Sommarvärme

Min dag har jag spenderat på det stället där jag trivs bäst, stallet :)
Först ett extremt svettigt ridpass ute på fältet på Oscar (Malins ena häst)! solen i ögonen och sen galoppera i full fart över fälten, helt underbart!
Sen blev det en låååång promenad med min lilla pojke, :)
Låter bilderna tala för sig själva hur underbart det var!


Skinnjacka

Nu bär det av mot lite födelsedagsfirande! efter att ha suttit i timmar med min PArapport och en sväng till stallet :)

Tänkte bara visa upp min nya skinnjacka som vi beställde i förrgår!
Blev Skit nöjd med den! :)
Så ser ni även min lilla "belöning" till mig själv, dock får ni inte se närbild eftersom den inte har läkt än :)


En vanlig dag i stallet (detta inlägg skulle publicerats igår)

Jaa den höll ju i någon månad iaf!
Grimmor är inte gjorda för att kunna hålla när hästen stegrar rakt upp i luften samtidigt som den lilla hästen sitter fast i två grimskaft i gången, men det förstod ju inte min älskade lilla Gustav!

Och Nina du kan andas :) jag tog in honom själv och så började det blåsa jävla orkan där ute så han blev livrädd och försökte ta sig loss, vilket han lyckades med halvt! men sen ställde han säg som vanligt sådär helt lugnt som om inget hade hänt, så som bara han kan göra! Så ingen kom till skada! :)


En vanlig dag

Hej på er!
vad händer i mitt liv? Inte mycket.
kommer dö snart p.g.a. min ruttna jävla PArapport som ska va inlämnad på fredag! och jag har precis börjat känns det som, underbart!
Har även 100 till olika läxor som behövs göra, så ni vet ju vart ni hittar mig!
Är även nått sjukligt besviken på TBS, men tänker inte skriva mer om det eftersom det kan va så att det inte blir så kul för mig då!
Men min dag då! träning x2 gymmet på morgonen och dans med Magda på kvällen, stallet, Titti kollade förbi och lånade lite smycken inför en studentskiva :) , PLUGG osv osv.
Men nu är det dags att duscha och sova så väntar en ny dag imorgon! :)
Dagens +/-
+
+ När jag var på gymmet kommer en kille fram till mig och berömmer mig för mina ryggmuskler som han tydligen tyckte var jättefina. lite spontana komplimanger från främlingar är ju aldrig fel :)
+ Nina har kommit hem från Ayia Napa, kul att träffa henne igen!
+ ett helt underbart väder, vilket gör att mitt humör är på topp!

-
- halva mitt jävla ansikte svullnade upp efter att jag tränat, helt utan anledning?!
- Allt äckligt plugg!!!!
- Besviken på vissa människor.

Du är för jävla bra min sötnos!!
Dags att duscha o sova nu, pusshej!

Stallet

Hej!
Idag blev det träning på morgonen och sedan tog jag och Sara med oss massäck upp till stallet och va där i fyra timmar och sedan gick vi hem till Nina idag igen och tog hand om hennes lilla katt :) så en toppen lördag helt enkelt :) min kväll blir lugn som det ser ut nu , så vi kanske hörs lite senare för nu ska jag hjälpa till med maten lite , men tänkte bara uppdatera er om att jag lever! :)

Och ni behöver inte klaga på min sits , anledningen till att jag inte sitter helt ner i sadeln i början av ridpasset är för att han ska känna sig bekväm först och jag ska vara redo på att behöva slänga mig av om det skulle va så att han får för sig nått!


Nobody knows what i'm feeling inside

Nu har jag fått många kommentarer angående min viktnedgång! (hatar att prata vikt egentligen, därför jag inte har skrivit nått tidigare) :)
Och den fråga jag har fått mest är hur?!
Joo de ska jag säga er, jag vägde MYCKET MYCKET mer än va antagligen många av er tror att jag vägde när jag kom hem från Spanien och grejen är den att bara komma hem, äta svensk mat och börja träna regelbundet igen + skaffat häst, det är det som har hjälpt mig till största delen! :)
Nog pratat om det!
Vi kör på en liten bloggpaus (vilket kommer sluta med att jag ändå sitter och bloggar imorgon om jag känner mig själv rätt), måste ta tag i saker i mitt liv och mig själv innan de går åt helvete...
Så ni får ha de så bra sålänge :)

Nytt besökrekord

Mycket trevligt att se att så många klicka sig in här igår! :)
Idag har det inte hänt så mycket, pluggat,pluggat,pluggat och ätit lunch med mamma inne i stan! :) Sen nu har jag planer på att åka hem till Nina och slappa lite och kolla till hennes lilla katt eftersom att Nina är utomlands och har det skönt!!!!!!! :) Sedan blir det stallet och förhoppningsvis träning efter det :)
Förut när jag satt på bussen hem så satt ajg och lyssna på låtarna det har varit snack om att vi ska ha på studenten, och fan va taggad jag blev på studenten !!!! :D vill bara bli klar med allt och att dessa 49 dagar ska flyga förbi! Men de kommer dom väll göra förhoppningsvis :)
Men nu måste jag åka om jag ska hinna allt detta :) Puss

Till er hästmänniskor

Helt jävla sjukt..
Jag och Gustav har en bit kvar.....

Äventyr

Hej hopp!

Nu ska jag iväg på jobbintervju, vi får hålla tummarna att de går bra! :)
Igår belönade jag mig själv med en liten sak för att jag har lyckats (håll i hatten nu) att gå ner nästan 17 kilo sen den 22 december om vågen visar rätt vill säga! :) Så igår va de dags för en belöning, men den får ni inte se än på ett tag, men många kan nog gissa vad det är! :)
Men nu har jag inte tid för set här, utan vi hörs någon annan gång :)
Puss på er!


Underbar lördag

Hej!
Strålande väder och mitt humör är på topp efter att ha varit ute hela förmiddagen och städat altanen, bilen m.m. Nu blir de åka in till stan med familjen för att uträtta lite ärenden sedan blir det stallet och sen plugga!
Och förhoppningsvis en utgång ikväll! :D
Där fick ni en kort liten update, Men vi hörs senare om jag hinner! :)

Nytt halsband från vila
Nytt slappt linne från bikbok


Frukost med vännerna

Hej!
Dåligt med uppdatering här, men ni får överleva! Nu bär det iaf av till min fina vän Mathilda tsm med Josse , så ska vi äta lite frukost och sedan åka in till stan på lite äventyr :) sedan blir det väll stallet och sedan träning med Magda! :) där har ni min dag!
Förövrigt så rullar livet på bra, har ju påsklov nu så man kan ju inte klaga! Vädret suger men mitt humör är på topp ändå!
Vi hörs när vi hörs :)

 


Helvetes skit

Satt och skrev ett AS långt blogginlägg och hela försvann, kul!
Orkar inte skriva om , är dödstrött efter att ha ridit min lilla fina häst och sprungit två varv i spåret så nu ska jag duscha och sova! God natt


RSS 2.0