"Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love"

Go kväll mina underbara läsare!

Är på bättre humör idag, tack vare att vi hade UF idag, UNDERBART!!!! :D
Vi fick våran produkt idag, och under ca 25 min sålde vi 23 st!!! :D alla var jättetaggade och glada, och helt hyper (va jag iaf) det är askul att det går så bra för vårat företag redan :)
Besök gärna våran hemsida här: www.cproc.n.nu Den är inte helt klar, det ska komma ut lite bilder, m.m. :)

Men efter skolan var jag uppe i stallet, det var mysigt :) ananrs ikväll har jag bara tagit det lugnt, är lite snorig och så, VILL INTE BLI SJUK IGEN!! men jag taggar järnet för imorgon!! FEEEEEEST!! kvällen är inte helt planerad, så den kan sluta vart som helst! Förhoppningsvis blir det as kul och as lyckat :D

Nae nu ska jag dra mig, puss!!!


En bild från i vintras på mig och Joyride, när vi var ute i  -26 grader och snöstorm (y) blev ingen lång ridtur och ingen fin heller :P
Men jag saknar honom fruktansvärt mycket nu när han har flyttat :( Han är en helt underbar häst, jag skulle kalla honom en drömhäst faktiskt!




lina.

"Take me as I am, take my life, I would give it all, I would sacrifice"

(Tidsinställt inlägg) God natt!

Jag säger god natt redan nu, då jag inte mår så bra psykiskt för tillfället..
Hoppas att jag kan återkomma imorgon med nya och glada krafter!

så länge får ni en glad bild på mig.




lina.


My favorite person is..

"My favorite person is my oldest friend Maja, we have the same age and we live in the same area. We have known each other since we were 3 years old. We met each other when our parents were with us at the children’s group. When we were young we had the same clothes and had the same hairstyle almost all the time. But in the 7 grade we lost our contact little.. But I know that she is always there for me, and it does not matter, she will always be my best friend. We always have very fun together when see each other. You dont need to do anything to make everyting fun. Majas parents and my parents are best friends to, and our little sisters to, so when you come home to Maja you feel like you are home because everybody knows each other very well, you are just like a big family.

Maja have a heart of gold. She is the best person I know..

Av: Lina Svedberg, Bp09A."


























Jag vet inte om du ser det här Maja, men jag vill att du ska veta att jag saknar dig.


♥ lina.  


"Min, engel, Min engel, Min engel. For evigt, For evigt, For evigt."

förlåt, förlåt FÖRLÅT!!! för den hemskt dåliga uppdateringen.. Men som, sagt så åkte juh jag till Spanien i Fredags och kom hem i Måndags natt, och det är inte förens nu jag är hemma och tar det lugnt. Men tänkte berätta lite om Spanien resan! :)

Det är juh alltid lika underbart att åka hem till det underbara landet :), det var ca 25 grader på dagarna och 18 - 20 på kvällarna :), dock var det bara en dag med sol hela dagen så vi kunde sola, annars var det mest molningt, men det är skönt att bara va där kan jag säga :)
Några roliga händelser under resan:
Vi skulle hämta våran bil på parkeringen som finns brevid flygplatsen, och dit blir man skjutsad av dom som äger parkeringen, och han som har skjutsat oss några gånger nu skjutsade oss även den här gången och han är USEL på engelska. Och jag, mamma och Sara satte oss i baksätet och så tänkte pappa sätta sig där framme och då säger pappa till "chauffören (som redan är usel på engelska!)":
- I sit där fram? (Med öskötsk dialekt!)
haha, helt galet kul ! har nästan aldrig skrattat så mycket :P

Den andra roliga saken som hände var när vi satt på en bar och pappa hade beställt in en GT till sig och vi hade innan det gått och pratat om att han hade en sjukt ful fläck på tröjan och att man inte kan se ut sådär när man går ut! och då tänkte pappa den geniala tanken att tvätta bort fläcken med Sweppes (elelr hur fan det stavas!) och han sätter tummen för flaskhålet och börjar skaka och sedan tar bort tummen, ni kan juh bara gissa hur mycket sweppes det sprutade ut, och allt kom på mamma! :P extremt smart!

Nu ska jag fortsätta med lite pluggande så jag bjuder på några bilder till och börja med! :)


Innan vi åkte. Den nya jackan på också! :) Från H&M.




Mästerfotografen på flamenco kvällen på en restaurang!


När den "lilla" olyckan hade inträffat på templebar!






Och sist men inte minst en kvällens outfit!

Kavaj - H&M
Tröja med spetsrygg - Bik bok
Skärp - Spanien
Shorts - Gina tricot

Det var alla bilder för den här gången :)


lina.


"It hurt so bad i can't take it any longer"

tjena!!!

Just nu springer jag runt som en vilsen höna och packar, packar och PACKAR! och mitt i allt måste jag hinna plugga, med tanke på att vi har histora prov imorgon, VARFÖR JUST JAG?!?!?!?!?!
Jag kan ingenting på historian, jag är trött, jag vill sova i 1000 år så jag är utvilad! Och usch bara!!!
Längtar till vi byter schema (vilket är nästa vecka), för det schemat är underbart :D

Har även fått årets skolfoto (inet katalogen!) fiiiiiin klass! :)
Nae nu har jag fan inte tid med det här, måste PLUGGA och PACKA!!!!


lina.

"I could use a dream, to go back to a place much simpler than this"

heeeeeeeeeeeeeeeej.

inte alls på humör för att blogga idag, tyvärr. Så får bli lite kort om min dag. Först skolan i typ 2 timmar, sen hem och vila, sedan tillbaka till stan för att träffa Titti och Jossan, det var kul att se dem igen :), sen hem IGEN och byta om och åka och träna (y)! blev dödstrött så jag ska sova nu så jag orkar upp imorgon, måste juh gå på Coachtid, KUUUUUUL!!!

Kan berätta 2 roliga grejer iaf :)
1. Fick en ny jacka idag, ni kanske kan få se den imorgon om ni är snälla!
2. Vi fick se vårat nya schema, och fan va underbart!!!! Gudarna har äntligen hört oss, vi har fått ett bra schema :D :D :D :D

Aja, jag tackar för mig nu! God natt :)





lina.

"You make me feel like I'm living a teenage dream"

God kväll mina vänner!

Idag har varit en underbar dag, eller nästan iaf.. Började med filosofi, yeeeeeeeey! sen lunch, subway, det var mums! sen Fek, och UF, vilket går lysande :D, Gert är stolt över oss, vi är taggade till tusen och allt rullar som det ska :D sen på idrotten skrev jag klart mitt träningspass, tummen upp till det! sen tänkte jag åka och träna men det blev inte så, kände att det fick vänta tills imorgon :)

Men imorgon ska jag träffa mina söta vänner Jossan och Titti! det blir kul :) , det var ett tag sen!

Nu ska jag återgå till historia pluggandet, Jipppppiiii!
Pussshej!


<3333


lina.


"I could really need a wish right now"

Hej på er!

Ingen bra dag alls idag! så känner inte för att blogga..
Vi får höras imorgon ist, förmodligen är jag lite piggare och gladare då! :)

Här får ni en glad bild på mig iaf!


snart så, är det back to paradise!


lina.

"I think it means I love you"

Nu har jag fått klagomål både från höger och vänster om att jag måste uppdatera, så här har ni mig! :)
helgen har varit lugn, mamma åkte till stockholm i fredags så pappa, Sara och jag har varit ensamma. Inte bra.. Börja med att vi åkte till hemmakväll, köpte 1 kg godis, popcorn och hyrde 3 filmer. Sen hem och lagade tacos och så bar vi in vårat bord som står ute i "sällskaps hörnan" till tvrummet och bar in alla mat, allt snacks och all dricka och satt där hela kvällen, det va riktigt skönt! :) Men det tog jag igen idag genom att städa HELA mitt rum och HELA mitt och Saras badrum, rätt duktigt gjort om ni frågar mig :) och sedan ett medelpass tsm med Lisis :) en helt okej Söndag alltså! Men nu är det bara ladda inför en jävla vecka i skolan igen, kuuuul!

Här kommer en bild från helgen :)


Min söta lillasyster! finn ett fel.


Nu är det dags att äta! vi kanske hörs senare eller så skriver jag imorgon :)
pussssss



lina.

then he says te amo..

Hej och hå vad trött jag är!
Jag ber om ursäkt att jag inte uppdaterade igår men jag var så himla trött så när jag kom hem från skolan somnade jag och sedan åkte och träna och sen hem och åt och duscha, sen så somnade jag igen! Så därför blev det ingen uppdatering igår :)
Men idag då så har jag varit i skolan och haft matte som vanligt heeeela dagen, fiiiint! Sen kom jag hem och sen åkte jag och tränade ett pass med Maja :), Har en sjuklig träningsvärk från att jag och Lisa tränade ett Medel/stationspass igår, så det blev juh inte direkt bättre av att träna ett cirkelfys pass idag (y), Men det är sånt man får leva med :D
Men nu ska jag faktiskt duscha och sedan sova för jag ska ha utvsamtal kl 07.30 imrogon bitti! är det ens tillåtet att ha så jävla tidigt eller ?! :O
Aja ska gå och duscha nu, men först får ni en hemsk bild


En sunkig och fruktansvärt dålig bild på mig efter träningen !

Hej då och God natt på er! :)



lina


Sing to me the song of the stars

hallå hejsan!

är as trött idag så blir att skriva detta inlägg och sedan duscha och lägga mig i sängen och kanske kolla på en film om jag orkar.
Men ananrs idag så har vi haft filosofi, lika underbart som vanligt. Fick en uppgift där vi skulle läsa ett stycke sen svara filosofiskt på lite frågor, sedan läsa igen och svara på frågor, tummen upp där! :) Sen hade vi FEK, så jobbade med UF företaget, och vart fan är Gert (Det är våran lärare) när man behöver honom?! Joo då är han sjuk!!! Han som säger att man aldrig får och kan vara sjuk! GREAT! men det gick helt okej ändå :) Sen hade vi idrott där vi ska lägga upp ett eget träningsprogram, ganska kul faktiskt :) så vi får väll se hur det går med det! :)
Sen nu på kvällen har vi haft lite gäster, alltid lika trevligt :)
Ganska tråkig uppdatering kanske men är så trött så har inte mycket mer att säga!
Vi hörs imorgon, God natt!




lina.

21.37

hejsaaaaan!

asså har folk inget för sig eller? det är en person som har suttit och kommenterat 100 kommentarer till mina inlägg, och jag ser att det är samma person med tanke på att jag kan se IP nummret och jag har 100 mer sidvisningar än unika läsare (säger inte att det bara är en person som har suttit och tryckt upp min blogg 1000 gånger) Kul liv lixsom! :) Klagar verklgen inte på att ni är inne och kollar här och kommenterar, utan det tycker jag bara är kul! men spamma så är kanske lite överdrivet.

Iaf! idag har jag och miche gjort om vårat spanska läxförhör för 120 gången! (3 gången) Och äntligen klarade vi det :D 3 gången gillt! yeeeey!

Nae nu känner jag att jag är rätt övertrött faktiskt, så borde gå och sova :D, så får jag sova ut rejält eftersom vi inte börjar förens kl 10 imorgon, det blir feeeeeiiiint!

Men först en extremt fin bild på min syster och mig!
det handlar om att bjuda på sig själv!


God natt på er!


lina.

skolan

God dagens!

Sitter på Geografin med Micheeeeelllleeee! vi gör verklgen ingenting, det är så det ska vara! förut kom rektorn och nästan alla lärare vi har in i klassrummet och började prata om våran klass hur stökig och pratig den är. Men lixsom ingen av oss elever i klassen klagar, det är bara lärarna som håller på och tjatar och surar på våran klass! jävla bajs! 

Jag fick en anonym fråga om Orion här om dagen, som jag tänkte svara på.
Orion står i ett privatstall bara några hundra meter ifrån där jag bor och han är inte min egna häst utan jag hjälper en tjej att rida honom och ta hand om honom ibland :) 




Nu ska jag återgå till att inte göra ett skit :), vi hörs ikväll!


♥ lina.  


..between your heart and mine.

Go kväll mina damer och herrar!

Nu är jag hemma ifrån Sthlm och ett träningspass!
Vi hade det toppen i Stockholm och jag har aldrig sätt så mycket poliser som har tagit fast så mycket folk som jag har gjort den här helgen, ganska kul om ni frågar mig! :) Ananrs så gick vi på stan hela lördagen och shoppade lite :), sen gick vi upp till hotellet och softade ett litet tag och sedan åkte vi och käkade på restaurang, vilket kunde slutat illa! då den restaurangen vi skulle ätit på va fullbokade och Blue man group föreställningen började om 3 timmar, ajajaj! så då var det bara ta tunnelbanan till söder där föreställningen skulle va och så gick vi och letade efter någon restaurang där, och efter mycket letande och lite panik hittade vi en grekisk restaurang, skit trångt men skit gott! :) Sen började juh då förestälningen och asså jag vet inte hur jag ska förklara den, det går nog inte förresten, man måste uppleva det själv för att fatta. Men det va så sjukt bra och galet roligt! :D Vilka coola människor det finns asså! Efter att den slutade vid halv 12 åkte vi tillbaka till hotellet och satt där ett tag innan vi gick och la oss :)
Här får ni lite bilder från helgen!






Dans på plattan


Haha ganska komiskt! Jag orkade inte följa med mamma, pappa och sara in i en affär så jag stod kvar utanför. Och då kommer det ett gäng killar i typ min ålder fram till mig och gav mig rosor och börja prata massa på Engelska med mig, Mysiga killar det där!


Fullt koncentrerad på mitt lipsyl






VIP?


Man fick tyvärr inte ta några kort under föreställningen!


Detta var även det jag shoppade!

Halsduk, Gina Tricot - 99kr
Huvudbonad (pannband), Gina Tricot - 129kr (Tror jag!)
Halsband, H&M - 79 kr.

Det var allt jag hade att säga idag! nu blir det duschen och sedan sängen!
Puss och godnatt!


lina.


Stockholm!

Hejsan!

Sitter på hotellet i Sthlm nu! Har varit på stan från kl 11 tills nu, snacka om trött i benen! :O
Så nu håller vi på att göra oss i ordning sen ska vi ut och äta och efter det ska vi på blue man group! det blir nog kul :), kommer en bildbomb imorgon från dagens och kvällens äventyr!
Nu måste jag gå och försöka fixa värmen i mitt och sara rum för det är så jävla varmt :O
puss på er!



Ni ser lite av mitt nya "pannband" som jag köpte idag! jag visar allt som jag köpte idag för er imorgon :)


lina.

I'm not afraid

Hej på er!

Idag hade vi studiedag, sköööööönt! Vaknade vid halv tolv, nästan rekord för att vara mig :o men skulle egentligen gått upp vid 10 men mamma glömde ringa och väcka mig! men jag åkte iaf till stallet direkt när jag hade vaknat, och det gick jättebra! :) sen åkte jag hem och bytte bara om nästan och sen cyklade till ett stations/medel pass på 70 min tillsammans med Lisa, helt sjukt va trött jag blev! :O Sen va det juh bara att sätta sig på cykeln och cykla hem igen även fast jag var halv död! Sen har jag inte gjort ett skit bara softat! vilket är skönt att göra ibland :)

Men imorgon blir det att gå upp tidigt för då bär det av till huvudstaden, och SHOPPPPPA och sen gå på restaurang och sen se på Blue Man Group men familjen :D Vi sover kvar en natt också, så kommer inte hem förens på söndag eftermiddag typ :)
Men då blir det bildbomb!

Nu ska jag kolla klart på filmen som jag, mamma och pappa sitter och kollar på :)



Orion som var fruktansvärt rädd och nyfiken på allt idag :)


lina.

bloggtooooooorka!

BLOGGTORKA!!!!!

Ursäkta för extrem dålig uppdatering men jag har inte mycket intressant att skriva! :(
Men aja jag kan försöka :), idag har jag som vanligt varit i skolan! började med filosofi, tråååååååkigt och sedan Engelska, inte mycket roligare! Men fick sluta en timma tidigare eftersom vi skulle gå till UF kick off, det var helt okej faktiskt! :) det var inte alls tråkigt som man skulle kunna tro att det skulle vara. Sen när Emma och jag går därifrån, ser jag ett gäng killar som kommer emot oss och håller på att låtsas bråka och en av killarna går fram till mig och "slår" mig på axeln och säger: Pax!
Whaaaaat? Jag fatta verkligen ingenting! Sen när vi sitter och väntar på bussen på trädgårdstorget så kommer dom och ställer sig och snackar med någon utav deras kompis eller nåt och sedan gör samma sak IGEN, jag måste ha missat en väldigt rolig lek. För jag fattar ingenting. Aja, jag har kommit igång med träningen igen så är lite mör i kroppen kan jag juh säga, men vi kör endå :D, igår blev det ett äckligt fucking jobbigt spinning pass på idrotten som sluta 16.15, kl 17.00 va jag och träna pass med Maja och hennes syster! det är vad jag kallar hurtig :)

Men nu ska jag dra mig! jag lovar att bli bättre på att ta bilder och uppdatera!
Puss på er läsare som fortfarande är kvar trots min bloggtorka! :)




lina.

träning!

Go kväll!

kom precis hem från ett pass på friskis och svettis tillsammans med Lisa och Clara! det känns att man har varit sjuk i lite mer än en vecka för fy fan va trött jag är!
Sen min morgon och skolfotot behöver vi juh inte ens nämna asså! fan, tror ni inte att jag försover mig och vaknar 35 min innan bussen går eller? JOOOOO! sån otur är juh inte okej! så hann juh inte göra mig iordning för skolfotot typ, usch och bläää! så jag såg juh ut som en jävla idiot på kortet.
Nu väntar en skön dusch och sedan sängen för imorgon är ingen rolig dag i skolan! slutar kvart över 4 och sista lektionen är idrott, kuuuuuul! :D

Detta får bli ett tråkigt inlägg, har nämligen inga bilder! :)
Puss på er!


lina.

Motion!

Dags att sova! (eller snart iaf) Med tanke på att man måste gå upp tidigt imorgon.
Ikväll har jag som sagt städat klart det sista från i fredags Och när jag skulle dammsuga så är dammsugar påsen full så var juh tvungen att byta den, men asså hur svårt var inte det då?! jag och Sara satt där och höll på med den där skiten hur länge som helst! sen ger vi upp och bara trycker i skiten i dammsugaren och sätter igång den endå och börjar dammsuga vilket gick sådär, sen smäller det till och efter det funkade det suveränt! :)
efter det har jag suttit framför tvn och slappat! Sara satt och pluggade hkk och läste om att ungdomar skulle röra sig minst 60 min per dag, då kommer den här kommentaren:

Sara: asså, vi har juh gått och hämtat chips och gått tillbaka till tvn, vi har gått och hämtat läsk och gått tillbaka till tvn m.m. så vi har juh rört på oss!
Jag: HAHAHAHAHAHA
Känns inte bra asså med tanke på att det stämmer! Mamma och pappa lämna oss ALDRIG ensamma igen!

så nu måste jag ta tag i mitt liv och duscha och sen gå och lägga mig :)


Här får ni en bild på mig utan löshåret, ser fruktansvärt hemskt ut. Men här har ni det :)

God natt mina vänner!


lina.


housewife

God dag.

Jag och min syster kom precis hem från ikano, jag köpte en "blus" och en ring :) Men nu sitter jag och kollar lite på tv, funderar på att åka och träna, men det är så sjukt tråkigt att träna själv! men vi får se hur det blir! Annars ikväll så ska jag väll laga mat och plocka ur tvättmaskinen (haha jag låter som världens hemmafru, men det blir så när föräldrara åker bort!) och städa det sista från i fredags, har inte orkat städa klart än :P

Imorgon har vi skolfoto kl 10 fast vi egentligen har sovmorgon till klockan halv 12, hur kul är det egentligen! Behöva gå upp flera timmar tidigare bara för att ta ett sketet kort! usch och fy!

Men nu blir det nog att ta på sig träningskläderna och åka! men först 2 bilder på blusen :)




Som ni säkert ser är den från Gina Tricot och kostade 249 kr.


lina.

Playa Flamenca

Hejsan !

Blogg.se har inte funkat sen imorse tyvärr. Men nu är det igång igen :)
Just nu sitter jag och sara i tv rummet och ser på Mamma mia! det var ett tag sedan man såg den filmen. :) Och idag är jag rätt sliten om man säger så ! Men tack alla trevliga och underbara människor för gårdagen! :)
Ett helt gäng samlat med roliga och galna personer hos mig igår, det är sånt som gillas! :)

tänkte visa lite bilder på Spanien huset :)


Framsidan av huset, :) som ni ser är det high security här! pansar gardiner för fönstrerna och galler framför varje fönster, här måste man vara jävligt duktig för att ta sig in :)


Avalon. Grinden in till området där alla hus ligger, även här måste man vara jävligt duktig för att ta sig in.


Poolen som hör till alla Avalon hus :)


Mitt rum :), dock ser det lite stelt ut på bilden men det var inte klart när bilden togs.


Till vänster köket, sen Trappan upp till mammas och pappas sovrum, saras sovrum och ena toaletten :)


Vardagsrummet och bakom mig är trappen och matbordet, även det här lite stelt då det inte heller var klart :)



Står utanför grinden och kollar ner mot havet :) (havet sysn dock inte så bra, eller knappt alls på bilden men det är där längst ner :))

Naeeeee usch nu längtar jag as mycket dit :( aja , ska fortsätta att kolla på Mamma Mia :)

Puss


lina.  

Armband

God dag!

har FEK nu :), sitter med min kära grupp och (dom) diskuterar hur vi ska köpa in våran produkt m.m
Hade historia innan, och som vanligt hade våran lärare genomgång i 2 och ½ timma! asså det är så sjukt långtråkigt!
Men efter detta har jag spanska också, inte heller så speciellt as kul ! Men efter det så ska jag upp till stallet och sedan kommer det lite roligt folk ikväll :)

Nae, nu måste jag tillföra någonting till min kära grupp :)


Detta armband har jag köpt av några av mina kära klasskompisar, det är deras UF företag att sälja armband som man knyter 3 gånger och man ska önska sig en sak för varje knut man knyter och sedan när armbandet lossnar så ska önskningarna slå in, så vi får väll se :D


Vi hörs ikväll! :)


lina. 

RSS 2.0