Naglar

Jag börjar mitt inlägg med att JAG HATAR BLOGG.SE.

hej kära läsare!

mitt humör är verkligen på topp! en grej som sänkte mitt humör till botten är MATTE. men hallå , vem behöver matte? bara en onödig grej om ni frågar mig.
Annars idag kom några militärer till våran skola och snodde våran förbannade håltimma och lunch för att dom skulle prata om lumpen o skit...... jätteskojigt. USCH!
jag ska sluta skolan. Efter skolan gick jag och david lite på stan, sen åkte vi hem till honom (y)<333
& nu på kvällen har jag fixat min jävla naglar, 2 timmar tog det typ!!! bäst att det håller nu asså.

Aja, till något MYCKET roligare, "jobbar" spanskan hemma imorgon , så jag och min grupp börjar inte förens 12,10. underbart! sen på fredag, "jobbar" jag och min grupp spanska hemma igen så oj ? jag har ingen skola !! (y) det gillas starkt! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova tror jag , Puss på er.



En lite dålig bild, men här är dom iaf.
tippar.


GRATTIS , till Erica som fyller 16 år idag också hoppas att du har haft en jättetrevlig födelsedag :).<3333


♥ lina.

bloggskit.

♥heeeeej.

Verkligen ingenting o skriva ;S
Jaa va fan har jag gjort idag? Städat hela mitt rum (y) & vart i stallet.
& det har inte hänt ett skit. Och blogg.se är stöööört just nu , kul.

Imorgon har vi itne någon idrott iaf, så vi har en jävla håltimma, det är juh också väldigt roligt.
Men igår va jag,mamma & sara på ikano. Då införskaffades det i tröja & ett par uggs (denhär gången ett par bruna, har redan ett par svarta som man får ankfötter i!!) :)Vilket jag insåg nu kanske itne alls behövdes, den tröjan. min garderob är helt propp full, får inte in ett klädesplagg till. Måste bli ändring på det.
nae jag ska nog sova nu! ladda inför en hel jävla skolvecka till (y)

puss,puss.

p.s blir ett bildlöst inlägg! d.s.

lina.

22:08

hej o hå !

Sitter här vid tv o kollade nyss på körslaget. KUL !
Igår va det juh iaf studiedag som gällde (y) men dock blev man väckt vid 9 , mindre härligt. men då va det juh bara o gå upp för sen åkte jag till stallet och red. Först red jag ut , sen på banan ett tag. gick skit bra (för det mesta:P)
Sen va det juh bara hem och duscha och byta om , hoppa på bussen in mot staden på feeeest. :)
Det va SJUKT mycket folk , helt galet. Tappa min mobil när jag kissa, höll på o få panik innan jag kom på att jag tappa den då . Men den återfanns senare (y) Men det blev en ganska tidig kväll för det va helt galet mycket folk. Så då åkte jag,david m.fl. in till stan, mcdonalds, det va smaskigt. Sen tog Jag och David bussen hem till mig och gick o la oss :)
Sen gick vi upp ganska skapligt och när david skulle hem funka inte hans motorcykel så det va juh bara o putta hem den hit igen! :)

Men nu ska jag snart duscha sen fan gå och lägga mig ;S är skit trött. Men jag ska börja försöka uppdatera minst 1-2 ggr om dagen nu mer! (önska mig lycka till!) så vi hörs imorgon ;) pussssss.



Träffade även magda på bussen in till stan :) Och hon tog ett vackert kort (a)


bilden gillas starkt (y)


lina.

12:00

hej .

Har inte uppdaterat på JÄTTElänge nu . men jag har juh fan inget o skriva! noll i fantasi.
Men nu sitter jag iaf här med Emma&Elias i businesslabb och spelar cafè world , nördigt? njaa... :D
Vi taggar också inför matteprovet som är om typ 40 min :S Mitt första ig för denhär terminen kommer komma nu (y). Annars har det väll inte hänt så mycket, sen sist :)
Men imorgon så har vi bara två lektioner , sen på fredag har vi studiedag!

LEO ÄR JOBBIG ! (a)

Nae nu ska vi ta och gå till hemköp och köpa snackas till provet :) Puss på er!


Tvärr Elias, du fick va med även fast du itne ville :)


Businesslabb , busar ! Elias,Alex,Josefin & MY !


 
lina.

Blåmärken&Strumpor.

hej och hå!

Inte på det bästa humöret, så ska nog sova snart!! blev juh itne så mycket sömn igår lixsom. ca 3 timmar eller nått. Och jaa efter en helg så har man en bula i pannan,svullet knä, hundra blåmärken på handen & en strumpa mindre! (varför försvinner det alltid EN strumpa för mig, eller en sko? en fråga värd att tänka på..), undra hur det har gått till ! Tror inte att det kommer bli så mycket bilder, det är nog bäst så. Men jag vill tacka för ännu en värd kväll tsm med er <33. Men nae nu har jag nog inget mer att säga förutóm att jag är pissigt tjurig & nu vet ni att jag fortfarande lever! puss och hej på er.


Jag längtar tillbaka till Grekland och VÄRMEN...


lina.

älg

Mamma: - När jag skulle följa älgen, så...
pappa,sara&jag: - HAHAHAHAHAA

Bara vi som fattar ;D hahahah

091001

hallå mina älskade läsare!

Vilken härlig dag! :D
Det börjar med sovmorgon (som alla andra torsdagar), sen spanska, det va inte så jobbigt! Sen va det juh dags för lunch, Stekt fläsk med hår på , eller hur va det josse ? :P
När vi hörde det där sista så försvann matlusten konstigt nog :O så det blev steves ist (a) , Sen SKULLE vi ha haft sh , vilket inte blev av !!! så vi kunde ha slutat kl 10.45 om vi visste att vi nte hade sh ! men men , vid halv 1 typ drog sig jag och emma in mot staden, för mig inhandlades det en "kjol" , (ni får se den i bloggen imorgon.) Men inte mycket mer :P jaha jaa så är det :D . Jag ska nog ta och byta om och åka upp till stallet snart , mycket mysigt :) Ni får ha det så bra! pussss :)

p.s. är väldigt glad att det är så pass många som läser min blogg dagligen, ett stort tack! och hoppas att ni fortsättar med det :) d.s.

p.s2. jag hatar vädret. d.s2.

lina.

RSS 2.0