Skratt eller gråta, det är frågan...

då står man utan pass nu också då, tar mig varken till barcelona eller hem som det ser ut nu.. vänt upp och ner på hela mitt rum och det är ingenstans! nee men varför ska saker gå bra när det kan gå dåligt...
känner att jag ska gå o lägga mig nu, för är inte så glad..
hejdå


Träna

Nu skiter jag i läxorna o allt och ist har jag dragit på mig träningskläderna för att gå ut och träna lite, träningsfreaket inom mig börjar få panik så nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen!


Beroende

Att plugga gick ju.... Bra.
Fastnade ist framför ghost wisper med mitt nya beroende: clementiner!! Ni anar inte hur många jag äter på en dag, har börjar inse det själv nu, helt sjukt. Ska börja räkna!
Men nu får jag skärpa till mig och ta o plugga lite!


23

Här va ett tag sen man skrev! Men har nu fått klagomål så då är det väll kanske dags att uppdatera igen!
I söndags va 1:a advent och det firade jag och chris genom att ligga på stranden och sola, inte varje första advent man gör det! Men annars har det inte hänt så mycket och just nu är det helt sjukt mycket i skolan, denna vecka 2 redovisningar, 2 prov och 500 läxor sen veckan efter vi har varit i Barcelona är det ännu värre, 3 prov 1 gigantisk inlämmning m.m m.m men det är bara hålla ut för nästa vecka drar vi till BARCELONA och sen om 23 dagar sitter jag vid denna tid hemma med min älskade familj! Landar nämligen redan kl 10 på morgonen den 22, dock i göteborg men min älskade pappa har tagit ledigt och kommer och möter mig på flygplatsen så jag slipper åka buss från Göteborg :) så nu är det bara tänka positivt för snart är man hemma!! :D
Men nu är det dags att plugga religion eftersom vi har prov i det imorgon! Så vi hörs :)


Sjukhusbesök nr 2

Sjukhuset igår och hej o hå... Denna dag ville jag bara dö, men min kära mamma, vanessa och min söta värdmamma fick mig att ändra inställning och nu blir det Malaga med fina vänner och ikväll myskväll, det behövs!

Tack alla fina människor för igår!


27

Hej på er!

Denna dag har varit lång, började med idrott på stranden imorse och denna gång sprang vi på stranden i vattenbrynet i soluppgången, inte helt fel om man säger så! sen psykologi sen spanska där det va två stycken från ett universitet i Madrid o föreläste, de va kul! Sen klassråd som chris redan så fint har berätta om och sen hade vi ingen matte o inget estetisk verksamhet så vi pluggade lite annat smått o gott då ist sen traskade jag mig hem åt och nu sitter jag här och helt seriöst håller på att frysa ihjäl! Elementet som jag nu har fått står med full värme mot mig o jag har fullt med kläder på mig o dricker te och ändå är det kallt som bara den, dessa spanska hus asså...
Men nu ska jag ta och duscha och sedan sova för imorgon blir det teater i Malaga med spanska gruppen och sedan förhoppningsvis julshopping! :)
Men vi hörs imorgon :)



Chriiisjaaaaooo

Hej hej !
Chris här, sitter på klassråd nu sen är det matte yyeeeeaahhhh Lina tycker denna dag är jobbig men jag tycker onsdag är jobbigare höhö i dag ska vi sitta kvar och plugga massor igen... Nu trodde jag att vi skulle få se ugglor men tydligen inte det var bara några som kalla sig nattugglor?? Hmm besviken ahja nu ska jag lyssna vad de vill säga sen matte och allt detta gäller lina med så ni vet vad hon hållet hus !


 

image description

image description


Piano

Okej, jag är fast!
Någon gång i mitt liv ska jag lära mig spela piano för jäklar så fint det är, helt sjukt..




lina.

28

jaa, idag visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, vi har så mycket prov och läxor o skit i religion,psykologi,svenska b,svenska c att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Och undra vilken UNDERBAR lärare jag hat i alla dessa ämnen........ Ett prov är lagt 2 dagar efter vi börjat skolan igen efter jullovet, man tackar man tackar, herregud asså.
Aja, annars så satt jag o chris i skolan till kl 6 idag o plugga, så vi fick lite gjort iaf!
Men nu ska jag plugga lite till sen sova, vi hörs :)

Såhär glad va jag i skolan idag efter allt plugg!


29

Såhär dags om 1 månad är jag hemma hos mina älskade vänner och familj och kan skita i allt som har med den här skit skolan att göra ett tag, jag längtar så in i!! det kommer bli jättemysigt :)
Och om ca 2 veckor är jag i BARCELOOOONAAAA med mina söta vänner och lever livet! kommer bli great! :D
Tänkte bara berätta det :)












Suecia!

Barcelona!


lina.



Kalas!

Hej!
En helt meningslös dag, provet gick skit imorse och det blev jag köa med kl 10 sen har jag inte rört mig ur fläcken typ på hela dagen tills jag hade utv. Samtal halv 3 och sen studentmöte kl. 4. Så i 4 1/2 timma gjorde jag inte ett piss typ och efter ett tag kom lärare fram till mig och Olivia (Olivia satt också där så länge) och undra varför vi suttit här så länge och jaa det kan man ju undra! Helt meningslös dag helt enkelt. När jag kom hem hit va det ett jävlans liv och man blir mött i dörren av tre skrikandes och skrattandes barn och sen när man kommer in i köket är hela släkten här typ, tydligen fyllde våran yngsta värdbror år så det va kalas (han fyllde typ 28 eller nått) så då blev det ju tårta och hela köret och efter det så gick jag och Ellinor in till stan och köpte gummistövlar till henne! Och efter alla tårta och mat kan jag nu förstå hur dåligt man kan må om man äter för mycket, fy fan... Kommer inte vara hungrig på en vecka typ, men men det va jättetrevligt att ha alla barnen och våra värdbröder o deras fruar här :) men nu är det dags o duscha o sova så hörs vi imorgon :)


Chokladkaka

Blir 3:dje på en vecka tror jag, det är bara sjukt, har ett helt lager nu! Anledningen till att jag fick en denna gång va för att min cykel har blivit stulen... KUL!
På mindre än 3 månader ha jag blivit av med mobil,pengar och en cykel, Gud va jag älskar det här landet....


Breaking dawn

Sliten dag och det har ösregnat och blixtrat och åskat som bara den hela dagen, en sketen dag överlag helt enkelt.
Men bion igår asså, grät mig igenom typ hela filmen av både lycka och sorg och när vi kom ut från biosalongen va alla helt mållösa, så sjukt bra asså!! Har ni inte sett breaking dawn, GÅ OCH SE DEN!! Och efter bion gick jag och vanessa hem hit och fixade oss och sen drog ut och jag kom inte hem förens 7 halv 8 imorse, så därav att jag är en aning sliten!
Aja ska nog sova snart, har sovit verkligen hela dagen men är fortfarande trött så vi hörs imorgon om jag inte har pluggat ihjäl mig då! :)

har ingen bild så det får bli ett bildlöst inlägg :)


lina.


SVENSK MAT!

Gräddsås och kötbullar från Ikea, nu ska här ätas som fan!!!!!!! :D :D


Tröööötttt

Hela mitt inlägg som jag skrev raderades och efter att bara ha sovit typ 3 timmar inatt är mitt tålamod typ noll så pallar inte skriva om det!!!!! Utan nu ska jag ta och vila och sen om jag pallar ska jag plugga! Vi hörs sen :)

Vanessa är pigg!


"It's the most beautiful time of the year"

Nahepp färdigpluggat för idag! Har suttit och kollat igenom lite julbilder också och jäklar va jag längtar till allt som har med julen att göra och snön (hoppas det finns någon när jag kommer hem)!!!! Men snart är det inte långt kvar lite mer än 1 månad till julafton typ! :D nedräkning!

aja nu lockar sängen fruktansvärt mycket, är trött och fryser så ska ta och krypa ner nu, vi hörs! :)



lina.

Soluppgången

Hej!

Dagen började med idrott kl 8 imorse! Vi sprang på stranden/strandpromenaden hela lektionen och asså jag fattar inte varför jag inte är ute o springer ?! det va ju hur fint och härligt som helst o springa i soluppgången, nu ska här börja springas! Sedan har dagen rullat på! fick VG på mitt psykologi prov och G- på mitt religionsprov, psykologin plugga jag INGET på religionen plugga jag arslet av mig, jag ska fan se mitt religionsprov innan jag accepterar ett G- speciellt när det kommer från den läraren som jag har!! Med tanke på att hon står och ljuger mig, Gabrielle och Chris rakt upp i ansiktet om en sak, bra lärare... aja, inget o lipa över men ett G- accepterar jag inte förens jag har fått se mitt prov! Ananrs har de inte hänt så mycket, jobbade klart ALLA G och VG uppgifter i matten på lektionen, duktigt av mig måste jag säga sen hade vi en spansk lärare i estetisk verksamhet, tjena lixsom. Förstod nada va hon sa typ, men men där blev vi inte så långvariga sen efter de gick jag hem o sen dess har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till!
Imorgon då så blir det först 1 timma skola, sen Malaga och köpa JULKLAPPAR :D sen BIIIIIOOOOOOO, vi ska tälta utanför biosalongen eftersom det inte är bestämda platser och det är premiär :D :D sen utgång eller hemgång, sånt som märks! nu blir det lite till plugg sen sova! :) puss puss!


Nu tar du det jävligt lungt min vän! <3

Ingen rubrik

Vår värdmamma göder oss...


Mis Amigas!

Hej på er!

dålig uppdatering här men skolan tar totalt livet av mig.. och det är det enda som skrivs här kanske men det är för det händer inte så mycket annat i mitt liv än skolan och plugg!
Igår va vi iaf hemma hos Gabrielle och åt TACOS!!!!!! asså den människan bor så himla fint att det inte går att förklara ens! världens finaste läge och världens finaste hus! Men där var vi iaf hela kvällen och bara myste, prata och åt :) Idag har det inte hänt så mycket kul och imorgon blir det upp tidigt för att ha idrott sen en låååååång dag i skolan, KUL! Nu sitter jag iaf och pluggar lite intek (internationell ekonomi) hur tråkigt som helst... Men snart blir det lite mat sen ska jag nog faktiskt sova så jag orkar upp imorgon :) Vi hörs imorgon ist! :)
först lite bilder!


Asså denna backe va man tvungen att gå uppför när man gått av tåget och sen ska hem till Gabrielle asså helvete rent utsagt, den är så sjukt lång och brant. Ärligt talat luta man sig inte framåt ramla man bakåt för att den är så brant det är helt sjukt! Här fick mina ridmuskler visa att dom fortfarande fanns där!













lina.

breaking dawn

BILJETTERNA ÄR KÖPTA TILL PREMIÄREN PÅ FREDAG TSM MED GABRIELLE,CHRIS OCH VANESSA!!!!!! kan fan inte bli bättre!!!! :D :D :D




lina.

Åska

Hej på er!

Denna dag har det ös regnat verkligen och blixtrat och åskat så in i helvete! gick inte att höra va dom sa när vi hade NK redovisning för att det åska så mycket, kul med tanke på att jag är livrädd för åska! och tydligen är det mer eller mindre översvämmingar i hela Andalucien och blixten hade slagit ner i min ena värdbrors barns skola och någonstans precis här för strömmen hade gått här hemma, härligt härligt...  förövrigt så har jag pluggat röven av mig sen jag kom hem idag, internationell ekonomi hela dagen borde pluggat organisation och ledarskap, nk, m.m. m.m. men tyvärr finns det inte tillräckligt med timmar på ett dygn...
Men en liten rolig sak idag var att när jag kom hem kom min värdmamma in med mina jenas i mitt rum som hon hade lagat och så frågade hon om det va bra o så och sen frågade hon om byxorna passade mig o så sa jag jaa men att dom är lite stora o då blev det ett himla liv, jag måste äta mer för jeansen va ju jättesmå o det va ju inte bra utan jag va alldeles för smal o allt va det va så efter att hon och min värdpappa hade handlat ikväll och vi hade fått mat kom hon och gav mig och ellinor en chockladkaka :P spanjorer, spanjorer...

Annars så är det faktiskt planerat en hel del roligheter, det brukar det inte vara med tanke på att skit skolan tar upp all tid! men imorgon är vi några som ska äta gott o ha lite mysigt, fredag ska vi o köpa julklappar sen på kvällen antingen festa i Malaga eller se premiären av NÄST SISTA TWILIGHT!!!!!!!!!!!! lördag blir det antingen festa i malaga om vi inte gör det på fredagen eller se twilight vi har inte bestämt än vilken dag vi ska göra vad! men det ser lovande ut :D
men nu ska jag duscha sen sova!  Eller jag ska nog vänta med o duscha tills min perversa granne som sitter i sitt fönster och kollar hela tiden har gått och lagt sig så vi slipper några onödiga pinsamma saker igen!
men vi hörs imorgon :)




lina.

Farsdag

Grattis på farsdag älskade pappa
önskar att jag kunde vara hemma hos er nu <3




lina.

MADRID

god dag!

Gårkvällen va så sjukt rolig! Mycket, mycket skratt och konstigheter! och skulle inte min mobil va så himla dum o inte lägga upp bilderna som jag vill så skulle ni få se många fina bilder ;) men de får bli en annan gång :)

Iaf Madrid resan! började med 7 (eller lite mer) timmars bussresa, yeeey! men vi hade ett stopp där vi stannade och gick runt och det var i Toledo, ingen aning om va vi gjorde där eller nått egentligen, men det va en väldigt mysig och fin stad :) sedan bar det av vidare mot Madrid, där vi checkade in på hostalet och sen gick och kollade lite på stan och de första som händer är att vi hamnar på horgatan där det står prostituerade i vartenda litet hörn och den ena såg mer nerdrogad ut än den andra, de va ju duktigt av oss o hamna där men lite längre ner låg de en restaurang där dom hade livemusik som vi stannde o lyssna på o då ser vi att de går runt en "gammalgubbe" runt oss hela tiden o kollar jättemycket och honom hade vi även sett att han stod o prata o skrek på dom prostituerade och sen efter ett tag stannar han precis vid oss o frågar om vi pratar spanska o bla bla bla o sen drar han fram en "polisbricka" (vilket det verkligen inte var såg de ut som) och sa att ha va polis o att vi skulle va försiktiga o massor skit, så de va en bra start i Madrid ;) men sen va de dags för middag med alla som va med 73 pers va vi tror jag :) de va väldigt gott o mysigt :) sen efter det gick vi runt ännu mer och bara kollade sen tillbaka till Hostalet och sova! De va jag, Vanessa, Linda och Chris som sov i samma rum och nätterna va väldigt spännande, en kär vän i rummet prata väldigt mycket i sömnen vilket vi hade väldigt roligt åt dagen efter ;) sen på fredagen va de bara upp tididigt o gå och äta en svettig sockerbulle till frukost och sedan var det stadsvandring i hela Madrid känndes de som, men det va väldigt fint och se och jag är totalt förälskad i Madrid! sen hämtade bussarna upp oss och vi åkte till El Escorial som är en kloster,slott och begravningsplats i samma byggnad! det va så himla fint och coolt för nästan all inredning och allt är orginalet från när Filippe den 2 bodde där (tror de va han). Och de stod vakter i vartenda rum som skällde på en så fort man prata, tog kort eller gjorde nått och tyvärr fick man inte ta kort eftersom som sagt allt är orginal, möbler,målningar m.m. och man ska visa respekt mot de döda o allt va det va. men jävlar va fint de va! och finaste rummet va nog ändå kungarna och drottningarnas gravkammare, så sjukt fint går inte att förklara men de va riktigt coolt men lite läskigt va de o gå igenom alla olika gravkammrar för alla döingar ligger ju där i så de va lite obehagligt! Men jaa det va verkligen jättefint. efter detta lilla besök åkte vi tillbaka till Madrid o fick då egen tid så vi gick runt lite på stan och kollade jag köpte dock ingenting förutom ett nytt vitt linne för mitt andra har gått sönder sen så började våran jakt efter restaurang att äta på. frågade säkert 100 personer efter vart de fanns bra retauranger o så och till sist fick vi ett svar att vi kunde ta tunnelbanan till ett ställe där de fanns massor, så sagt o gjort vi snurrade runt där nere och försökte hitta rätt linje o allt o till sist gjorde vi det så då hoppade vi på tunnelbanan som var PROPPFULL för övrigt! sen när vi gick av blev de lite problem, vat fan skulle vi gå? fanns ju hur många vägar åt olika håll som helst så då va det bara o fråga igen, tillsist kom vi upp och då va ju nästa problem igen vart ska vi äta? så vi gick runt lite o efter att ha gåt i kanske 10 min så bara va fan här är ju saluhallen som vi va vid idag som ligger typ vid den stationen vi gick på tunnelbanan? så alltså har vi åkt tunnelbanan HELT i onödan , men aja de va ju en upplevelse de med! sen hittade vi iaf en kinabuffe restaurang som hade en guffe som var HELT enorm! asså det fanns verkligen ALLT, köttbullar, friterat,skaldjur,kött,nudlar m.m. m.m. tror ingen gick därifrån utan o vara nära på o spy men gott va det :D sen gick vi runt ännu mer o kollade och sen gick vi tillbaka och sov sen igår va det buss HELA dagen igen tyvärr hade våran lilla vän linn blivit matförgiftad eller nått för hon spydde hela morgonen och hela bussresan hem, inte kul :/ men jag,vanessa,chris o linda blev ju lite rädda eftersom vi hade ätit exakt samma mat som henne nästan men de va bara hon som blev dålig, konstigt!
men de va lite snabbt om va vi gjorde i Madrid :) blev ett väldigt långt inlägg men men! nu kommer miljontals bilder, se och njut!


först bilder från Toledo! Linda och Vanessa :)








Nu MADRID bilder!!! :D


Linn








Va så himla kul för alla dessa med påsar och stora vita påsar på ryggen är sånna som står och säljer på gatan vilket är olagligt och det va helt fullt på hela puerta del sol (ett torg typ) asså aldrig sett så många på ett o samma stället och sen kom en polisbil o då bara drar dom ihop dom där stora vita säckarna och traskar iväg och sen när dom ser att polisen har åkt så lägger dom ner de igen o börjar sälja :P




Nu har jag stått i verkligen mitten av Madrid och HELA Spanien! just denna punkten ligger i mitten utav hela Spanien och det är från denna punkt alla vägar i Spanien utgår ifrån!








Saluhallen där de verkligen fanns ALLT att äta o allt såg så himla gott ut!




Ellinor


Linda, våran lilla söta modell som man nu inte får se på en vecka typ för hon ska till Sverige o jobba!




Slottet! dock bor inte kungaparet där men asså dethär slottet har 3400 rum, snacka om att man skulle gå vilse!


Linn, Chris,Jag,Vanessa






El Escorial


Vårat rum på hostalet, Vanessa,Linda och Chris


Dessa mongon ska man till Barcelona med!










Efter buffen

efter buffen


lina.

Parrrtyyyy!

Nu drar vi!


TILLBAKA

Tjena!

nu är jag hemma från den underbara huvudstaden madrid, blev helt kär i Madrid och undrar varför jag inte bor där!!! kommer säkert säga samma om barcelona, men men :D ni får all information om resan imorgon, det har hänt en hel del spännande o ospännande saker :D bildbomb kommer även imorgon!
men nu blir de o sminka över de mörka ringarna under ögonen o dra på lite mascara o sen kommer Vanessa hem till mig, sedan blir det UTGÅNG!!!!
båda va astaggade igår, förut skit otaggade o nu TAGGADE SOM FAN! så efter mycket om och men bestämmde vi oss för utgång , så vi hörs imorgon! :D




lina.

Lyckorus!

För första gången sen jag kom hit känner jag mig riktigt jävla glad och jag skulle kunna springa ett helt maraton nu känns de som helt utan anledning! :D kanske är det för att jag fick prata lite med min älskade syster när jag va lite ledsen, kanske är det för att min älskade Emma och jag pratat hela kvällen, kanske är det för att jag vet att om snart bara en månad är jag i Sverige hos alla min älskade fina vänner o familj, kanske är ser för att om 217 dagar slutar jag skolan, kanske är de för att min älskade mamma är så gullig, kanske är det för att min värdfamilj är så härlig! Vem vet, jag vet iaf att just nu känns de som jag skulle kunna klara allt :D gäller att ta tillvara på denna känsla för den hälsar inte på allt för ofta!
Nu ska jag gå o hitta på något skoj, skit Samma att Måste gå upp typ halv 6 imorgon! :D puss hej!


Denna bild va den enda som går o visa här dom andra kunde jag nog skrämma barn med ;)


Religionsprov

Hej! Denna dag har det varit dyster stämmning p.g.a att dagen började med ett skit religionsprov! Men faktiskt så har jag lyckats hålla humöret uppe trots skit provet, det är inte ofta! :D annars har det inte hänt något speciellt idag men just nu håller jag på o packar inför Madrid som vi ska till imorgon, ska sitta på en buss i 8 timmar typ, yeey!
Men jag måste packa vidare nu o sen plugga lite o sen sova tidigt! För bussen går kl 8.00 från ferian! Men om jag inte hinner uppdatera något mer så hörs vi på lördag när jag har kommit hem eller på söndag! :) puss

Går inte o ladda upp bild!!! Så det får bli ett bildlöst inlägg


" And you "

Underbara familj, usch va jag saknar er och alla tokigheter! men snart bara en månad kvar!!






P.S SARA JAG BEHÖVER PRATA MED DIG!!!!


lina.

Ger upp

snart ger jag upp pluggandet, de får det gå som det går! Men nu ska jag frysa vidare och sen göra som min kära lärare sa att om man inte kan somna ska man ta och läsa en tråkig bok så somnar man, så jag tar med mig religionsboken o går o lägger mig så blir de nog inga problem med sovandet idag! vi hörs imorgon :)

Strumpbyxor, mjukisbyxor,vanliga strumpor,sockar,tofflor,linne,kofta och halsduk! Snacka om att det är kallt här inne! Ute kan det vara hur varmt som helst på dagen men kallt på natten och här inne är det ständigt kallt då med tanke på att hela huset är i sten. så man märker att det börjar bli vinter!




En bild på hur vårat matbord ser ut när jag och Ellinor ska äta, helt proppfullt av mat, dom tror verkligen vi ska svälta!


"Love isn't easy "

Hej på er!
idag har varit en varm o solig dag o rätt slapp dag i skolan! :)
igår fick vi förresten tillbaka våra spanska prov o jag fick VG- , trodde inte de va sant! har aldrig fått mer än g - på spanska prov ;) så jag blev överlycklig! sen kommer min spanskalärare fram till mig o säger att det inte va så bra gjort av mig o att jag måste få hjälp av vanessa (vanessa är jätteduktig på spanska) och massor så jag ska fatta, hahaha hon är rätt ärlig om man säger så ;) hur som helst jag tycker de va as bra :D
Idag hade vi Madrid genomgång om hur schemat ser ut o va vi ska göra o så, o det kan nog bli helt okej kul faktiskt! :)
Men nu måste jag verkligen verkligen plugga religion, eftersom vi har prov imorgon! sen packa inför Madrid :)
vi hörs!



 
lina.

Ny mobil


Får vi se hur länge jag får behålla den här lilla jättefina mobilen då!

nu är det dags för stenhårt plugg sen sova tidigt, för jag somna inte förens 2 - halv 3 inatt :(

lina. 

" You are always in my mind "

Sitter på baskins o fikar o pluggar med ett härligt gäng! :)
Idag har det varit helt sjukt varmt, känns inte som november, det va alldeles för varmt o ha jeans o kofta men jag klagar inte :D
Men ska snart gå och fixa ny mobil för dom lyckas ju alltid ha siesta när jag ska köpa!! Otur som vanligt. Men nu ska vi plugga vidare :)


Hahaha

Haha va nyss med om typ jordens pinsammaste sak! ;)
Tänker inte ens berätta här för hahaha jaa, men att jag är jävligt klantig är ju inget nytt ;)
Magda tänk dig typ 10000 gånger värre än händelsen när min granne o Eric kom förbi i Spanien när jag satt o sminka mig (tänk på va jag hade på mig) ;D
Neee nu ska jag tröstäta lite pizza som min värdmamma har lagat sen plugga lite till sen sova :) Vi hörs!


Stranden

Igår halsduk o jacka, idag klänning och stranden :)


"Feel the heartbeat in my mind, It's the way I'm feeling I just can't deny"

Hej! nu har jag kommit hem från Chris, vi va först ute o gick över hela Fuengirola kändes det som, jäklar va vi gick! försökte leta efter en yoigo affär som va öppen för jag skulle köpa ny mobil, men både den i los boliches va stängd och även den inne i stan så då va de bara o gå hem till Chris, o tanken va att vi skulle plugga men istället fastnade vi framför en film (a) sen va det dags för mig o gå hem eftersom man inte ska gå själv alltför sent speciellt inte en lördagkväll, o jag är i chock! jag gick enda från Los Pacos (där Chris bor) till vart jag nu bor, ingen aning om va det heter men det är iaf totalt i andra änden av stan från Chris, o jag gick hela den biten på 40 min, blev ju typ som en power walk! men nu har jag pluggat lite men nu är det dags o krypa ner under täcket o se på en film eller nått :)
vi hörs imorgon, god natt :)


Det är så sjukt kallt på nätterna nu! inatt frös jag så himla mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen även fast jag har duntäcke! så inatt blir de o sova fullt påklädd också så kanske man slipper vakna som en isbit :D


♥ lina.

Mat, mat, mat...

Försökte smita ut utan o äta men då blev de ett jäkla liv! Fan... Nu ska jag gå till skolan o hämta ännu mer läxor o sn ska jag o chris ut till stan o kolla lite hemlisar, hihi!
Vi hörs!


"det vackraste jag vet"

Rolig lördag! Buddhism o hinduism o jag fattar inte ett skit! Efter detta år ska jag inte sätta min fot i skolan på många,många år!
Åter till pluggandet så får vi hoppas att kvällen erbjuder något roligare :)


" I will never stop loving you"

Nu är jag hemma efter en mycket god middag i skolan! hade inte med mig kameran så det blev inga bilder eller nått, jag måste bli bättre på detta med o fota asså!!!! får bli till madrid resan då ska här tas kort! Annars har jag inga planer inför helgen, kanse åka till Malaga imorgonkväll o festa men vet inte om jag är så taggad så vi får se. En ny mobil måste iaf införskaffas så det får väll bli morgondagens uppdrag kanske, vi får se helt enkelt! hur som helst så hörs vi imorgon :) puss puss!




lina.

MAAAAAAT

sitter hos Chris nu men vi ska börja gå mot skolan för o äta TACOS!!!!! :D
men vi hörs sen när jag kommer hem sen igen, puss puss!

"You make my heart go giddy up"

Nu bär det av mot skolan för en lektion och sedan får vi se vart jag tar vägen mellan skolan och tacokvällen, men hur som helst så hörs vi senare! :)

Det blir nog faktiskt en halsduk på detta för idag är det lite kyligt även fast termometern visar 18 grader!


"We are looking up on the same sky"

Hejsan! Idag hade jag både psykologi prov o spanska prov, har ingen aning om hur det gick faktiskt, eller jaa spanska prover kommer bli spännande, med tanke på mina svar på dom sista uppgifterna ;)
Sen hade vi ju skolfoto idag, haha det va nog den konstigaste fotografen jag har träffat, han sa aldrig till när han skulle ta så man va ju aldrig beredd o så tog han säkert 50 bilder på oss l tror inte att ett enda foto ser normalt ut men de är ju kul de med! :D
Annars har denna dagen varit väldigt grå o trist o nu har det börjat ösregna igen så jag sitter uppkrupen i sängen med myskläder o mina nya söta rosa fleecetofflor och pluggar lite svenska och idrott b, himla rolig kväll! Imorgon däremot är det tacokväll på skolan igen och denna gång ligger jag inte med 40 graders feber o halsfluss o skit, så imorgon ska det ätas tacos :D sen får vi se va som händer :) annars ser helgen rätt lugn ut och nästa vecka på torsdag åker hela skolan till Madrid, ska bli spännande o roligt hoppas jag!
Men nu borde jag återgå till pluggandet sen sova :) vi hörs imorgon!


Plugg, plugg o ännu mer plugg

Har pluggat lite nu, men har inte blivit ett dugg smartare så Nu är det dags o sova, o om jag va trött idag är det inget mot va jag kommer va imorgon eftersom jag måste gå upp kl 6! Men vi hörs imorgon :) god natt!


Halloween

lite bilder från i måndags! i måndags va den officiella halloween dagen här i spanien så såklart blev det utgång o det roligaste var att nästan verkligen ALLA va utklädda( därför de va så mycket stölder antagligen eftersom man inte kunde se hur en enda såg ut egentligen), kul att folk går in för det här!
jag, chris o Vanessa hade lite idé torka så det fick bli klänning o en mask o sen köpte även linda en! :)
Vi hade askul tills vi gick ut från heavens (en nattklubb) o jag ska ta upp min mobil för o kolla va klockan var o då upptäcker jag att min spanska mobil inte ligger där, så vi letar efter den o sen kommer jag på att när vi va påväg ut så ser jag att en sak från min handväska ligger på dansgolvet så a tar upp den o ska lägga ner den i väskan o då känner jag att väskan va öppen, men jag tänkte inte mer på de utan vi gick upp. så då började jag förstå att den har blivit stulen så vi ringde till min mobil från en annan mobil o då är min mobil avstängd för vi kommer bara till telefonsvararen, så då va de rätt självklart att de är någon idiot som har tagit den för de är så dom gör, dom vill ju åt mobilen o skiter helt fullständigt i kontantkortet (eller har man ppengar på de, vilket jag hade eftersom jag hade fyllt på den på dagen, så ringer dom först upp alla dom pengarna, sedan slänger simkortet o sätter i sitt), så då blev jag sur o ledsen o åkte hem då jag också upptäcker att dom/den snott pengar av mig med när jag ska betala taxin, kul! men som tur va hade jag en 20 gömd i innerfacket! o när jag kom hem var klockan tydligen 6.30, så kan de gå!
o när jag ringde mamma då va hon påväg till jobbet o jag skulle gå o sova :)
men här får ni iaf lite bilder!








Finns en hel del mer bilder, men jaaa dom får förbli icke officiella här!
lina.

BARCELONA

Hej! Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, trotts att jag har varit väldigt väldigt trött, så har jag varit på ovanligt bra humör idag :D Men imorgon då så har vi psykologiprov o jag har inte ens öppnat böckerna, bra jobbat! Fick iaf g på mitt naturkunskapsprov, tack gode gud! Imorgon har vi även skolfoto, kul o ha det efter idrotten med tanke på att vi bara har 15 min på oss! har faktiskt inget vettigt att berätta, förutom en sak....

DEN 7-11 DECEMBER ÅKER JAG, VANESSA,LINDA,CHRIS OCH GABRIELLE TILL BARCELONA!!!! :D
FLYGBILJETTER O EN LÄGENHET ATT HYRA FIXAT!!!!
kommer bli as kul, festa o shoppa!!! :D

men nu ska jag gå o plugga! här får ni lite bilder på oss

 











lina.

Happiness

Hej! Denna dag har jag först o främst mått som jag förtjänar, åka bussen till chris va inte det roligaste direkt! Sen är jag så svinigt trött eftersom jag bara sovit 4 timmar o fortfarande irriterad över att någon jävel har varit i min väska när vi va på dansgolvet o tagit min mobil o pengar, men aja kan juh inte göra så mycket, med tanke på att det bara va killar runt oss så hoppas jag han blir jävligt glad över en rosa mobil!!!!! Sen så har jag bara slappat idag, tror också att min värdmamma märkte att jag har varit lite nere för hon knacka på, på min dörr o när jag öppna så stod hon med världens största leende o en chokladkaka i handen till mig, hon va så söt! :)
Men nu ska jag ladda upp inför 3 skit dagar i skolan, hoppas ni i Sverige njuter av erat höstlov!!!!!
Vi hörs :)

Kul torsdag va?


pengar o mobil

man skulle kunna tro att jag har försvunnit men jag är här! och jag hatar fuengirola o kommer fan sätta mig på ett jävla plan hem imorgon, min jävla mobil o pengar har blivit snodda o skit. är så sur o arg nu så ni kommer inte höra något mer från mig förens jag lugnat ner mig... puss


lina.

RSS 2.0