rubrik.

hej , alla läsare!

igår var jag i mantorp och köpte ett par jenas,en tunika & en jätteskön kofta ! underbart.  men det kostade juh där efter också , men det är sånt som man får ta!
Iaf , i fredags var det juh nollning igen! började i stan , skit tråkigt. åkte senare ut till vidinsjö där allt vart mycket roligare!  för endel slutade kvällen tidigt, jag tycker synd om er. Men efter ett tag drog sig alla bort mot bussen o hoppade på in mot stan. & där träffade man mycket trevligt folk. Men stan bara kryllade av poliser o det . Men det var kul endå. vet inte va jag mer ska säga om kvällen förutom att det var kul.
jaa annars har jag tagit det lugnrt,  Mormor var här för först gången på typ 2 år, (hon är jättesjuk...) det var kul, även fast hon ointe orka och sommna efter ett tag... annars idag var jag på sjukhuset för att mitt halsont och hosta inte har gått bort än (har haft det i 3 veckor) men dom sa att det inte var något att behandla, jävla skit. efter det åkte vi till ikano o kollade lite och sen åkte jag till stallet och var där i typ 4 timmar. Och den största hästen där är 175 cm i mankhöjd (alltså väldigt hög) Och hästen får panik o ställer sig på bakbenen (stegrar). Snacka om att hon vart lång! annars har det väll inte hänt något speciellt i mitt liv!

Imorgon är det skola igen , fy fan .... pusshej !



älskling sov hos mig igår, vi är cooola .


jag är coooool .

Peppar!

ska åka in på nollning snart ! Peppar för fullt !! Men nu har jag bråttom, vill inte komma försent för då blir det straff som fan ! så bye, bye :D


nytvättad nollningströja på !

♥ lina.

Skola

hejsan .
just nu sitter jag i skolan och softar med Michelle,Emma,Josefine & David , vi ser nog lite nördiga ut alla sitter med sina datorer och nördar, men men!  Vi har en lektion kvar , spanska *suck* Strängaste läraren har vi också och jag är verkligen sämst på spanska, men men . Alltså slutar vi skapligt tidigt idag eftersom vi bara har en lektion kvar, skönt. För ikväll blir det nollning igen. Inne i stan , det är grejer det.  Jaa har inte så mycket mer att säga. börjar snart!

pusshej,



Snygg bild i skolan !

♥ lina.

Nollning!

hej hopp säger jag bara !
Jaa vart ska man börja? , hel crasy nollning igår kväll. Kommer ihåg ungefär hälften av kvällen , så tyvärr kan jag inte berätta så mycket. Men det startade iaf i vidingsjö, där vi körde irlänsk julafton , jag har aldrig & blev i hällda dricka och vi får inte glömma alla ägg,mjöl&fanta som man fick i huvet som inte är borta än! även fast jag har duschat 2 gånger. Jaa och jag, Michelle & lisa vart ner lurade i en äckel å av några som tydligen inte ens var våra faddrar, men sen kom våra faddrar och räddade oss men dom körde livet ur oss istället och stog o skrek att vi skulle krypa & rulla ca 1000 gånger, och som dom säger så är deras ord våran lag så vi gjorde juh såklart som dom sa ! sen kommer jag inte ihåg mycket förutom att jag hammnade i hjulsbro tsm med david och där satt vi , tills jag börja frysa som fan och ringde mamma . så hon kom och hämtade 2 dyng raka nollor. Bakfull som ett svin i skolan idag ( jag var inte ensam om det kan man ´juh säga!) & säkert en miljon hånande blickar och pekande från 2orna idag, så jaa förmodligen var man skapligt pinsam igår !
Nu ska jag iaf åka upp till stallet snart sen sova! men först några bilder!


NOLLOR!



Här har vi då nollningströjan efter en på hälsning i en geggpöl!


Men idag är det juh också den 27 vilket betyder att jag och min älskling har varit tsm i 25 månader, <3333

lina.

Sjuk!

Nu måste jag bara klaga lite ! 
I början av sommarlovet , efter att jag hade slutat jobba, så fick jag halsfluss! och blev inte frisk från det på typ 2 veckor , sen åkte jag till grekland o blir jag inte sjuk där igen eller? joo! En rejäl förskyldning åkte jag på där. Som inte har försvunnit än! och vem sitter också med ögoninflamation nu? joo jag!
jag måste ha sveriges & världens sämsta imunförsvar.
aja nu ska jag inte klaga mer!

iaf idag var jag och emma på rese o lämmnade pengar till våra faddrar inför nollningen, kännde oss lite lost, vi hade ingen aning om vart vi skulle stå, hur dom som kom o skulle hämta pengarna såg ut och när dom skulle komma , men det löste sig till slut & dom fick pengarna och vi åkte hem :) när jag gick genom skogen från bussen så när jag kom till vårat hus jaa då kommer en polisbil i full fart & en lastbil ute på våran lilla grusväg '(ni som inte vet , så bor jag på "landet" där det ligger 3 hus plus vårat, alltså känner man dom som bor här runt oss & det är inte så vanligt att det kommer en polisbil hit!) Och körde bort till huset längst bort, så man undrar juh lite .. fortsättning följer!
Nu ska jag snart göra mig redo och åka till stallet!

Men först lite bilder, jag sitter vid mammas och pappas dator & jag hitta lite olika bilder :P


Strandtennis Kreta 09
Kreta 09



älskade 9a,<3


spontan kort på , titti,siri,jag&sara <33


Turkiet 08.

Oj tiden sprang iväg , hinner inte mer . pusshej!

lina.

tråkigt inlägg.

hej !
Igår var jag med min älskling ett tag , sen på kvällen åkte jag och prov red en häst. Det gick jättebra och hon som hade hästen va jättetrevlig ! så bye , valla . hej Beatelund!  så nu ska jag och en till tjej va där uppe o ta hand om hästarna och stallet och jag ska även rida. super kul ! 
Annars idag ska jag till stan (igen! ) sen på kräftskiva , mycket mysigt . Och såklart tagga inför skolan som börjar på måndag! OCh även nollningen , pepp !

jaa har inget mer o säga , Och tyvärr blir detta ett tråkigt inlägg , inga bilder!  men jag har inget batteri i kameran o skit, så ni får klara er! hejdå .


lina.

Design & sommarstuga!

Jag håller på att försöka fixa en ny och snygg design till bloggen , men det är inte det lättaste!
Men snart är den nog klar och färdig att visas :)

Jaa , min dag blir nog ganska lugn , dom flesta har juh börjat skolan nu , men jag börjar inte förens på måndag, hur skönt som hellst!
Ska väll göra mig iordning och åka in till stan tror jag.

Hur som hellst David och jag var ute i min sommar stuga i 4 dar , jättemysigt! finns inte så mycket att berätta, men nån bild kan jag lägga ut iaf!






♥ lina.

första inlägget!

Jag som sa till mig själv att aldrig skaffa en blogg. Men nu är jag här! 
Men det kommer nog ta ett bra tag innan jag förstår allt det här, men det kommer nog !  



 ♥lina.


RSS 2.0