20:22

hej !

Sitter i sängen o lyssnar på musik :) Och idag hade vi skolfoto , NOOOOOO! inte bra alls, gubbjäveln ställde mig på fel sida! Jag kommer se sjuk ut, tänkte förvarna er så att ni inte skrämms när ni ser bilden. Jaa annars har det vart en skit dag om man säger så . Vill inte säga varför, men det vart bättre till slut. :)

Annars sitter jag bara o funderar lite. Asså hur mycket saker som blir roliga om man är trött :P .
t.ex. här om dan i skolan, jag satt med tom,leo och david. alla tre sitter o är helt inne i sina spel på datorn på lektionen, o helt plötsligt, (det är ganska tyst i klassrummet) så pruttar tom ! o ingen tyst och lite direkt :P  O asså jag höll på o dö av garv :P min humor är hög asså!  Jaa asså det finns mycket saker som blir roliga när man är trött, som kanske intee är så roliga egentligen:P

Nae nu ska jag ta och hoppa in i duschen snart och sen sova !!! Min enda lediga kväll denhär veckan, skönt :).
Puss :)


Jag just nu, funderar på att antingen färgar håret lite blondare eller brunt igen .


Vill också bara säga att jag älskar dig älskling, Mer än någonting annat...<3

lina.

Chachaa!

gästbloggarna emma o josse här ;)


nu sitter vi i skolan, håltimma som vanligt.. business lab is the shiiit!
ahahhaha asså hur kan man blogga?!?! vad ska man skriva om, fett svårt (y)
lina e en kööööööööörv o jag e (mega)biffen :*

piss.

varför ska allt va så jobbigt , jämt?

09.30

hejsan !
nu är det juh såhär att jag inte har skrivit på ett tag, men jag vet inte va jag ska skriva. För mina dagar ser likadana ut, så det är itne s spännande :P !
Men ikväll Ska jag upp till stallet och rida orion , det ska bli kul :D .
Och förra veckan så va det stadskamp på torsdagen. FY FAN ! precis när vi starta och skulle gå och leta efter första kontrollen , tror ni inte det börja ösregna eller?! joo klart som fan. Så vi gick till 3 stationer sen gav vi upp! för då gick det att krama ur håret, tröjorna bara rann det om sen fick jag kasta mina skor för att jah hällde ut vatten ur dom. Så jag gick hem i linne och davids skor, när det regna. det va mysigt! då va man snygg.

MEN på fredag, då jävlar! hela gänget ska träffas och laga mat o ha skit kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. :D :D :D :D :D <33333

Nae nu ska vi snart ha lektion igen , kul !!

pusssshej :) .



Snyggingar i skolan ;D

lina.

21:44

hej!
Nyss hemkommen från stallet. Mycket trevligt:) var bara jag och emma där så vi tog in alla hästar, städade iordning ridbanan skötte om hästarna & gick upp på höskullen! fan va läskigt det va asså. Sen när vi skulle åka hem va det juh mörkt o vi satt utanför stallet o prata och jag som är så jävla mörkrädd, och sen börjar det gnissla och ha sig brevid oss i en dörr och blinkande lampor, gissa om jag va livrädd?! huu.. Jaa men annars har dagen varit piss. Försov mig imorse (y) va på pissigt humör, ingen lät mig va när jag sa att jag ville det. Så jag blev förbannad o allt gick åt helvete, dom skratta bara mer och mer åt mig. Jag vart tjurigARE och gick iväg. Typ så var min dag, positiv? nae.
Och med dom , menar jag leo,david,tom och lite elias!

Men imorgon är det iaf slaget vid stångebro ! så ingen skola imorgon asså.
(Slaget vid stångebro = friluftsdag. ) så jag,my och michelle och några fler ska ha stadskamp (y) får väll se hur det går!

helgen då , ser väll ut typ såhär :
fredag: ensam hemma, eller borta
lördag:resturang med älskling, sen sova med han<3
söndag: TA DET LUGNT!! (hoppas jag)

nae nu ska jag duscha och sova . puss <3



lina.

22:27

Usch nu har jag dåligt samvete att jag inte har uppdaterat på ett tag !
Men lite kort om igår och idag .
igår va det skola hela dagen, sen träffa siri,jossan&Titti en sväng o gå lite på stan. Sen jävla skit hockey, ingen kommentar.
Och idag va det juh skola till kl 11. sen åka hem och träffa älskling, jag va skit trött sommna hela tin! sen stallet, lasta av 250 jävla höbalar från en lastvagn och in i stallet och varje bal väger ca. 5 kilo ! va säger ni om det! jag säger trött som fan . Sen tog vi hand lite om hästarna. o alla hade fullkomlig panik idag, bara hoppa runt o allt. men det var trevligt iaf :)
Och imorgon måate jag sitta kvar efter skolan p.g.a fick ig på en engelska upg! kul som fan ! sen är det stallet igen :) en anings roligare!

Nae nu ska ajg sova är sjukligt trött !
puss hej.


Ännu en tråkig bild på mig.


lina.


090920

hej hopp!

hemma från sthlm nu ! Skönt. men vi tog en lite sväng i norrköping när vi åkte förbi där. Så då inhandlades det en tröja till! skit söt :) Men nu sitter jag iaf här och jag insåg att jag har det väldigt stressigt: 
Idag: stallet, sen födelsedags fika skit.
Imorgon: skola, plugg,hockey, fira pappa.
tisdag: skola,plugg,hinna va med david, stallet.

Det är dom tre dagarna som är "planerade" iaf. Stressigt för o va mig!!
Trött är jag som ett as så ska ta o vila i typ 30 min .

Jag har insett att jag inte har så mycket roliga bilder, men jag är så kass på att ta bilder, men ska bli bättring på det !
pusshej.

lina.

090919

hej .

nu sitter jag i sängen på hotellet i sthlm. Datorn fick följa med. Ingenting blev riktigt som det var tänkt idag, jag hitta inget som jag skulle typ . Men det blev iaf ett par leggings, en tunika & armband. Sen skulle vi gått på bio nu på kvällen , men då fanns det inte biljetter kvar så jaa. (y) alla va jätteglada nu på kvällen .. :) Men imorgon åker vi nog hem ganska skapligt, hoppas det... Juste igår va jag juh med titti,siri & jossan. :) Jag och jossan träffades på rese och åkte tsm till lambohov där titti ich siri va, så köpte vi mat och gick hem till siri och lagade tacos :) jätte gott och mysigt! Så prata vi minnen , asså jaa va sjuka grejer vi har gjort asså :P Men iaf om 2 helger ska hela " gänget " träffas , det ska bli skit kul :D
Aja jag ska nog gå och sova snart , sov bara 4 timmar igår natt!!! så är skapligt trött nu :( .
Förresten min design är klar nu  , ganska snygg eller hur :D Tack min älskling ! <3333
aja , pusshej :)


älskling och jag!

lina.

sthlm.

Nu bär det av till sthlm , kul !!! gå upp kl 7 på en helgen , har endå inga pengar o kunna shoppa för p skit. så jag är jättepepp verkigen!
Iaf, vi ska sova där så kommer hem imorgon (sönda) .

Hejdå !


en suddig och liten sketen bild !



♥ lina.

design

En bra början på en ny design iaf :D men det kommer mer.
tack älskling , du är jätteduktig! <3333

skolan.

hejsan .

Sitter i skolan, men har egentligen slutat för 1 timma sen . För våran spanska va inställd, så vi hade bara en lektion idag, fek . PROV och REDOVISNING . kul . Men jaa provet gick väll som det gick , jag hoppas att det gick bra. Sen hade vi juh redoviningen också, om ett företag. det gick faktiskt bra (a) . Men nu sitter jag här i business labb, med tom,David,Michelle & Emma :) och gör ingenting! MEn ska väll åka hem snart, men hur kul är det att sitta hemma o göra ingenting? men men. ikväll ska Träffa siri,Jossan & titti iaf , kommer bli jättetrevligt ! <333
Nae nu ska jag kolla bussar och åka hem :)

pusspuss.


En bild ,som liknar den igår . men är dock inte samma.

lina.

Prov .

hej hopp!
Sitter nu på biblioteket med Emma och Michelle. Vi skulle juh plugga men hur känge höll det lixsom? typ 30 min :P Men idag hade vi iaf spanska på morgonen, asså spanskan tar dö på en!!! Jag läser spanska 3 och jag fattar inte ett skit & det är så höga krav och mycket o göra o allt , helt sjuk. Så nu har vi börjat på ett mytt projekt som vi ska jobba med ett tag , KUL ! Sen hade vi lunch Sen sammhälle i typ 1 timma sen börja vi med det egna arbetet inom samhälle och då gick vi till biblioteket och satte oss , så nu sitter vi här :)
Kollade precis va jag fick på svenska oförberreda provet och fick skit bra :D :D :D as glad.
för jag har det ganska svårt för mig i skolan så jag är skit stolt att jag fick bra på ett prov nu :D !
Men snart ska jag väll dra mig hem för att bara byta om sen åka till stallet !
Nae nu måste jag ta tag i pluggandet !

pusshej !



bild från imorse.


lina.

160909

hej.

IDag har inte hänt nått skoj typ. Hade data på morgonen, läraren va tvungen att gå iväg på möte så vi va utan lärare, skööönt. Sen en jävla lång håltimma , jaa då hände väll inte direkt så mycket. Sen matte, gjorde inte ett piss. Satt och prata med clara, :) Vi har kommit överrens om att vi ska gå någon extra matte kurs, för hon är lika bra som mig i matte (a) . Men sen efter det sluta vi , och då kom magda & Josse till våran skola så jag,Emma,Magda&josse gick till kungsis. trevligt :)  Sen gick jag,Emma&Magda in till stan och fika lite . Sen åkte vi hem och nu sitter jag här med en pojkvän som klagar om allt och inget , det är mysiiiiigt (a) <33333
Men jaa idag vart också ett sånt tråkigt inlägg men ,men !
Alla vet att Lisa Drougge älskar Lina Svedberg. (a)


Tack och hej !


Jag och emma är söta i skolan (a)

♥ lina.

Skit dag!

hejsan!

Nu sitter jag här, har nästan precis kommit hem från skolan. slutar juh 16.10 idag . kul. Är på pissigt humör, fråga inte varöfr. har helt enkelt en dålig dag.
Men jaa va hände i skolan idag? Ingenting typ.
Men aja , läxor o skit hela tin, har juh prov i fek på fredag , kul? NEJ!
fan jag är reddan skol trött. Imorgon har vi iaf bara en lektion, tack gode gud.
nae nu ska jag snart byta om och åka upp till stallet, så jag kanske får någon lycka i mitt trista liv !

pusshej!


Ridkläder på , sen är det bara att åka.


SKolan idag, på engelskan. Jag & leo. Idioten som lura mig rejält.


lina.


barnvakt.

Hej!

Nu va det ett tag sen jag skrev , men jag lever :)
Igår va jag o syter på stan ett tag iaf, och jag köpte världens största och skönaste halsduk! Men sen va det bara att åka hem för då skullejag till david. Jaa så åkte jag dit , o det gick väll bra :) vi kolla på film, lekte med agnes, va ute och gick med nova (davids hund) och laga mat , vi var jätteduktiga!, + att jag städa (som vanligt, jag är pedant!) . Sen imorse, som sagt agens är juh 2 år så hon sover juh inte så länge och eftersom vi var barnvakter åt henne, (för dom andra va på liseberg lörda-sönda.)  Så va det juh bara att gå upp vid halv sju, för då börja nova skälla och agnes skrika. Men vem fan va det som fick gå upp då?! joo Jag ! och david ligger kvar och sover, tack för den lixom!  så jag är inte så pigg nu direkt. Men sen vid halv 3 så kom pappa och hämta mig, så fick jag köra hem, gick faktiskt bra! sen har jag tagit det lugnt & laddat inför ännu en skolvecka!
Men jag ska nog ta och äta nu, det blir juh tacos ! älskar det. :)

pusss :)


David & Agnes.


Alldeles för ont om bilder!


lina.

Grattis !

hejs.
Sitter i skolan med nördarna (a) har rast till halv 1 typ. Sen så har vi spanska. Så jag emma& kalle har lite att göra. För vi ska lämna in ett arbete och redovisa och vi är inte direkt klara, så det är bara att jobbbbbbba. Men efter spanskan så slutar vi och då är det helg , och det är sjukligt skönt! :D
igår va jag i stallet efter skolan iaf , och det har kommit en till häst , så nu är det 4 st att ta hand om , det är myssss :)
Så det är bara kul .
Men nu måste jag sluta skriva för jag måste jobba!

pusssss.


Här sitter jag med födelsedagsbarnet! som är 16 år nu , GRATTIS EMMA ! :D <3333333
Vi är söta (a)


lina.

skola, stan & ikano!

  1. Hej hopp alla glada !

    jaha ja , dagen började med data kunskap, booooring. men men . sen efter det en förskräcklig lång håltimma, så då vart det o sitta vid datan och sen äta inne i stan igen usch, usch dålig vana det har blivit nu , inte bra! sen hade vi iaf matte i 100 år, men jag och lisa va sjukt duktiga ! plus i kanten till oss. sen sluta vi (a) va har bara två lektioner varje dag, förutom måndagar då vi har 4 & tisdagar då vi har 1 ! vårt schema är underbart.
    Aja , efter skolan så gick jag in till stan , shoppade lite. får se en av tröjorna snart, sen åkte jag med mamma till ikano & maxi och handla ! trevligt , trevligt.
    I helgen ska jag iaf, sova hos älskling & vi ska va själva med hans lillasyster&deras hund (vi brukar va barnvakter). Eller rättare sagt jag ska va ensam med Davids lillasyster och hund typ halva lördan för att han har match, men det gör ingenting :) Barn & djur är det bästa som finns typ !
    Nae , nu ska jag hoppa in i duschen :)

    pusssssss.



    Inte världens vackraste bild, men jag vet inte om jag ska behålla tröjan eller byta den till en annan färg , för denhär färgen skriker verkligen ! Vi får se. Den är iaf från bik bok .


    lina.

läsare!

Hahah!
Nae vadå att alla tydligen gick på det där david skrev på bdb. lite kul faktiskt. :)

Aja, Idag va det juh kort dag i skolan, 8.30-11.00 svenska hela tiden sen slutar vi. Så underbart kan jag säga!
Och nu ser jag på djurpolisen . Asså det är sjukt va folk gör med djur! fan folk är juh dumma i huvet endel. Folk som dom på tv borde fan inte få ha djur, det är så synd om djuren !
Nu är jag upprörd.
Men till något roligare imorgon ska jag fika med emma & Magda (om emma mår bättre!!!) :)
Så vi ska gå till våran fiende skola och hämta Magda ;D haha.

Usch jag hatar dom här dagarna , man har inget o skriva. så det blev väldigt hoppit pch skit men aja!
Nu ska jag fortsätta spela farmville! , men jag vill se lika många läsare alla dar som det va igår ! ;D
Pusshej.



Så ser jag ut nu, väldigt vanlig :P


lina.

allt & inget.

hallå.

Igår va jag som sagt va uppe i stallet, vi tog in hästarna , gav dom mat, gjorde alla 3 i ordning, red ut på 2 av dom, sen red vi tillbaka hem och jag gick till ridbanan och red medans monica gick upp och hämta den 3 hästen, så red vi på ridbanan ett tag, sen red vi ut igen ( vi skulle kolla om 3 hästen(barbie) va trafiksäker) sen red vi tillbaka igen, och duschade av hästarna sen gav dom mat och stängde stallet. :) mycket trevlig kväll. Och för min del blev det att rida i lite mer än 2 timmar, jobbigt, men samtidigt mycket roligt!
& när jag kom hem var älskling här, vi åt och kolla på film och så. sen vid 1 åkte han hem.
nae nu ska jag ta min jävla körtelfeber och pallra mig upp ur sängen och städa mitt rum, för det kommer juh gäster om någon timma.... sara& mamma fyller/har fyllt år.

Så see you.

har tyvärr ingen bild.

lina.

shopping


Hejhej.

hel crazy kväll igår , men endå kul ! :)
Orkar inte berätta . Men idag är det iaf lite bättre med mig, :) men jag får inte vara fysisk aktiv på 4 veckor, kul. (Men lixsom hur bra går det för mig? fest igår , stallet idag.) För körtelfeber är en ganska "allvarlig" sjukdom.
Men på förmiddan har jag varit en sväng på stan, det blev en sjal & ett par tights med dragkejda nertill, hur snyggt som hellst!
Nu sitter jag iaf och nördar farmville , som alla andra dar :P. hela tbs ♥ farmville.
& snart ska jag klä på mig och åka upp till stallet. (för rida borde man väll få göra även fast man har körtelfeber, eller?)

Ska dra mig nu , bye bye.


nya sjalen, har 3 sånna nu i olika färger. underbara!



tightsen , skit snygga och skit sköna!

förresten, grattis till mamma som fyllde år igår <3 Och grattis till syster som fyller år imorgon. <3

lina.

Jävla piss.

Asså , Fan !!!

Jag har juh som sagt vavarit sjuk i 3 veckor och igår kl 9 så åkte vi "akut" upp till sjukhuset för jag mådde bajs! o så får vi sitta där ett tag o så , o vänta på proverna. sen kommer läkaren o han säger att det typ är någon minut kvar på provt men att hsn tycker inte att han ser något konstigt, så vi va juh fan nära på att åka hem. Men vi stanna endå. Sen typ någon minut efter då hör msn bara sköterskan säga " jaa men det va juh en himla tur att dom stanna!" Och jag bara jävlar.. nu komemr jag dö eller nått. Men sen kom läkaren och sa att vi skulle följa med honom så vi gjorde juh det , ja och vem fan har inte körtelfeber nu då ? jooo jag!!!! Fan asså , jag mår verkligen rumpa. Vem blir "tvingad" från två håll att gå till skolan då ? joo jag!!!
Fan av det här är piss alltså.

Sen igår på stan , så gick jag, michelle och emma. Och jag typ hostar till lite. Då kommer en jävla oförskämd gubbfan (han va kanske 25...) fram och frågar om jag har svininflunsan?! alltså vart är världen påväg...
Nu har jag iaf skrivit av mig lite ilska, nu ska jag till skolan !!! puss...


Så känner jag nu .


lina.

lååång dag.

hej ,

nu har jag fixat facebook också. Det sa jag också att jag inte skulle skaffa, men se hur det blev där också !  Iaf , jag fattar ingenting. Och sen föll jag för grupptrycket också , alla kör något som heter farmville (nått sånt) på facebook och nu kör jag också det ! aj aj , inte bra..

Jaha, i skolan hände det väll inte så värst mycket.. Vi hade datakunskap på morgonen , men va gjorde vi lixom? ingenting. läraren sprang farm och tillbaka hela tin tills han till sist sa attt vi fick sluta och då var det fortfarnade mer än en timma kvar på lektionen , men det  var jju itne direkt någon som vart ledsen over att vi sluta så ! jaa så då blev det en 3 timmars lång hål timma, långtråkigt efter ett tag. Och efter det hade vi matte, blääääääää. sen sluta vi !
så nu sitter jag här :)
Snart ska ajg följa med mamma och handla, men måste bara säga en sak innan det, jag är klantigast i världen , jag glömde nycklarna idag och fick panik, sen kom jag på att dom låg i min jacka aja!

nu ska jag dra mig! puss.



såhär rolig var datan idag!

lina.

Svininfluensa !

Hej !

HAr inte så mycket att skriva här , förutom att skolan rullar på bra och idag hade vi bara en lektion. Svenska i 2 och en halv timma, men det gick faktiskt ganska fort! sen efter det åkte jag hem till min älskling <3

Men en lite rolig grej, Jag är juh sjuk, hostar som fan och så. Och när man går på stan och så får jag en hostattack, fan va folk blir rädda! alltså dom tror juh att jag har svininfluensan :P
Dom blänger på en & viker undan. Hah det är lite kul ! :D

Nu kommer iaf någon bild från svenskan idag.
Ni får ha det så bra, Puss !


yeeeeh!


Emma fick vara med på ett LITET hörn ;D



lina.

RSS 2.0