Jobb

God dag! Idag hade jag morgonutsläppet av hästarna och Gustav o Co. Fick gå i den stora och öppna hagen och de utnyttja dom kan jag säga! Vet några hästar som kommer vara trötta ikväll...
Men nu sitter jag på Gina och väntar på att mitt 3:dje pass för den här veckan ska börja :)
Hade ju nyöppning i torsdags kväll, och Jesus! Har aldrig sätt så mycket folk i butiken på en o samma gång! En timma innan öppning va de redan kö bort till linds/pressbyrån, helt galet men väldigt kul :)
Men nu är de dags att gå ut och jobba, så vi hörs :)
Puss


Update

De va ju inte igår man skrev här!
Händer så otroligt mycket hela tiden, så jag hinner inte med att blogga!
Men denhär veckan har vi iaf tema vecka i skolan, ingen kommentar.
Men denna dag har varit otroligt flummig och ja totalt rörig kan jag ju säga, men vi har haft kul iaf ;)
Sen med Gustav rullar de på :) Han är så otroligt duktig så nu rider vi helt själva :) ingen som är med, inte ens när jag sitter upp och han gör ingenting! han har gjort så himla mycket mer framsteg , men orkar inte skriva allt här men han är så sjukt duktig!! så nu är de bara galoppen som är kvar, men den väntar vi med tills Eva kommer hem igen :)
Annars då, jag mår fint men är helt ihjälstressad, ångest på kvällarna så ligger vaken till 2, kul o gå upp till skolan!
Måste säga att 3:an verkligen är UNDERBAR!
Vet inte riktigt va jag mer ska säga, så vi hörs någon annan dag :)
puss på er!
Fråga inte vart mina ögonfransar har tagit vägen på höger ögat...

Sola

Hej! Asså idag har de ju varit sommarvärme! :O strålande sol och 22 grader i skuggan!!! Så när jag kom hem så bytte jag direkt om till bikini och gick ut och la mig på solstolen och jag svettades t.o.m i bikini, hur underbart är inte de :D
När de börja bränna för mycket så blev de att åka upp till stallet till en varm och trött liten Gustav :)
Och nu sitter jag död i soffan och ska hoppa in i duschen snart :)
Vi hörs när jag har tid :)

Ingen charmig bild men jag bjuder på den :)


Underbart väder!!!!

Fy fan va sjukt fint väder de är! Hoppas de håller i sig nu :)
Nu bär de iaf upp mot stallet snart tsm med Michelle så ska vi rida ut på nisse och sherrie i de underbara vädret och sen rida Gustav lite :) toppen dag helt enkelt :) vi hörs senare! :)


Långt inlägg

Här va ett tag sen jag skrev!
Sen sist har jag hunnit bli kort och tunnhårig, visst låter de underbart? Men tack vare min underbara vän Mathilda som är sån duktig frisör jag jag ändå därifrån med ett leende på läpparna! Dock så blir denna frisyr kortvarig, ca 1 månad!
Sen så har Gustav gjort otroliga framsteg, Eva rider nu mera utan att jag går bredvid och hon travar även med honom utan att jag går bredvid, helt fantastiskt! Jag har även hoppat upp för första gången igen sen min svanskota gick sönder och de gick fint, så nu när Eva är borta ska vi hård träna! ;)
Sen hade vi även balträning idag, blir bara svettigare och svettigare och jobbigare och jobbigare för varje gång, men också roligare :) idag börja vi träna lyft, gick väldigt bra! :)
Sen nu på kvällen va hela familjen på bio och såg en gång i Phuket, as bra film verkligen! :) men nu är de dags att sova, vi hörs :)


Suddig bild på mitt hår!


Kaos...

Jag tycker att de fick plats rätt bra...


Spanien!

Efter en väldigt lång tid och ett långt resande är äntligen mina sista kläder och saker hemma från Spanien!!!!! :D nu är bara den stora frågan, hur fan ska allt få plats i mitt rum?!?!


Studentklänning!

Äntligen!!! Efter mycket krångel är min underbara studentklänning hemma :D va lite osäker och så på färgen när jag beställde den men nu när man har sett den på riktigt så är den alldels perfekt! Så den kommer de bli!! :)

Ni får ett litet smakprov, men vill inte visa hela :)


Glädje

Detta sms förgyllde min dag!!! :D
Min faster och kusin som bor i nya Zeeland kanske kommer hit till Sverige i sommar!!!! :)


Studenten

YEEEEEEEEEEEYYYYYYYYY!!!!!!

Opps!

Imorse satt vi och diskutera att jag smutsar ner bilen så himla mycket för jag kör så våldsamt säger mamma och pappa och jag tycker verkligen inte att jag gör det! Sen när jag och pappa satt oss i bilen för att åka och jag backar ut ur tältet där bilen står, fastnar vi i geggan! Och jag tar gasen i botten och det bara flyger lera överallt!
Kanske börjar förstå va dom menar...


Ingen rubrik

Hej! Idag blev det att ställa kl på ringning för att åka till gymmet , jobbigt men känns skönt nu efter :) men nu är jag påväg mot skolan för att ha en timmas mattelektion sen efter de så blir det stallet :)
Men vi hörs sen eller imorgon :)

Vart fan kommer kylan och snön ifrån helt plötsligt?!?!?!


Nostalgi

När jag stod och vänta på bussen påväg från gymmet kom jag på mig själv ståendes och lyssna på denna låt!
Och usch va jag längta tillbaka till Spanien med mina fina vänner titti, Siri och Jossan!!!!! Vi får ta tag i det här nu tjejer :O


Underbara människor

Hej!
Idag har varit en lugn och skön dag! :) och när jag kom hem satte Sara igång och bakade kladdkaka, mums! Sen va de bara att byta om och åka till stallet :) marktränade min lilla prins och det gick super bra! :) sen nu sitter jag framför big brother och sen blir de att sova! Och imorgon är jag ledig så då blir de sovmorgon sen träna, sen plugga som fan och efter de stallet :) så där har ni min tisdag! Men vi hörs imorgon för nu ska jag duscha och sen sova , god natt! :)


Idag fick jag mycket mer tid för min lilla gustav för när jag kom till stallet stod detta på tavlan! :) att alltid vara omringad av underbara personer i stallet förgyller ens dag :)
Tack så jättejättemycket Nina!!! :)


Shettis

Beskriver dagen i stallet med lite bilder på min kära lillasyster och Ninas underbart söta shettis, Jenka! :)


Lördagkväll

Hej!
Imorgon är det balträning kl 8.00 , fint! och kul med mitt underbara morgonhumör... aja vi ska nog fixa det :D
Iaf det är anledningen till att jag sitter hemma själv en lördagkväll!
men ska sätta igång en film nu och kolla på tills jag ska hämta min söta lillasyster och hennes vänner ute i skeda udde, de kommer ju gå bra med mitt lokalsinne!
men men :)
vi hörs imorgon och tills dess får ni lite söta och roliga bilder som jag har hittat! :)
puss hej.

Promenad

Hej!
Eftersom gymmet tyckte det va kul att stänga kl 12 idag så fick det bli en liten promenad i det underbara vädret :) och nu ligger jag - 500 kalorier så nu förtjänar jag lite godis! :) vi hörs sen!


Tröööööttttt

Hej!

Jag ligger död i soffan kan jag säga.. Nästan 2 timmar på gymmet, ridit 2 hästar, sprungit och gått med lilla Gustav och hållt på i stallet i 5 timmar, jag kommer somna gott...
God natt


RSS 2.0