"När du gick förbi, Följde efter förtrollad"

hej på er!

 Nu va det väldigt länge sedan jag skrev här men nu sitter iaf Jag,Emma,Magda och Josse hos Mathilda och har precis ätit tacos! Våra dagar består av sol och bad och igårkväll va vi uppe och spela ett charader spel till kl 4 på morgonen, så idag har vi alla varit lite slitna tror jag. Men imorgon flyttar vi ut härifrån men det dröjer inte länge tills vi ses igen :) för på söndag fyller juh jag år! så vi hinner juh inte sakna varann för mycket (a) Men nu vankas det sällskapsspel tror jag (fan vi börjar bli gamla...), igår va vi vakna till kl 4 på morgonen så vi får väll se vad det blir idag!
Men vi hörs imorgon när jag har kommit hem då får ni en bildbomb från dessa dagar :)



lina.

"Du ska veta att jag saknar dig"

Nu är det dags att sova för min del! För imorgon ska jag träffa min älskade Maja och planera våran malmö resa, fan va kul det kommer bli!!!! Bara vi två i Malmö, underbart! :D (Om vi någonsin kommer fram eftersom jag kommer vara kartläsare...) Sedan på Onsdag flyttar jag hem till Mathilda med mina fina vänner i några dagar :) så då kommer det nog inte bli jättemycket uppdatering här!
Men naae dags att duscha och sova! puss :)



lina.

"You better prove, that my Faith is justified.."

Förlåt mig att jag inte blogga innan jag åkte! men det blev ändrade planer, istället för ikano åkte vi till Norrköping :)
Och jag övningskörde pappas nya bil dit, han har automat och jag är van vid att växla så ni kan nog tänka er hur det gick ;) Och när vi har kommit halvvägs börjar det ösregna och då säger min kära far:
- Det är nått fel på däcken bara så du vet det, för när det blir blött på vägen så får man vattenplaning direkt när man kör 120!
Tack för informationen lixsom! snacka om att jag va rädd resten av vägen!
Men vi klarade oss så nu är vi hemma och alla lever! :)¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨63 (Dior la sig på tangenbordet, som vanligt!)
Men nu ska ajg gå ut och hjälpa till med maten! men först ska ni få lite bilder på va jag har köpt :)
puss


Virkat linne - Cubus


Halsband - Gina Tricot


Påtok förstora shorts (men nu ska jag ta fram mina sykunskaper!) - Gina Tricot (REA)


Örhängen - Gina Tricot (REA)


lina.

"How every single promise I'll keep..."

Nu är det nog dags att gå och lägga sig, är nått sjukt trött asså!
Men mina älskade vänner tittade förbi nu på kvällen, så kollade vi på trassel och snackade lite skit, precis som det ska va! :)
Imorgon blir det nog ikano en sväng, sen kanske träna(??????), jag vet jag är själv chockad, det va juh lixsom ett tag sen nu, men ska man flytta till Spanien och synas på playan typ varje dag är det nog dags att börja nu!
Men vi hörs väll imrgon innan jag åker till ikano eller så :) God natt på er!


Chocken när båda tar av sig regnkläderna och upptäcker att dom har EXAKT likadana kläder på sig :P söta!


Va tvungen att sno denhär bilden från Magda för fan va jag skratta när jag såg den ;)!
Men magda du behöver inte vara ledsen att du inte är med på denna snygga bild, för jag har ett helt lager av sådana på dig.... :)



lina.

"You better shape up, Cause I need a man..."

God morgon på er!

Igår var en spännande kväll, det va jättemysigt med mat, kubb och god dricka sedan drog vi vidare till grannen och det var jättekul att träffa nytt folk och så :)
Kubb gick åt helvete i början, förlorade hela tiden, INTE kul! men senare in på natten så gick det väldigt bra helt plötsligt så då va det kul igen :D
Men idag blir väll en lugn dag, så ska gå och laga lite frukost/lunch nu!
vi hörs sen, puss



lina.

"Guess mine is not the first heart broken, My eyes are not the first to cry.."


Nu sticker jag, fullt ös medvetslös! puss på er :)


lina.

"But I might drink a little bit more than I should tonight"

God dag på er och glad jävla midsommar!
Håller på att göra mig iordning för att spendera min kväll med trevligt folk!
hade bestämt mig och allt va jag skulle ha på mig, sedan tar jag en jordgubbe och ska äta, men istället hamnar aset i mitt knä!!! så bara att tänka om, fan va jag hatar sånt här asså.
Inte nog med att jag hatar sånna här högtider utan allt måste gå emot mig också!
Den här förbannade skit datorn dog nu också!!!! och sparades mitt inlägg som jag skrivt? NEEEEJ!
jag är verkligen förföljd av otur...
Hoppas ni har haft en bättre början på eran midsommar dag! Men nu måste väll jag gå och börja göra mig iordning, IGEN!
Vi hörs :)


Den uttänkta outfiten, men nejnej.
Fick bli en spegelbild också (det är inte mitt rum ni ser i bakgrunden utan det är saras FINA), för syster hade visst tagit med sig stativet.


lina.

"det skulle bli för tomt om ingen fanns där, som värmde mig i natten..."

Sådär jaaa!

hemma igen :) Asså underbara älskade vänner! Ett leende har man alltid på läpparna när man träffar er, och ut och gå som egentligen inte är jättekul, blir hur roligt som helst tsm med er!
Kalla oss tröga, sjuka i huvet, knäppa och allt möjligt, men vi har fan kul tsm och det är huvudsaken! :)
Det va jag,Josse,Mathilda och Emma som va ute och gick runt max o lite överallt, sen gick vi och satte oss på Magdas altan, tänkte sitta där o se hur länge det tog tills någon i hennes familj märkte att vi va där, kan säga att dom märkte innan vi ens hann sätta oss! men aja, vi satt där ett tag och prata med Magda iaf och sen begav vi oss hemmåt :)
Och nu som vanligt, ska jag börja städa mitt rum! fråga mig inte varför jag alltid gör det på natten! men vi hörs imorgon innan midsommarfirandet drar igång! :)



Kommer säkert bli dödad för dom här bilderna...


Bad hair day


lina.

"Lover boy.."

Ut och gå med vännerna efter en vääääldigt jobbig men rolig dag :)
Hörs när jag kommer hem igen!


lina.

ps. JAG HAR TACKAT JAA NU CHRIS, så första punkten kan vi stryka!

Mobilblogg

Ser ni ett spöke inne på Gina idag, behöver ni inte Bli rädda, det är bara jag! Jag vaknade halv 11 och kl 11 skulle jag in till Gina för att börja jobba, Jag lyckades tack vare mamma, men ser ut därefter också, kul! Har lunch nu, men måste ut och jobba igen, puss!

"Anytime you whisper my name, you'll see..."

Kan inte beskriva min lycka med ord!
Finns inget som får mig att tveka, eller joo en sak.. eller kanske inte, eller kanske visst det, det beror sig på.. Men aja det kommer jag nog aldrig veta, men detta är min chans, the one and only antagligen och även fast en person har lyckats förstöra min lycka (Inte första gången det händer) så kan nog fan inget stoppa mig nu!
Utan Lina Svedberg kommer att flytta till Spanien i September med sin kära vän Chris! :D
Nu ska jag bara tacka jaa och sedan skicka in alla miljoner papper och hej o hå! men fan va kul detta kommer bli :D jag har nog inte riktigt insett än att detta händer, jag behöver nog ett nyp i armen!
Men ni får inte förstå mig fel, jag kommer Sakna alla er mina vänner, så in i bomben kommer säkert tjuta som en gris! :(

Nae jag måste nog gå nu och lugna ner mig ett tag, puss på er så länge! :)


Att det alltid ska se ut som jag snusar på bild, charmigt.

lina.

"Those words, they never go away..."

Hemma igen.. Det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång att åka ifrån mitt paradis.
usch o fy, men nu är jag i Sverige igen, yeey...
Jag tog inga bilder under resan, det va bara min syster som gjorde, så här kommer lite utav hennes bilder!


Älskade umbrella parking (det är där vi har våran bil brevid flygplatsen när vi inte är i Spanien), åker iväg med bilen och allt mitt i natten bara för att hämta några rosor och ge till oss när vi kom, underbara människor!


Habaneras i Torrevieja, vårat närmaste shoppingcenter (för tillfället! för dom håller på och bygger Spaniens näst största eller 3:dje största (eller va fan det va) shoppingcenter i våran lilla stad!! 150 butiker kommer det va, inte bra för plånboken...)
Sara har nästan växt om mig... 2 cm kvar, sen är aset längre än mig! (hon står inte rakt på bilden, därför kanske hon ser lite kortare ut)


Cosmopolitan och mina nyfixade naglar, som inte syns så bra kanske!


Vårat Restaurang, bar och nattklubbs ställe som finns i våran stad!
Jag och Sara står sist i kön och ska köpa sockervadd, random.


" What are words If you really don't mean them..."


Jag är säkert den segaste människan i världen, men hörde hela den här låten för första gången igår och tårarna bara rann, fy fan vilken sjukt underbar kille och så otroligt fin låt!! dör lite innombords..


lina.

"There's a fire starting in my heart..."

Ojojoj.. om jag inte dör i förtid av stress och för lite sömn, så vet i fan asså.
jobbade juh på Max till kl 23 igår, kom inte hem förens typ 24, gick och la mig vid 1 halv 2, upp vid kl 9 och iväg och jobba på Gina idag, till kl 20 eftersom vi hade världens jävla rea start, tjena va folk! fullt ös hela dagen alltså. Och imorgon är det bara på't igen, 10-17! (förstå mig inte fel, jag älskar att jobba på Gina!!) men sen så bär det av till Spanien, för några dagars sol, bad och vila och förhoppningsvis kommer jag hem, så inte spanjorerna kidnappar mig, vi får väll seeeeeeeeeee helt enkelt! Nu ska jag packa det sista (eftersom mamma och dom kommer och hämtaar mig direkt på Gina imorgon så hinner inte packa nått mer) sedan ska jag duscha och sova, vi får se om jag hinner med något inlägg imorgon, annars får ni ha det toppenbra mina kära vänner!



PUSSSSS!


lina.

"Always the same..."

Ingen bra dag idag, vakna halv 1 och sen har jag bara varit på skit humör. därför har jag inte känt för att uppdatera.
Och imorgon ska jag ut och gå med Titti sedan måste jag väll packa, (sola lite kanske?), sen är det jobb på kvällen/natten.
En kort uppdatering, nu ska jag gå och tjura vidare eller hitta på något. hejdå

lina.

"Mm, det här är värt att dö för, Jag tror mitt hjärta blöder..."

God dag!

Idag har det solats lite men nu sitter jag inne och kollar lite på tv och laddar inför att jobba!
Fick nyss sms av Josse som sa att vi skulle få pengar av skolan för vårat stipendium, Man tackar man tackar! :D Nu är det rätt bra cash flow skulle jag säga! Idag fick jag nämligen tillbaka skatteåterbäringen från förra året också, inte helt fel om ni frågar mig! :D
Men nu måste jag nog gå och börja fixa mig lite smått, för ska cykla till Max sen (för er som inte vet, så jobbar jag inte längre ute i Tornby utan numera jobbar jag på Max i torvinge!) :)
Vi hörs!




lina.

"Must everything you do, Make me wanna smile? "

Fiore Dress SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM



Detta kommer nog bli min midsommar outfit! :)
Har verkligen ingen aning om va jag ska göra på midsommar, men kläder har jag fixat iaf, det är juh alltid nått.
Klänning från Nelly.com
Armsmycke från stylebytyra.se


lina.

"Men jag vet allt om dig för du har varit min, Du är nån annan nu i och för sig, Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.."

Min vecka ser fin ut!
- Jobb från 17-23 (Max) Måndag
-
Jobb från 17-23 (Max) Onsdag
-
Jobb från 12-20 (Gina Tricot) Torsdag
-
Körlektion Torsdag
-
Jobb från 10-17 (Gina Tricot) Fredag
- SPANIEN PÅ FREDAG!!!!!!!! Dock är jag bara borta 4 dagar, men det är bättre än inget :)

Underbar vecka :)
Men nu är det dags att gå och lägga sig, så jag orkar! dom vackra bilderna från igår tar vi imorgon ist :)


Trollhår....


lina.

"So sweet so beautiful..."

God morgon(?) på er!

Igår hade juh min syster som sagt var konfirmation, så det va vi på först och sedan kom all släkt och vänner hit! Men vid ca 10 igår kväll ringer en söt person till mig och säger att jag ska med på fest! trött som ett as, fortfarande full/bakis från tidigare dagar, beger vi oss mot åtvid! Det var väll en helt okej kväll faktiskt :) har lite fina bilder på mobilen som kommer upp sen :)
Men nu är jag så trött så jag vet varken upp eller ner så jag har dragit på mig bikinin så ska gå ut och lägga mig på en solstol och dö nu.

Tänkte bara göra en liten update om hur min kära gräsklippning gick.
Ska jag vara ärlig trodde jag att jag var med i dolda kameran ett tag asså!
20 minuter sitter jag på våran förbannade gräsklippartraktor och försöker få igång den, fick jag det sen då eller? naaae, och efter ca 15 min kunde jag inte hålla mig, jag va så jävla förbannad så jag bröt ut i asgarv, så jaa jag såg nog lite rolig ut!
Så då ist ska jag ta min troga handjagare (tror jag den sortens gräsklippare heter :S) Men ni som har varit hemma hos mig vet hur mycket gräsmatta vi har, så ni kan juh tänka er hur jobbigt det var att springa runt med den! och tror ni inte jag får bensin stopp, absolut! så då måste jag gå och tanka skiten och när jag ska få upp locket till tankdunken så skär jag sönder halva mitt pekfinger och det börjar blöda som fan, och nu kan ni nog tänka er hur jävla sur jag var, men sist men inte minst när jag redan är förbannad så smäller jag dom där förbannade hörselskydden i pannan på mig själv så jag får världens bula.. Aldrig mer klippa gräset kan jag säga! men det är en jävla tur att vi bor som vi gör så ingen såg mig!


Hittade en mycket fin bild på min kära vän som duktigt nog tappade sin mobil UNDER bilen för ca en vecka sen när vi va ute och åkte, smaaaaart! :D säger inte vem det är, men om man säger såhär: det är inte Emma, inte Magda, inte Mathilda och inte jag.... Sen får ni själv gissa vem ;)


lina.

"I will be strong..."

Andra kvällen i rad... Det börjar kännas...
Och som grädde på moset, så blire imorgonkväll också lite då! varför inte lixsom, 3 dagar i rad! man lever bara en gång :)
Men nu behöver min kropp och sinne lite sömn så jag orkar upp kl 8 imorgon för att sedan bege mig iväg på min systers konfirmation!
Så god natt på er!


Även ett stort grattis (igen) till Calle, min kära barndomsvän som tog studenten idag! :)

lina.

"Now you're gone..."

Idag mår man som man förtjänar... Fy i helvete, länge sen jag mådde såhär piss dagen efter! Men så ska det va, det tyder bara på att det var en mycket rolig kväll! :) Och som jag sa, när Bp09A kör, kan det bli annat än galet kul! Många ikastningar i poolen, så det blev många klädbyten under kvällen och sminka om sig ett antal gånger! Men god mat, god dricka och ett härligt gäng, så det var inget annat än underbart! :)
Sedan drog vi in till stan och där splittrades alla och så, så vi va några som gick hem till Josse och satte oss och sedan tog jag taxi hem med en jättetrevlig taxichaufför fick nästan åka gratis, det tackar man för! :)
Men nu är det bara att piggna till för jag måste ut och klippa gräset (lycka till Lina), Sedan är det student och sen är det på't igen bara med älskade Maja och ett gäng andra tjejer :)! hejohå.
Vi hörs om jag överlever denna dag, för jag kan fan inte garantera att jag gör det!



P.S. Emma och My om ni ser det här så ska vi ha en C-proc dag/kväll hemma hos mig med poolbad och mys för att fira! :D


lina.

SOMMARLOOOOOOV!!!

FAN VA GÖTT! nu är det sommarlov!!!!!!!!! :D
Som vanligt har juh lärarna ett uppträdande och jaaa, va ska man säga! Helt jävla galna och underbara lärare!!! :)
En kör break dans och en annan hänger inte med för fem öre i dansen och massor mer, så jaa man kan inte annat än älska dom :)
Men nu sitter jag iaf här och har sommarlov och väntar på att klassen ska komma hit och då blir det ALL IN!!!! När Bp09A festar brukar det bli galet, så det blir nog fint :D
Men nu måste jag klä på mig och börja laga lite mat! puss på er :)


Förstår ni chocken när vi blev uppkallade på scenen för att ta emot årets entrepenör stipendium!!!! :O
Fan va härligt, älskade älskade företag!! :)


lina.

"Throughout the night I travel, In the distance with my loneliness.."

Nu är det iväg skickat!!!! nu kan jag inte göra annat än att hoppas och fan va jag hoppas kan jag säga er!! Ca.8 dagar får jag vänta, kommer dö men jag skulle kunna vänta hur länge som helst typ bara jag får ett ja!
Men nu har jag lite saker att fixa men det lockar mer att gå ut och lägga sig i poolen och sola lite, så tror det får bli det faktiskt! :)
vi hörs :)



lina.

"I hear the sound of heartbeats That's fading into emptinity..."

gosh va varmt det är!! men jag klagar inte, det är underbart! :)
Idag har jag solat lite och sen fikat med mamma och sara på stan, sen har det inte hänt så mycke!
Och imorgon åker jag och Chris till skolan för att fixa lite hemlisar, hihihihihihiihihihihihi
Så nu måste jag fortsätta fixa det sista så det är klart till imorgon och sedan fick jag ett MYCKET trevligt mejl från mina underbara spanjorer nu som jag måste svara på, hahahha fy fan... Magda och Anna bered er på ett h*lvete när vi åker ner i sommar ;D

nu har jag inte tid mer men tänkte visa en bild på min nya älskling!!


Dock ska man juh ha en annan BH kanske, men pallade ine byta bara för att ta en bild!
Men detta sjukt snygga linne införskaffade jag för bara 99 kr, Kap!


lina.

Summerlove...

Tänkte bara skriva och berätta att jag lever! just nu sitter jag ute på altanen i skuggan och det är 30 grader och 27 grader i poolen, man tackar så hjärtligt! och det ser ut som att min kära katt har planer på att dyka i, i poolen (skulle inte förvåna mig om puckot gjorde det) annars då, så har jag jobbat varje dag på gina denhär veckan (förutom torsdag) så jävla skit att det har varit apvarmt då, KUL man har juh gått och svettats som ett litet as!!!! men nu håller vi tummarna att det är sol och fint ett tag till för snart är jag ledig i några dasgar så jag kan få lite färg och pusta ut också :)
Men nu ska jag joina min kära i poolen, puss!


Bäst o göra bilden svart, vit så blek som jag är!


lina.

RSS 2.0