Tant Lina

Hej! Ännu en dag på Gina idag och idag fick man verkligen veta att man levde, så mycket folk!!!! :o helt galet men väldigt, väldigt kul! :) och som vanligt kommer man hem med onda fötter så man inte ens kan gå, men jag får skylla mig själv som har helt fel skor på mig!
Va även hos läkaren idag p.g.a mina öron och nu har jag fått bekräftat att jag har tinitus mest på höger öra och även har en aning nedsatt hörsel på höger öra (inte mycket), tack spanska nattklubbar!!!!! så nu mer kan ni kalla mig tant lina!
Jag har slutat förvånas över alla saker jag råkar ut för... Men har jag en jävla tur sa läkaren så kan tuinitusen gå bort eller minska, men har det inte gjort de inom 1 år så är de kört!
Jaa där har ni en vanlig dag i mitt liv, Nu ska jag sova så hörs vi imorgon!

Väldigt dålig bild men jag försökte ta kort på min söta katt när vi skulle sova, för nästan alltid när hon ska sova så lägger hon en tass över ögonen :)


The things that don't kill me, only make me stronger

Hej!
Idag var första arbetspasset på mer än 3 månader och de va såklart på kära gina tricot! :) även start på mellandagsrean, så kaos va bara förnamnet! Men jäkligt kul att vara tillbaka igen :)
Annars så har vi i familjen spelat ett sjukt kul spel ikväll (de vi körde på julafton) de heter ryktet går, det är som viskleken fast man ritar och sen skickar vidare de man har ritat o så går de runt o de blir ju så fel ibland o allt, så de är
Riktigt kul! :D blir nog att gå o lägga sig rätt snart för imorgon väntar ännu ett heldagspass med ännu mer rea på Gina :) så vi hörs!

Fina tröjorna vi har på oss!
Och en otroligt fin bild som jag måla när vi körde spelet :)


Paket

Nu är paketen utdelade, fick mycket mycket fint! Ett kan dee linne, converse, ett linne från bikbok, en tröja från Gina, pengar, serum för ögonfransarna, berlock från Thomas saboo m.m sen har vi även spelat paketleken (de ni ser nedan), men nu är de dags för lite sällskapsspel sen är även Maja och hennes familj här så jag o Maja ska väll hitta på nått :) hoppas att ni har haft en toppen julafton! :)

Vi hade en hel del paket på Paketleken....


God jul

God jul på er alla och hoppas att ni får en jättefin julafton :)


Pepparkakshus

Efter några timmars byggande och brännskador p.g.a bränt socker är jag och mamma klara med pepparkakshuset och här har ni de otroliga resultatet!


Home sweet home

Hej!
Tänkte bara göra en kort update, det är så sjukt underbart att få vara hemma igen och allt rullar på här hemma och jag har aldrig varit gladare över att träffa min underbara, knäppa familj! Idag har Magda o Co. Varit hemma och sagt hej på morgonen, det va jättekul att få se dom igen! :)
Sen körde jag lilla bilen in till stan för första gången på 4 månader!! O inne i stan åkte jag till läkaren för att få reda på vad det är jag är allergisk mot, sen åkte jag, mamma och sara till mormor och sa hej sen åkte vi till stan igen och kollade lite och sen vidare till farmors grav och sedan hem! Och nu sitter vi här och har precis ätit :) så nu ska jag fortsätta mysa med familjen så hörs vi! :)

1. Mitt älskade underbara rum!!!!
2. Sociala familjen ;) (sanningen är att vi försökte hitta en artist som vi inte kom på namnet på)
3. Klä julgranen hemma hos familjen Svedberg är ett spännande fenomen!
 
image description

image description

image description


Familjen

JAG ÄR HEMMA!!!!!! (har varit det ett tag men, men) :D har typ aldrig varit lyckligare! Nu ska jag fortsätta klä granen o allt! :)


OM 24 JÄVLA TIMMAR ÄR JAG I SVERIGE!

Jaa ni, nu är de inte många timmar kvar!!!!!!! :D
Denna dag har iaf gått fort! vi hade julavslutning i Aulan idag, där vi sjöng jullåtar på både svenska och spanska och sen sjöng vi även Svenska skolans egna låt, som faktiskt var sjukt bra :P Sen blev det även dans ute på "terassen" för hela skolan, de va väldigt kul till en början tills man blev svettig, med tanke på att det var varmaste dagen på länge idag, 21 grader i skuggan och vindstilla, och jag hade alldels för mycket kläder på mig, men de va faktiskt väldigt kul ändå! och sedan fick vi våra skolkataloger och sedan va de slut! då gick jag, Linda, Vanessa, Gabrielle och Chris och fikade på ett svenskt cafe! Sen gick jag och Linda in mot stan och jag gick och fixade mina naglar lite nyårs fina och Linda gick och köpte julklappar! :) Sen när jag skulle gå hem på kvällen, de va mörkt och allt och sen ser jag lite längre fram att de står massor folk och kollar på nått, men de tänkte jag inte mer på så jag fortsatte, sen när jag kommer fram så hör jag bara massor skrik och tjejer som skriker "puta" till varandra och när jag kollade närmare såg jag att det va tjejer som slogs och höll på men jag fortsätter o gå och när jag vänder mig om är det 1 millimeter från att polisbilen kör rätt in i mig, så de kunde ju slutat snyggt! Men en sak som är säker, jag vill aldrig hamna i bråk med en spansk tjej, för de va inte riktigt som tjejbråk hemma i sverige! men nu är jag iaf hemma, levandes! :) Och nu ska ajg återgå till packningen sen lägga mig o kolla på film och vänta på att kl ska bli 3 så jag kan åka!!!!!! :D
Vi hörs innan jag åker till flygplatsen för sen kommer inte min uppdatering bli så bra när jag kommer till sverige! :) puss


Julavslutning i Fuengirola! bild snodd av Linda :)

1!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu beger jag mig mot Den sista skoldagen den här terminen!!! :D


2

Hej!

Idag har varit en lugn dag, Svenska på morgonen sen gick jag och Chris till marknaden där jag köpte ännu en present till min kära lillasyster, nu får de fan räcka asså! (I år sara kommer du få en heeeeeel del julklappar) sen träffade vi på Vanessa så gick alla vi tillsammans och sen gick vi även och åt sedan va de dags för den otroligt roliga naturkunskapslektionen, vi labbar o de är så sjukt tråkigt och jag är tydligen helt usel på de för vår lärare har klagat på mig hela lektionen igår och hela idag! Men jag går ju sam utav en anledning................ Sen köpte jag julklapp till mina värdföräldrar som jag och Ellinor ska ge o sen en sista julklapp till mamma :D Sen nu på kvällen va jag, Ellinor och våran värdmamma på mercadona och handlade lite, det va mysigt! :) sen har jag bara packat och packat och börjat inse att detta kommer aldrig att gå... kommer bli en dyr hemfärd för mig ser de ut som!
Imorgon iaf så SLUTAR VI!!!!!!!! helt galet skönt, äntligen är denna termin slut och jag får åka hem! :)
Iaf efter avslutningen ska vi gå o fika o sen ska jag väll hitta på nått o fördriva tiden så jag inte börjar klättra på väggarna här! :)
Men nu dags att duscha sen sova, så hörs vi imorgon :)


Asså den här bilden, HAHAHAHAH! förlåt sara men varje gång jag ser denna så börjar jag skratta, men du vet att jag älskar dig :)






Gammla bilder, men men :)

3

Hej! Idag har varit en väldigt ohändelserik dag! O efter skolan åkte jag till mira mar för att fixa en sista julklapp men hittade inte vad jag sökte, men men!
När jag kom hem hade jag och min värdmamma (mest min värdmamma om man säger så) ett samtal om att hon tyckte jag gått ner i vikt mycket sen jag kom hit och då tänkte jag att hon måste slagit i huvet hårt eller glömt glasögonen men de fick jag förklarat för mig att hon inte hade och att jag måste äta mer, verkligen ett trevligt samtal. Och sen fick jag skäll av min värdpappa för att han är trög o inte fattat att jag åker den 22 tidigt, tidigt på morgonen även fast vi diskuterat dethär 10000 gånger! Tack gode Gud att jag ska hem snart!!!!!!
Men nu ska jag kolla klart på ghost whisperer o sen sova! Vi hörs :)


Camino En Las Nubes

Hej!
Imorse när jag kom hem undra mina värdföräldrar om jag hade blivit helt loca som festar till kl 12 på dagen, men då förklara jag att jag och vanessa hade ätit frukost på ikea o så innan vi åkte hem men dom tyckte ändå jag va helt galen, men men, de bjuder jag på! :) men annars idag har jag inte gjort nått förutom packat och legat och kollat på film i sängen och deppat över att att jag inte är i Sverige nu som alla andra från skolan är, men snart så!!!!


men nu ska jag med denna underbara låt i öronen sova för är skapligt trött! :)
Vi hörs!

lina.

4

Kom precis hem efter att ha varit i Malaga o festat sen kl 11 igårkväll! Jag och vanessa Hoppade av tåget på vägen hem vid Ikea och åt frukost och nu ska jag sova för är så in i helvetes trött!!


5

Idag har jag skramlat in lite vuxenpoäng, jag har varit och julhandlat själv!!! förr va jag helt livrädd att gå på stan själv , för jag trodde folk skulle tro man va mobbad, inte hade kompisar eller va jag nu trodde men idag tog jag tåget till Malaga o så har jag gått och handlat dom sista julklapparna så nu är det klart! :) Riktigt skönt faktiskt.
Igår var det som sagt julmiddag i skolan, vilket var väldigt mysigt faktiskt, långbord i Aulan, god mat, trevligt folk, uppträdanden m.m. så det var riktigt lyckat och sen blev det en mycket rolig utgång! så en väldigt lyckad kväll helt enkelt :) och idag gick jag upp tidigt och sprang till skolan för att hämta alla mina saker som jag lämnade där efter middagen igår, så kom in i skolan helt anfådd o trött o Ronny och Liza bara stod o kolla på mig som om jag vore dum i huvet, men jag va ju rädd att skolan skulle stänga! iaf efter de tog jag tåget till Malaga :) Och nu när jag gick av tåget här i fuengirola ringer min kära vän Vanessa så nu blir det en utgång i Malaga ikväll , det kommer bli great!! :D så nu måste jag vila lite för har blivit ännu sämre eftersom jag bara gick i klänning och kofta igår halva kvällen, smart tjej!
men vi hörs :)

lina.

7!!!!!!!

Imorgon eller på lördag ska här börjas packa för nu är de inte långt kvar!!! :D
Ananrs så har jag varit hemma idag med, för är fortfarande sjuk ! kan verkligen inte komma ihåg senast jag va borta såhär länge från skolan p.g.a. sjukdom, men de lilla dampbarnet som finns inom mig börjar få panik så imorgon måste jag ut!!!!!!!! så de blir o gå till skolan, har bara en lektion och sen hem o vila lite och sen är de dags för avslutningsmiddag och kanske utgång, så de blir nog en bra dag! :)
har inte så mycket mer att säga, utan vi hörs imorgon :)
Ni får resten utav barcelonabilderna nu!




utanför la sagrada familia, den kändaste kyrkan i Barcelona som alrdig blir färdig, dom har hållt på o byggt på den sen 1882 och den är fortfarande långt ifrån färdigbyggd, men jäklar va fin den va!




Lunch på ett av alla 1000 starbucks som fanns i Barcelona


Linda och hennes Enorma kaffe! :)


Denna hittade vi på gatan! :)


Vi åkte linbana upp på ett berg för att kolla på en helt magiskt fin fontänshow!
















la sagrada familia






Röda ögon Vanessa?




Fråga inte ens...

blev de en massa bilder men de får ni leva me :)

lina.

8

Hej!
Det blev o va hemma idag med, hade fortfarande feber och snorar o hostar som bara den, dessutom hade mina underbara utslag spridit sig över hela magen och låren, så de är ju fint!
Är så himla trött, bara sover hela tiden så de tänker jag fortsätta med så hörs vi ikväll eller imorgon igen! :)

När min värdpappa kom in på mitt rum med den här var de inte långt ifrån att tårarna börja spruta, Snart är jag äntligen hemma igen!!!


Sjukhusbesök nr 3

hatar spanska sjukhus.... dom är totalt dumma i huvet, ger mig en diagnos att jag har ett vanligt virus utan att ens kolla på mig! så dör jag nu vet ni varför!
Nu ska jag ta min feber, mina utslag och mina dubbelt så stora halsmandlar m.m. och gå o lägga mig för är svintrött!
hejdå

Counting down the days until we meet again

Här ligger jag, sjuk ännu en gång! halsmandlarna har svullnat upp, Feber o de där vanliga fina, jaa varför inte..
så nu ska jag sova så jag orkar upp och kolla på lucia firandet imorgon bitti :)
God natt mina vänner!


Har man inga föräldrar eller en syster som kan tycka synd om en får man tycka synd om sig själv!

BILDBOMB (inte någon bilbomb denna gången heller pappa!)

Här får ni ett gäng med bilder från Barcelona, orkar inte lägga ut alla nu men några ska de väll bli! :)




Kakerlacka nummer 1 !












Gick åt helvete för mig på ett spel










Isbana mitt på Plaza de cataluna, dock åkte vi aldrig och tur va väll de för annars hade nog jag kommit hem med gips o en o annan hjärnskakning!


Vet inte om de går o så men asså jävlar va folk!!


Kakerlacka nummer 2!

Ni får mer bilder imorgon men dehär va några iaf!
Och Barcelona va verkligen jättefint och så men en sak som gör att jag faktiskt gillar Madrid mer är för där förstår man ALLT dom säger nästan för dom pratar så tydlig spanska medans man i Barcelona pratar Catalanska vilket är helt olikt spanskan typ, Catalanska är som en blandning mellan typ alla språk men mest franskan och spanskan så man förstår ingenting när någon pratar Catalanska! men annars gillar jag båda storstäderna lika mycket :)

lina.

10

Idag har det varit 3:dje advent!!! Och det har jag firat med o sova, skoj! Kom hem kl 9 imorse( dööööööödstrött verkligen) och slängde mig i sängen direkt och sov till kl 4 sen har jag bara legat och inte gjort ett skit! Så en sån rolig dag har jag haft :) sjuk har jag lyckats bli också så det är ju fint men nu ska jag försöka sova även fast jag inte är ett dugg trött nu! Har vänt på dygnet totalt i Barcelona! men vi hörs imorgon :)


Fotboll!

Hör o häpna mina vänner men jag har suttit på en bar i Barcelona och kollat på el clasico!! Även jag som knappt vet vad en hörna är blev totalt insatt och meddragen i spelet och när dom vann, jaa helt galet! Totalt jävla galna människor som hänger i lycktstolpar, sjunger, skriker, dansar, smäller raketer på en o allt, men stämningen va helt underbar, så mycket folk och så glada människor! En sjukt rolig kväll helt enkelt :)
Men nu är jag hes och vi ska packa ihop och åka till flygplatsen ! :)


13

Hej!
Vi lever livet i Barcelona, och idag har vi åkt linbana upp på ett berg och kollat på fina saker och shoppat lite! :) ätit tacos har vi hunnit med två gånger också såklart ;) men ikväll kör vi på ännu en utgång!!! :D men utan att bli filmade och förföljda utav ett äckel... Så vi hörs! :)


15

Hej! Vi kom hit tidig i förmiddags och fick nycklarna till lägenheten sen gick vi o handla mat o så och sen har vi gått lite på la rambla lite men alla är skit trötta så vi ska vila lite nu innan det blir utgång!! :D
Men tänkte bara uppdatera er om att vi lever, trots att vi redan har stött på en kackerlacka i lägenheten.... 4 tjejer och en kackerlacka, ingen bra kombination.. Men dags att vila :D vi hörs :)


BARCELONAAA!!

Efter att nu ha klätt på mig typ alla kläder som jag packat ner och svurit ett tag och tagit på mig alla mina smycken väger min väska bra! Men har inte ens fått med mig hälften av de jag ville, men men jag överlever nog! Nu ska jag gå mot tåget som tar oss till flygplatsen vi landar i Barcelona typ vid 10 vet inte exakt, men kommer nog inte bli så mycket blogginlägg, men vi har internet så nått blir de väll :) Kommer bli as gött!!!!! Ni får ha det skit bra mina vänner!
Vi hörs :D

Mamma och pappa, jag lovar att komma hem hel <33


Chris Jarl



En vanlig tisdagskväll i Fuengirola.......


16

Hej!
Idag har jag och Ellinor suttit ute och solat på förmiddagen, sedan drog jag på mig träningsklädena och gick till skolan med Ellinor för att hämta en bok och sen va tanken att jag skulle springa hem, men istället fastnade jag i julbakningen i skola och stod och bakade colakakor i några timmar, så kan det gå! Sen powerwalkade/ sprang jag hem och sen när jag precis har sat mig och slappnat av nej då är det bara dra på sig skorna och gå bort mot los pacos för lite barcelona möte med tjejerna så då gick jag dit och så satt vi där ett tag och prata och sen va det bara gå enda hem igen, så jag har fått rejält med motion idag om man säger så!
Men nu håller jag på att packa och det går åt helvete... Så jag ska väll fortsätta att sura lite över det så hörs vi om jag hinner innan jag går till tåget imorgon bitti! :)


Promenad

Var ute och sprang/gick i 3 timmar nästan! Men innan jag gick ut upptäcker jag att såklart ligger mina joggingskor i skåpet i skolan någonstans så fick ta på mig conversen och det var inte så skönt för benhinnorna eller knäna att springa på asfalt med dom så de fick bli lite power walk till sist! Mötte upp chris i los pacos och sen gick vi upp på berget och satte oss vid tjuren och tittade ut över hela fuengirola, så himla fint! Sen blev det lite kallt, då gick vi igen och nu sitter jag här, har precis ätit och har börjar packa lite nu, men går inget bra, som vanligt när jag ska packa vill jag ju ha med mig allt :( men det ska nog lösa sig! Men ska nog gå och duscha nu sen krypa ner i sängen och kolla på en film :) vi hörs imorgon!


17

Dålig uppdatering, jag vet! Men i helgen kom jag iaf hem utan hjärnskakning eller sjukhus besök och hade de lika kul som vanligt ute i lördags ;) sen igår va jag och chris på marknaden och sen gick vi runt lite och jag införskaffade även ännu mer julklappar ;) har alltid hatat att köpa julklappar men det är ju sjukt kul! :D så iår får ni en hel hög av julklappar min kära familj :) sen igår va jag även hemma hos chris ett tag, tanken va att vi skulle plugga men jag var en aning sliten om man säger så, så jag somna en stund (a) sen åkte jag hem o plugga! Och idag har jag solat och pluggat hela dagen, kuuul! Men nu har jag dragit på mig träningskläderna och ska springa bort mot los pacos o chris och sen ska vi gå till tjuren! :) så vi hörs sen!


Primark

Tänkte visa mitt bästa kap som jag någonsin gjort! Dessa fina införskaffade jag för några veckor sedan på primark för 7 euro!!! ett rejält kap om ni frågar mig Och de är nu nedpackade i resväskan till Barcelona! :D

Ignorera mina supersmutsiga tofflor i bakgrunden och bilden gör dom inte riktigt rättvisa men dom är skitsnygga!


Hund

Har precis kommit hem från mira mar där jag och chris har varit och köpt lite julklappar så nu har jag bara några kvar :) har också suttit och ätit lunch med min värdmamma (det är inte ofta det händer) och hon är för söt alltså! Men nu blir det en liten siesta innan man ska tagga utgång!!! :D vi hörs :)


Ni får en liten bild på våran söta lilla hund, kora, som satt och glodde på mig hela tiden jag sola :)


19

Då sitter man ute i klänning i solen och äter frukost den 3 december, helt okej! :)


21

Helvete va jag är mätt... Eller egentligen inte, känner mig bara som en degklump efter allt bakande och ätande, usch usch... Förövrigt blev mina lussekatter helt totalt fel det sluta med att jag satt och åt dom med smör för att dom smaka exakt som scones, jag + bakning = ingen bra kombination men det är ingen nyhet direkt! Men Idag har jag dock varit på strålande humör, har varit helt sprallig och efter att mitt pass blev åtefunnet (det har legat i affären i 1 1/2 månad!!!!!) så blev jag ännu gladare :D så kom jag hem hit och min mamma förklara för mig att det inte är jag som är korkad och dum utan det va dumt av killen på yoigo o inte ringa mig eller lämna de till polisen och massor mer! Hon får mig alltid att må bra eller bli glad men hennes små komplimanger, :) trots att det är jag som är totalt vimsig o trög och inte märkt att mitt pass varit borta!! aja nu är det tillbaka och nu har vi checkat in Barcelona resan!!! :D
Men nu sitter jag här och gör de jag alltid gör.... Pluggar! Har prov och redovisning imorgon, yeeey!
Aja, vi hörs imorgon! ska försöka ta mig bort mot sängen snart och sova men har sån sjuklig träningsvärk efter min springtur igår och idrotten imorse (va ser värsta jag varit med om på länge!!) så vi hörs :)



Och jaa jag vet att jag glittrar i ansiktet, fråga mig inte varför!


Lussebullar

Här bakas det lussebullar!!!!!! :D

Mina älskade

Kan inte hålla mig längre !!! Måste presentera mina två underbara oslagbara bästaste snyggaste (som ni ser på bilden) vänner och de förgyller min dag varje dag !!!!!

(vi gillar dig liiiina <3 / mongot och tacogirl)


JAAAAAAAAAA!!!!

Nu kan jag andas igen!!!! Jag och Vanessa gick till yoigo för o kolla om det låg där för det va där jag sist använde tror jag, och vad tar han inte fram om inte mitt pass!!!!!!! Vanessa bara kastade sig över disken typ o tog det! Fy fan va underbart!! Nu ska vi checka in o allt ! Hejhopp :D


RSS 2.0