukhuset för min del och sen stallet :) så vi får väll hoppas att jag överlever denna dag men ser ni en zombie så kan ni ju vara rätt säkra på att det är jag!


bloggtorka

Hej!
Idag har inte hänt något speciellt, hade naturkunskap och skulle sedan haft estetisk verksamhet men läraren var inte där så vi fick en hemuppgift så nu ska här målas! och ni som har gått i samma bildklass som mig vet hur bra jag är på det! men de blir nog bra :) Imorgon blir det skolan och sedan ska jag ut på torsdagsklubben för första gången så de blir nog fint! :D men nu är det dags att åka mot stallet :) Vi hörs
Mitt schema är ju helt okej om man säger så för det visade sig att jag läste 200 poäng för mycket så jag fick ta bort lite kurser! dock har jag rätt mycket att göra utöver dessa kurser jag läser i skolan eftersom jag har kvar vissa från spanien och så men när jag är klara med dom kommer de bli as skönt!!
(Coach är inget oblikatoriskt utan det är bara om man ligger efter i nått ämne eller bara behöver läxhjälp typ)

alla hjärtans dag

glad alla hjärtans dag alla kära människor!
jag ska fira alla hjärtans dag uppe i stallet hos min lilla fina häst :) och sedan plugg, så de blir trevligt!
hoppas ni får en jättebra dag! nu ska jag åka mot skolan och ha en 2 timmars samhällslektion, så vi hörs senare :)


Smärta

Alvedon och voltarenkräm och ändå ligger jag vaken p.g.a smärtorna i min kära rygg! Kommer bli en fin natt känner jag...

Mamma och Sara följde iaf med mig upp till stallet förut idag eftersom jag är lite handikappad så dom fick va mina hästskötare idag :) mycket snällt av dom! och Sara blev även överlycklig när Nina ( hon som är ägare till Gustav) frågade om hon ville rida på jenka (ninas lilla mini shettis) som Sara har gått och blivit helt kär i, så de ska bli kul o se! ;)
Aja nu har jag försökt somna i 2 timmar så ska väll fortsätta med det! God natt på er.


2:a

Hej!
Nu är jag och mamma påväg hem från en VÄLDIGT händelserik dag i stallet och ännu en avkastning dock gick det lite värre denna gång så kunde inte hoppa upp igen! så jag kan inte riktigt gå om man säger så och är yrsligare än va man blir efter att ha druckit en hel vodka, så de är ju fint! Men lite värktabletter på det här så ska jag nog klara bowling och fest :)
Men vi hörs om jag lever!

Unnade mig iaf 2 sjukt snygga linnen från bikbok idag när jag, Sara och mamma va på ikano, de förtjäna jag!


En tanke

En sak jag har tänkt på är hur kan ett djur få en att må så himla bra?
Min älskade Gustav har verkligen tagit en enorm plats i mitt hjärta och får mig att må så himla bra! Även fast han är som en stor bebis som går en på nerverna ibland och som kräver rätt mycket mer ansvar, tid och tålamod än va en annan häst gör så är han den underbaraste och finaste häst och trognaste vän man kan ha! Ni som inte har häst eller nått annat djur kommer säkert tycka att jag är helt konstig som sitter och skriver såhär men då mina kära vänner får ni tycka det för han har verkligen fått mitt liv att vända till det bättre!

Älskar min lilla bebis :)


Jag har glömt dig en vacker dag

Titta va jag hitta i brevlådan! :D
Fan va jag längtar nu..... Men de är bara Ca 68 skoldagar kvar!!!!!

 


Sovmorgon igen!

Efter ett totalt fjasko i onsdagskväll då de inte kom en jävel typ till vårat öppna hus i nkpg så fick vi en dag ledigt igår så igår sov jag,plugga och va i stallet! Gustav ha kommit på en ny sak för att testa mitt tålamod: vägra gå in i ridhuset!
Nu har jag stått en halv timma varje dag och försökt få in honom! Men till sist har han gett upp och gått in, men annars så va han lite hängig igår, vi får hoppas att han bara hade en dålig dag så inte han också har blivit sjuk!
Men nu är de dags att åka till skolan en sväng och sen stallet och sen blir det bara att ta de lugnt ikväll tror jag :)
Mm vi hörs!


1:a

Påväg hem från stallet nu! Blev en lång dag här :) sånt gillas! Och hoppa upp på Gustav gjorde jag också men lika fort låg jag på marken! Men som tobbe sa: de va första gången men absolut inte sista! Och de har han väldigt rätt i ;) Men de va bara o hoppa upp igen och andra gången satt jag kvar och vi gick även runt lite, han va så duktig så! :) och jag hade en himla tur att Tobbe va så snäll och hjälpte mig :)
Sen efter de så red jag även Malins fina häst :) så en toppen dag helt enkelt! Men nu har jag huvudvärk och ont i höften efter min fina lilla avsittning ;) så nu ska jag hem o sova :) puss


Sovmorgon

Påväg mot skolan nu! Hoppas att dagen inte blir jättelång för idag har jag planer på att hoppa upp på Gustav om han har fått en sadelgjord som passar och om han är lugn idag så vi får väll se hur de går! :) men vi hörs ikväll!


Dance all night long

Hej!
Igår var jag i stallet på dagen och longerade min lilla häst, och han hade överskottsenergi kan man säga! Blev en hel del små ryck! Sen på kväll var ju jag och Magda som sagt va ute, gratis inträde och även gratis garderob lyckades vi få, man tackar! Sen dansades det hela natten lång och det var väldigt mycket folk ute igår så jag träffad en och annan trevlig person som jag inte träffat på hur länge som helst känns de som så de va väldigt trevligt :) jag och Magda lyckades även skaffa oss fina vänner på dansgolvet ;)
Sen idag va de först balträning och vi övade snurrar, aldrig varit så yr i hela mitt liv typ men de va kul :) sen nu på kvällen har jag varit i stallet och eftersom han va lite galen igår så stängde vi in oss i ridhuset och så släppte jag honom lös så han kunde springa runt och leka av sig! Men blev de så? Nee! Utan jag börjat tro att jag har skaffat en hund ist för en häst, vart jag en gick, gick han efter. stanna jag, stanna han. Va de nått som va läskigt sprang han direkt till mig och skulle gosa. Så de vart inte så mycket springa men de va mysig ändå för han va så sjukt söt! :)

(bilden när han står i hörnet och blänger mot mig va för att jag sa till honom att trava och sen när han inte orka mer ställd han sig i hörnet och tjura på mig ett tag :p)


Utgång på ingång!

-18 grader och jag sitter och fryser ihjäl på busshållsplatsen men ikväll ska jag och Magda dansa oss varma! Eftersom det inte blev så mycket dans förra helgen.... ;)


That was not a drive by

Blir inte så mycket uppdatering från mig då jag är inne i ännu en stressperiod! Så nu ska jag skärpa till mig och ta de lugnt därför läggs bloggen lite åt sidan, men vi hörs när vi hörs :)

Ni får en bild på min prins som va jätteduktig idag! Gick ner i mörkret till och från ridhuset helt själv utan några problem sen va de väll lite hopp o så i ridhuset men annars va han jätteduktig! :)

 


RSS 2.0