SPANIEN!!!

Ska gå på planet nu, efter ompackning av Annas väska och lite bråk i kön men det är fint ;D nu är det fullt ös medvetslös! Vi hörs :D

"No words is enough"

God kväll! :)

Denna dag har varit lång! Började vid 12 och hade stängning så sluta vid halv 8, har varit så sjukt seg hela dagen men sen dom sista två timmarna när jag och Emelie va själva gick det undan, då städades det förfullt! men nu sitter jag här och väntar på min kära familj som kommer hem ikväll!!!! :D Men hinner inte träffa dom så himla mycket eftersom jag jobbar imorgon igen och sen åker ju jag, Magda, Matilda och Anna på söndag! :D Jag är astaggad nu, så jävlar va kul det kommer bli :D
Men nu måste jag gå och se igenom va jag har packat och sen måste jag försöka få bort en jävla fläck jag fick på min tröja idag på lunchen som jag ska ha med mig till spanien, klantiga jag som vanligt!



lina.

JAAARRRÅÅÅÅ

Sådär jaaaaaa! Uppkörningen KIRRAD!!!!!!!!!! :D Detta firades med en dag på Gina och sedan mat och snack på steves med min fina vän Titti :)
Så FAAAAN va gött!!! :)
Förövrigt så händer det så sjukt mycket på gina nu, så hej o hå och imorgon är det jobb igen och på torsdag och fredag osv. Men nu ska jag dricka upp min pepsi och äta upp mina vindruvor (jag har festat till det lite idag) innan jag går och lägger mig! vi hörs :D
pusss



lina.



"Mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig"

God kväll!
Jobb hela dagen typ, extremt mycket folk, men det brukar vara många som vill shoppa när det har varit löning!
Och på tal om lön så har jag fått båda mina nu, Max och Gina och det lönar sig att jobba varje dag och hela tiden, så nu jävlar ska jag leva livet i Spanien!!!!! :D Och packat har jag börjat med nu ikväll. Men först va jag tvungen att gå upp på vinden för att hämta den stora väskan, och jag kan säga att det va första och sista gången jag gick upp där när jag är själv, fy i helvete!! det första som händer när jag tar ner stegen är att familjen monster skalbagge ramlar ner framför fötterna på mig, gissa om jag skrek!!!! fy fan, varför ska allt hända när jag är själv? lampan på badrummet har gått sönder nu också och jag vägrar att byta den för då lär jag säkert få en stöt eller nått.. Livet leker verkligen!!!
Igår träffade jag förresten Matilda också och planera inför Spanien, så jävlar va taggad jag blev när vi satt där och prata :D så nu har jag redan lyckats fylla den stora resväskan, inte okej.... men men :D
Nu ska jag forsätta, vi hörs :)

 

lina.

Familia

En bild tillägnad till er min söta familj, Hon passar på att leva livet nu sista veckan!

lina.

"Can't stop thinking about you"

God kväll på er!
Gårkvällen var mycket trevlig, jag och Maja åt lite hemma hos henne innan vi begav oss ut och där träffade vi mycket trevligt folk och drack gott så det var en mycket lyckad kväll trots att vädret va helt sjukt!
Och idag har det varit jobb typ hela dagen stressigt men askul som vanligt :)
Imorgon är jag lediiiiiiiiig!! så vi får se vad kvällen har att erbjuda!
Vi höööööööörs




lina.

"Whenever you knock me down, I will not stay on the ground"

hej!

Nu va det väldigt längesen jag skrev, men mitt liv går i 110 just nu! och jag har fortfarande inte blivit frisk och denna vecka och nästa jobbar jag juh som sagt va på gina varje dag (stängning) nästan och idag kan jag säga var en jävligt händelserik dag, får juh inte berätta men lite smått kalabalik va det vill jag lova.
Men imorgon blir ännu en dag fylld av saker:
kl 7 - Körlektion
kl 11 - träffa matilda(,Magda och Anna?)
kl 13 - körlektion igen
kl 15 - Jobb
kl 20 - träffa Maaaaajaaaaa :)

så ser ni en som ser ut som ett spöke så kan ni juh va lugna för det är nog bara jag!



Ett meddelande till er min kära familj, KOM HEM FÖR I HELVETE!!
Jag saknar er, det här är inte kul...

lina.

"När sommarn kommer flyr jag över haven"

hej på er!

är galet trött asså, blev en fin kväll igår och ikväll ska jag ut med min lilla sockertopp Maja! en helt okej helg skulle jag säga :)
Skulle åkt till VIS egentligen idag och varit med Chris och Emelie men det sket sig och CHRIS DITT BAJSHUVE det är juh inte jag som är idiot!!!
Nästa vecka börjar allvaret igen, på tisdag börjar en ny vecka på Gina!
Körkortet börjar närma sig också, inte okej asså. Men nu släpper vi det i några timmar , för har suttit med skiten nästan hela dagen idag! Men nu måste jag ta och byta om lite och fixa till mig, så vi hörs när vi hörs :)


Kanske ska byta till någon annan tröja... elllleer?


lina.

"I don't know much about algebra, but I know one plus one equals two"


Nu ska jag snart slänga mig på cykeln in till stan för att träffa mina vänner sen får vi väll se vad kvällen erbjuder :D Vi hörs!

lina.

Svar

hej på er!

Nu har jag fått flera, flera frågor om mina rubriker. Men anledningen till att jag inte har svarat är att det är meningen att man inte riktigt ska förstå. Ni som känner mig förstår nog vem/vilka de olika rubrikerna handlar om. Men jag kan säga att det är utdrag ur olika låtar och oftast är de negativa riktad mot någon och dom positiva riktad mot någon annan men ibland tar jag bara en text som jag tycker passar in eller är fin.
Så det får bli ett litet mysterium ett tag till! men är ni tillräckligt smarta kan ni nog lista ut vem de flesta negativa är om genom att gå bak i arkivet och kika.

Men nu måste jag ta mig upp till centrum för att köpa mjölk och sedan ska jag försöka hinna få lite sol på mig ihopp om att bli lite brun igen!
Men om jag hinner hörs vi innan jag beger mig mot stan ikväll :) (kan kanske ha listat ut va som kommer hända ikväll!!!! :D)

♥ lina.  


"It's time to face the facts"

Nu är jag hemma efter en mysig eftermiddag inne i staden med mina vänner!
Jag införskaffade en klänning (den på bilden nedan) och trosor, spännande va.
Men ikväll blir det nog att sova tidigt för jag är skapligt sliten och imorgon verkar det bli äventyr, det enda jag har fått veta är att jag måste va inne i stan vid 9 på kvällen, så jag är väldigt spänd på vad det är för fuffens mina söta vänner har planerat :D men nu ska jag gå och fixa lite, pussss


H&M - 149 kr (egentligen ska det vara ett band på andra axeln men jag har stylat om den lite :P)

lina.

Give up.

All in blev det juh kan man lugnt säga och idag mår jag verkligen som jag förtjänar.. Kvällen erböjd kö i en timma, sedan dans och dricka hela natten lång!
Kom hem vid 4 halv 5 efter en välbehövlig cykeltur hem (mamma och pappa döda mig inte..)
Men nu har jag lyckats ta mig upp ur sängen så ska försöka fräscha till mig så gott som det går och sedan bege mig mot stan för lite steveshäng med mina söta vänner!



lina.

Dreams do come true


Gladare än nånsin sitter jag här och taggar utgång! :D
Har även blivit sådär ap sjuk på bara några timmar, kände mig dålig imorse men nu har det bara blivit värre, feber, ont i halsen och sjukt lock för öronen, men har sjukdom någonsin hindrat mig från att festa? NAE! så ikväll kör vi all in, puss på er!


lina.

"when everything was at it's worst you came and turned upside down on my life"

Biljett bokad nu, men denna gång är det ingen tur & retur resa utan en enkelbiljett ner till Malaga (Fuengirola) i höst!! så det kan gå ni.
Jag är livrädd.. men det är tur att jag har min fina lilla vän Chris med mig annars skulle jag nog skita ner mig totalt.
Annars så har jag jobbat idag och sedan bara tagit det lugnt! (tack gode gud) Maja och jag hade lite planer på att gå ut men båda är så sjukt jävla trötta så vi tar det någon annan dag!
Men nu ska väll jag gå och laga nått o äta, har inte ätit riktig mat sen mamma och dom åkte. Känns så meningslöst att laga mat till sig själv, men men. Vi hörs :)


söööööt Chris och Josse med för den delen ;D

lina.

"Eye to eye, Cheek to cheek, Side by side"


Äntligen beställd!!!
429 kr - Chicy.se



lina.

Darlings

MINA ÄLSKADE SÖTA VÄNNER! NEED TO TALK TO YOU NOW!! :D



lina.

"Since the day I saw you, I have gone with a smile on my lips"

God dagens!
Har inte så mycket att berätta här! Denna vecka kommer jag ha jobbat 6 av 7 dagar + att jag har jobbat två nätter. Det är juh fint!
För det blev inte bara Gina i onsdags och imorgon utan idag behövde dom hjälp ute på ikano så det va bara att hoppa in där och sedan behövde dom hjälp på lördag också ute på ikano, så nu hittar ni mig inte bara på Gina inne i stan utan nu är det ikano också :)
Blivit lämnad ensam har jag juh också! från och med igår och 3 veckor framåt, Tack min älskade familj!!!
Hatar att vara själv här hemma.
Men nu måste jag nog sova för jag är rätt så jävla as trött och imorgon är det jobb från 11-18 inne i stan!



lina.

"Boy, you are wonderful"

Om jag inte gått in i väggen innan sommarn är slut vet i fan!
Igår va det jobb på Max 17-24
Idag jobb på Max 15-24
Imorgon jobb på Gina 11-18
På fredag jobb på Gina 11-18
Trött, ont i huvet och sjukt lättirriterad (som alltid när jag är trött) så jag lär nog bli trevlig att jobba tsm med idag! :) Annars är livet rätt underbart för tillfället :)
Men vi får höras när jag har tid, vilket jag inte har just nu!

lina.


"Love is nature's way of giving a reason to be living"

Sådär, då var man 18 då! Har haft en underbar dag med mycket släkt och vänner här :)
Magda,Josse,Mathilda och Emma kom lite tidigare än alla andra så när dom kom och sjöng alla möjliga grattislåtar som finns stod jag i enbart morgonrock, blev liiiite stressad då kan jag säga ;) Men det va synd att jag inte filmade deras fina uppträdande för jäklar va kul det var!
Men efter detta ramlade en efter en in och det har ätits kakor,tårta,pizza o en jäkla massa!
Och jag orkar inte ta bild på det jag fått
men av Mamma,pappa och Sara fick jag en Dator (första blogg inlägget från denna dator är dethär!), shorts och nagellack.
Av Josse,Magda,Mathilda och Emma fick jag ett Thomas Sabo armband och ett fint kort där de så fint hade skrivit lite roliga saker!
Av Maja och hennes familj fick jag en klocka och en jättefin ring!
och av alla andra fick jag pengar :) så nu är jag en aning rikare!
Men imorgon blir det nog utgång med fina människor om alla pallar o så! :)
Men nu ska jag gå och ta hand om mina gäster som är kvar!
pusss :)


Jag har inte riktigt lärt mig inställningarna på den nya camen!


lina.

"And my heart is set on you"

BILDBOMB.
Jag är 18 om 7 min, inte illa!! och imorgon kommer vi bli jävligt många här så det blir nog kul! Men jag hör av mig innan alla kommer! puss





































lina.

La familia!

God kväll!

Min dag har spenderats med Maja på stan, jag införskaffade mig en aprikos klänning till på söndag och en militärgrön bikini, orkar inte ta bild på det! Sedan gick vi och satte oss och åt glass och prata lite :) Sedan skulle vi hämta hennes syster i Ekholmen nu på kvällen, gick sisodär om man säger så, jag va kartläsare, det säger väll allt för er som känner mig!
Fått min lön för Maj och Stipendiumpengarna också, man tackar så hjärtligt kan jag säga iaf för lönen :)
Men idag (lördag) ska jag iaf sola (om det är fint väder), träna, städa och baka o så inför Söndag! det blir perfekt! :)
Vi hörs igen när jag orkar, puss på er


Ge mig sol!


lina.

RSS 2.0