half way down

Nu kanske ni undrar om jag har dött, men det kan jag säga att det har jag inte, eller det är bra jävla nära.

Är hemkommen från jobbet nu, och dethär var nog det jobbigaste passet jag någonsin har jobbat även fast det bara var på 3 timmar. Men jag är vid liv iaf!
Annars idag i skolan har vi som vanligt på Torsdagar heldag matte! från klockan 10.05 - 13.40 UNDERBART! Jag älskar matte B, algebra och andragradsekvationer <333 Eller inte.

Nu förtjänar jag en varm dusch och en god natts sömn! Och vila upp mig för imorgon :D taggggggggga!


En aning sliten jaa och tagen med webcamen inte bästa kvaliten!


Puss på er!


lina.

El casa de Svedbergs!

Hallå i stugan!

Idag har jag hållt ett argumenterande tal mot djurförsök på filosofin, och asså vad fan har hänt, 2 VG:n på mindre än 1 vecka :O:O:O:O, fick VG idag på talet också :D super glad! sen har jag juh varit hos tandläkaren, vilket gick suveränt också! Sen snäll som man är följde jag med mamma till maxi ock handlade lite, sedan satte jag mig här och har uppdaterat min Iphone i 1000 år, jag är verkligen inte gjord för att hålla på med tekniska saker ;( men nu funkar mobilen prima och alla är nöjda och glada :D

Det börjar bli dags för mig att duscha och sedan sova då jag både ska till skolan imorgon och jobba, gud vilken fanastisk dag! inte.

MEN (haha, bara 2 st som fattar det roliga) nu till något som är roligt på riktgit! :D


viaje de España es reservado!!!!!
Efter mycket om och men, har jag nu bestämt mig att följa med! känns great! :D Är borta 22 - 25 Oktober!
Jag kan lägga ut lite bilder på huset någon dag så får ni ser hur vi bor :)

& sedan en liten förklaring

Det var då denna gangstaaaa tjej som räckte fingret på det förra fotot på mig och Emma alltså det var Inte jag ;D

Men nu är det dags att dra mig, God natt på er!



lina.

Redovisning!!!

hejsaaaaan!

Sitter på Engelskan med Michelle och Emma! det var nyss en kille från Australien som var här och pratade lite om Australien, det var kul!
Men nu är det dags för mig att redovisa filosofin, håll tummarna!!!


Så kul tycker michelle,jag och Emma att det är!


lina.

dålig kväll!

God natt

Säger jag redan nu! Nu har jag suttit och jobbat filosofi hela kvällen och förberett min redovisning tills imrogon, men är jag klar, nae inte ens i närheten! men nu orkar jag fan inte mer, och jag är redan irriterad på skiten! så lika bra att gå och lägga sig :) Så imorgon får ni hålla tummarna för mig, att det går bra!
Sorry för otroligt tråkig uppdatering idag, men det har inte hänt något speciellt idag!

Imorgon blir det däremot tandläkaren för mig, läskigt! vi får se hur det går :)


Såklart så funkade det inte att ladda upp den bilden jag ville! är det nått som går bra för mig idag eller?
Men här får ni iaf en bild på mig,mamma och lite utav Sara, i Grekland förra året eller för två år sen (kommer inte ihåg!)

Puss och god natt!



lina.

filosofi

hejsan :)

Sitter på filosofin, och asså finns det något flummigare och krångligare ämne? NAE!
Vi ska hålla ett "tal" på fem min imorgon och jag ska argumentera mot djurförsök, och jag fattar verkligen ingenting och nu dagen innan har våran lärare en genomgång om en ny grej som vi ska ha med i talet, det är jättebra :O! så nu måste jag jobba som ett as!
Sedan har vi FEK och då blir det och jobba med UF företaget, en aning roligare än filosofin!

Men nu ska jag fortsätta och jobba!
puss på er!

 
Header bilden!


lina.


God natt!

Tjaaa!

nu är det dags att sova och ladda inför skolan imorgon! och en idrottslektion med Hanna!
Vilket verkar behövas då min pappa trodde att jag vägde 68 kg och mamma har köpt en morgonrock till mig, som egentligen skulle passa en som vägde 300 kg!

så tänkte bara egentligen säga god natt till era :) så God natt!
Det blev ett bildlöst inlägg!



lina.

haircolour

God eftermiddag!

Nu är jag hemkommen från frisören (Mathilda), skolan och sjukhuset!
Gick jättebra att färga håret imorse, jag vart skitnöjd! :D sedan blev det skolan en timma bara, så ovärt så det finns inte! sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och tog varsin cheese på McDonalds och sedan vidare till sjukhuset, där vi var i 3(!!!) jävla timmar! helt sjukt vilken tid det tog. Det gick bra, fötterna ner och huvudet upp!
fick även två gratis biljetter till matchen idag, men lämna tillbaka dom för jag var inte så pepp så tänkte att det kanske fanns någon mer behövande :)
Men nu ska jag gå och göra mig lite mellis, ses!


Bild på håret.

lina.

Djävulen

hej mina vänner!

Idag som ni ser har jag bytt header 2 gånger, men nu är det klart! väldigt nöjd faktiskt.
Så det där är vad jag har styrt med större delen av dagen :)
Annars så tog jag sovmorgon imorse och sedan drog vidare med la familia till Ikano och kollade lite där, hittade dock inget att köpa, då jag är snål nu för att spara tills vi ska till Stockholm :D. Annars har jag bara varit hemma idag och gjort det man ska göra på en Söndag, Ingenting!

Imorgon blir det att åka till Mathilda och färgar håret vid halv 10 :D hon praktiserar på frisörsalongen under min skola så det är ganska skönt! sen börjar skolan vid halv 12 och vid halv 1 så kommer pappa och hämtar mig för vi ska till sjukhuset, så det är verklgen en JÄTTErolig dag imorgon!
Så för mig är det högtid att gå och lägga mig snart, men först ska ni få se på något kul!


Så ser det ut i min säng när jag kommer in i rummet, så då är juh frågan vem som har byggt den tunneln under min madrass?


Och det var juh ingen mindre än Dior själv! en aning busig kanske.
(Fy fan vilken läskig bild upptäckte jag, kolla ögonen! :P)

God natt på er!

lina.

Dagens

Hej!

Som ni ser är det en ny design nu :D Tack Syster!
den ska finslipas lite men den duger jättebra nu också!
Men jag tänkte att eftersom det är så pass många som kollar in varje dag så tänkte jag börja med dagens outfit lite då och då, bara för skoj skull!

Så här har ni dagens:


 Tröja - Bik Bok
Jeans leggings - Vila

En enkel och skön söndags outfit!



lina.

02.48

Go' kväll!

Nu är jag hemkommen från Titti och har krypit ner i sängen!
Var på stan först idag med min kära familj och då mötte jag min vän Jossan och vi bestämde oss för att gå och äta lite, sagt och gjort. Vi sätter oss på tacobar och käkar! sen tar vi bussen ut till lambov där Titti bor, och spenderar kvällen där med massor härligt folk och filmmys! Sedan när jag och Jossan skulle ta bussen hem, så går vi på vägen från Tittis hus (det ligger inga andra hus runt omkring utan det är bara skog där) och det regnar så regndropparna smattrar juh på löven på träden, ofc. Men sen så hör jag att några grenar knäcks och det låter som att det är en bit ifrån, men kommer bara närmare och närmare. Och det är då paniken utbryter! vi tar tag i varandra och springer som aldrig förr! fy fan! där slog mitt hjärta i 500 kan jag säga!
Såklart tänkte man att det var någon mördare eller våldtäktsman som låg i buskarna, men det kunde likagärna varit ett djur eller nått. Men om det var ett djur så va vi ganska töntiga så vi sägger att det var ett psycho som låg där i buskarna!

Men nu är det hög tid att sova! vi hör imorgon, med kanske en ny design? vem vet :)
puss puss

Att åka utomlands nu skulle inte sitta fel!


lina.

11.53

God morgon på er!

Det blev inget jobb för mig idag :/ känns inte så lämpligt att stå där i kassan och snora och hosta på folket. Så det får bli en annan dag!

Annars idag så ska jag in till staden straxt skulle tydligen vara en massa roliga grejer där idag, så ska väll kolla läget lite :) Sedan i eftermiddag/kväll bär det av hem till Titti, så får vi se vart kvällen slutar :) Men nu är det time to klä på sig och sticka!

Vi hörs hemma hos Titti eller när jag har kommit hem därifrån
puss puss


Glad tjej, för nått år sedan! tänkte bara säga att jag saknar min hårfärg där en aning faktiskt!


lina.

The best days of my life

Hej mina kära läsare!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt för att försöka bli frisk, så det blev ingen myskväll hos Magda som jag sa igår, tyvärr! för nu har jag varit ständigt sjuk i en vecka och jag blir aldrig bättre, så jag är verkligen JÄTTEpepp på att ställa mig och jobba 4 timmar imorgon.

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder från Spanien när vi tjejer var där! Om man säger såhär, det går inte att beskriva hur underbart fucking kul vi hade! festa till 7 på morgonen gå upp vid 10 och gå till stranden och steka hela dagen. Ungefär så, såg våra dagar ut! Allt var bara helt galet perfekt, och detta kommer helt klart bli en tradition! :)
Här kommer några bilder från resan!




Titti kör på smilet när jag har tappat min öl i marken så den gick sönder och jag skar mig på flaskan, schyyyyyyyyyyyssst!


Vidrig drink, men vi var ganska cool när vi drack den iaf!


Här har vi en ybeeeeer lycklig Siri brevid sin idol på marknaden!








HAHAHA, No comments


Paradiset på kvällen


Jag älskar er mina vänner och det här är helt klart något som ska göras om ofta!

Nu måste jaf iaf sova! God natt på er!

lina.

20.16

FÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅT!! att jag inte har uppdaterat någonting idag, men min dag började med historia prov, som jag fick VG på, hur fan gick det till?! Det är inte varje dag lina Svedberg skriver VG på ett prov! Sedan så hade vi iaf Fek (företagsekonomi) och där höll vi på med våra UF företag, och vi har världens bästa idé nu och en ny medlem, sånt gillas!! :D Och efter feken så hade vi spanska, asså är det tillåtet att vara så trött som jag var på spanskan? NAE! det är första gången under hela min skolgång som jag somna på en lektion, inte okej! men jag vart lite piggare när jag läste på progress (Vi använder bara datorer i skolan, så vi har inga böcker och får inte betyg i handen utan ALLT finns på våran hemsida progress) att jag fick VG på historian, då piggnade jag till lite! med tanke på att jag inte ens trodde jag skulle få G :D

Efter skolan träffade jag Josefine Öder, vilket var väldigt trevligt! :) Sedan vart det att åka upp till stallet! En helt okej dag alltså.

Men imorgon måste jag gå upp tidigt för att jobba, usssssssssch men man måste tänka: PENGAR !!!
Sedan hoppas jag att kvällen tar mig till mina älskade vänner :)

Vi hör innan jag går och lägger mig sen :)
kram!


En bild på min vän Emma när fönstret fastnade i taket igår! :)


Orion min fina ängel!


lina.

I'm in this fight now

JÄÄÄÄVLAR, va folk har tittat in här idag då :D Jättetrevligt är det att se att så många läser :)

Själv sitter jag här med historia boken i högsta hugg, jag känner att jag kommer somna till den här boken ikväll!
Annars idag har jag varit fruktansvärt arg och är fortfarande, men tänker man efter är det hon som har problem och hon ska inte få förstöra mitt liv bara för att hon inte har något :D
Så till nånting annat, efter skolan var jag,Mamma och Sara och tog gardasil sprutan, ajjjjjjjj. Det var den andra sprutan vi tog och den gjort helt klart ondare än den första! Men jag svimma inte denna gång iaf.
Va händer i helgen då? jo imorgon blir det att åka hem till Magda på kvällen där det är mysssssskväll :) sen på lördag, jobba om jag hinner bli frisk tills dess! sen på kvällen så blev jag hembjuden till titti! och Söndag, typ döööö och njuta av att det fortfarande är lite helg kvar :)

Nu ska jag pallra mig till duschen och sedan sängen och så får vi hoppas på en bättre morgon dag! :)
Puss på er!

Här har ni ännu en bild som kommer bli till header, Sara sa att hon skulle fixa den i helgen, Håll utkik!




lina.

darling

Vilka jävla äckliga människor det finns.
Varför är det alltid jag som utsetts för sånt här?
Hur kan man stå mitt emot mig och ljuga mig rätt upp i ansiktet och skylla på sin förra bästa vän? det är för mig helt otroligt, hur man kan vara så jävla hjärtlös! Hur man kan såra andra så hårt bara för att man själv ska må bra?

Om det var han du ville ha och förstöra mellan oss, Grattis du har lyckats din äckliga jävla hora!
Men ta en av mina bättre vänner från mig, Aldrig!

Din falska hora, du har valt fel person att sprida falska rykten om!

Nee, nu behöver jag lugna ner mig lite, ska redovisa case:t nu. CIAO



Aldrig att hon ska få förstöra, Jag älskar dig (Och Emma gumman:)) aldelles för mycket för att hon ska kunna förstöra nått <33

Den enda hon förstör för är sig själv.

♥ lina.

Girls just wanna have fun

Hejsan!

Idag har vi Casedag i skolan, extremt kul! Och dagen började juh verkligen jättebra, försov mig 40 min imorse, skulle gått upp 6.50 men ställde klockan på 7.50, Smart Lina! Men nu sitter jag här med Michelle,Emma & Chris, vi är en grupp och vi ska redovisa om hur vi ska överleva på en öde ö, det går skit fint. Vi jobbar på för fullt så vi har inte mycket kvar så det blir att slappa hela dagen sen kanske :D!

Sen när man kommer hem blir det väll att råplugga historia antagligen!
Men nu ska jag väll hjälpa min grupp, vi hörs senare idag eller ikväll :)
Först ska ni få se nått jättefint!



Asså HAHAHAHA :D hitta den här bilden på ett minneskort. Mathilda,Jag,Magda och Josse när vi spelade in våran film i 8:an? 9:an? ;)
a jesus har aldrig sett nått finare.

Aja, vi hörs senare då ska jag berätta en inte så rolig sak!



lina.

21.39

Nu är det färdig pluggat för idag!

har pluggat nu i typ 4 timmar, fattar jag någonting om romariket och antikens Grekland? NEJ! men jag är glad ändå, för jag sitter och pratar med en EXTREMT saknad flicka som bor i Spanien nu! Så det är kul att höra lite från henne, trots att hon "bara" har varit borta i 18 dagar så känns det som fan en hel evighet! Men nu är det bara och vänta till den 22 december! :D

Annars, så är det sig likt med mig, Jag är faktiskt på väldigt bra humör trots pluggandet och sjukheten! Så det är väll tid för mig att kanske gå och lägga mig snart så att jag orkar med ännu en fin Case dag i skolan imorgon, tummen upp för det!

men först!


En bild på Jossan,mig,Titti och Spanjorskan Siri! (skulle tagit en annan snygg bild men det gick inte att ladda upp)


En ny tagen bild från idag!
Kanske den nya header bilden? om Min syster någongång kan fixa en ny header till mig!

God natt mina älskade läsare! kul att det är så många som har hittat tillbaka! jättekul att ni läser och jag hoppas att ni är här för att stanna också :)


lina.

16.30

Helllllo!

Nu är jag ruskigt trött! Skola från 8.30-14.00. Och jag är fortfarande sjuk, och hes och har världens lock för öronen så jag hör inte vad någon säger!
Men dagen började juh som sagt med filosofi, där vi inte gjorde speciellt mycket. Rättare sagt ingenting, förutom satt och läste lite om djurförsök. Sen var det lunch, lika vidrig lunch som vanligt, kommer aldrig överleva 1 ½ år till i skolan om man inte ska kunna äta lunch! får hoppas att det blir bättre snart. Sen efter lunchen hade vi engelska, det var helt okej, 2 och ½ timma gick ganska fort faktiskt.
Efter skolan gick jag och Emma till stan och jag köpte ett skärp.

Men nu sitter jag här, och ska försöka plugga lite Historia, har prov på fredag om Antikens Grekland och Romariket, kuuuuuul!
Jag hör av mig ikväll om jag har överlevt!


En sunkig bild på hur jag ser ut för tillfället, och en fet jävla tumme upp till Historian verkligen!


lina.

Skolan

God morgon!

Sitter i skolan nu med mina kära vänner Michelle, Emma, Walissa & Rebecka, just nu har vi filosofi och jag ska skriva ett tal om djurförsök, har inte ens börjat och har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva!

tänkte bara höra av mig och säga att jag lever :) Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem
kram.


Här har ni mina fina vänner, Michelle och Emma. gammal bild från 1:an.


lina.

Svimma

Hej på er!

Som sagt så var jag hemma från skolan idag och var sjuk, inget kul. Och det konstiga är att jag har varit sjuk till och från sen i Juni typ, så idag åkte jag och pappa till läkaren för att kolla vad felet är! och då säger läkaren att han måste ta blodprov på mig (i armen!!!) vilket jag inte alls klarar av, men jag sa till mig själv att skärpa mig och bita ihop för det är inte läskigt!
Så han börjar juh sticka mig i armen och jag börjar må illa, men inget mer med det lixsom. Men sen när han är klar och tar ut nålen ur armen på mig så känner jag hur det börjar snurra, och sen försvinner hörseln och sen synen. Sen efter ett tag vaknar jag upp i soffan och känner mig helt okej, som om inget hade hänt och vi går där ifrån.
Så alltså, jag svimma. Vilket inte är första gången det händer! har hänt förr när dom ska ta blodprov på mig, så, så tuff är jag!

Men till något roligare, i helgen hade Titti kräftskiva i sin sommarstuga, vilket var mycket roligt! så här kommer några bilder från kvällen (bilderna har jag snott från Michaela, hoppas att det är okej!)





Här har alkoholen börjat slå till







Det var några bilder, tyvärr finns det ingen bild där alla är med.
Men tack alla för en jättetrevlig kväll!

Nu är det dags för mig att plugga lite, sedan sova! Vi hörs imorgon, God natt!

lina.

Grattis!

Idag är ingen vanlig dag för det är pappa och Josses födelsedag!


Grattis pappa! (Och sådär grillar man i Spanien)

&


Grattis Josse!


Själv är jag hemma idag och är sjuk, inget kul alls! så det får väll bli att ta tag i alla läxor och prov.
Jag återkommer senare idag, så länge får ni en bild på en glad Lina i spanien




lina.

Det trodde ni inte va?

Jösses, det var ett tag sedan jag skrev här!
Men jag är tillbaka och denna gånger är det för att stanna.

Det var mer än ett år sedan jag skrev här, och jag kan nog inte berätta i ett inlägg allt som har hänt, men jag kan dra lite snabbt vad jag har hållit på med under det här året:


Skolavslutning, ett år på gymnasiet, bara 2 kvar!




Min familjs inköp i April i år, Casa de Svedbergs i Spanien!

Och ett fyllesnack av mig och siri, sen va det bestämt: Jag,Titti,Jossan och Siri skulle åka till Spanien! Sagt och gjort:

Den veckan va den roligaste och galnaste veckan! Nästa år kör vi två veckor och dubbelt så galet!
(kan berätta mer i ett annat inlägg)

Sen alla underbart roliga fester och myskvällar tillsammans med fint folk

(Gammal bild och mathilda är inte med, men har tyvärr ingen nyare)

Men även dom bra och roliga sakerna tar slut! I slutet blev det att säga hejdå till våran vän Siri som ska bo och plugga i Spanien i ett år, men innan hon åkte gjorde vi det vi är bäst på: FEEEESSSTAAA!


 (har ingen aning om varför bilderna är så små)


Det var lite av vad som har hänt på mitt sommarlov, men det har även hänt endel tråkiga grejer:

Blev singel på midsommarafton, var ledsen och grät länge. Sedan gick vidare!

Börjat 2:an på gymnasiet och jag har aldrig träffat så många elaka människor som på den här lilla tiden, mognar endel aldrig?

Blivit sårad och har sårat.

Slutat och rida halvt, vilket inte alls var frivilligt! jag hatar det. 

Nog med elände, I'm back tomorrow med mer uppdatering och skoj!

♥ lina.  


RSS 2.0