Utgång!

Nu blir det thaimat o sedan utgång! :D


Pippi Långstrump

Hola!

Har nu kommit hem efter en hel dag på mira mar som pippi långstrump!
Det va as kul, endel barn lev rädda men dom flesta ville ha både ballonger o godis! o vi fick även vara med på en hel del familjefoton ;) o även vakterna drog upp kameran o tog kort på oss!
för det mesta gick vi själva runt, runt i shoppingcentret men ett tag gick det en gubbe med oss som spelade dragspel (pippilåten) så vi hoppade runt o sjöng, det va as kul!
Men olyckligvis (inte så olykligt egentligen!) så är det varmaste o finaste dagen på länge, termometern visar 28 grader o det är helt vindstilla o strålande sol, så det va inte så mycket folk nu i slutet, men det va kul ändå :)
Men nu ska jag försöka få bort den oranga färgen ur mitt hår och sedan ta bort sminkningen sen blir det nog i vila lite o sen är det bara tagga till! för ikväll kör vi :D
vi hörs innan jag går om jag hinner :)


Eftersom det va svensk dag så sålde dom KANELBULLAR för 1 Euro!!!!!!! gisssa om jag blev glad!
mitt hår är fortfarande rätt orange (syns dock inte så mycke på bilden) men jag tog i allafall ur ståltrådsflätorna som pekade rakt ut från huvet innan jag gick hem, men jag fick rätt mycket blickar ändå vill jag lova :P

lina.

Mathilda

stort stort tack till min älskade vän Mathilda som skicka ett jättefint meddelande till mig som gjorde att jag fick tillbaka lite krafter och orka fortsätta, det förgyllde min fredagkväll! Älskar dig <3



när jag hitta denhär bilden så hitta jag även tusen andra på mina fina tjejer så vi kör helt enkelt en lite bildbomb med nya o gamla bilder!
































lina.

Sverige helg!!!

Hej! Nu är jag hemma efter en dag i skolan med en, en timmas lektion och sen lite plugg hemma hos chris och en vistelse på mira mar! För denna helg är det sverige helg där så ikväll va det min fina vän Linda och Victoria som sjöng o så va det lite mer aktiviteter det va jättemysigt :) men imorgon kl 12.00 så intar jag och chris Mira mar utklädda till pippi :D detta kommer bli toppen!
Men denna fredagkväll spenderas hemma med en skål med vindruvor o clementiner o ett glas vatten, duktigt av mig! Men imorgonkväll då blir det andra tag, fullt ös medvetslös! O jag, Vanessa o chris kanske har en liten tanke om va vi ska klä ut oss till, så vi får se :D
Men nu ska jag återgå till mina vindruvor, vi hörs :)




28 oktober

Idag erbjuder Spanien 25 grader o klarblå himmel, jag klagar inte!
Sitter på svenskan nu, så ska väll jobba innan jag blir dödad av vår KÄRA lärare!


57

HAHAHAH asså jag måste bara lägga upp denna bild jag snodde från Chris blogg för jag höll på o dö när hon visa denna i butiken och sedan även köpte den!
jaa herregud jag låter bilden tala för sig själv!


fin vän!
Inte nog med att det är zebraarmar o en zebra på den utan den har även fötter! hahahah


lina.

Kläderna

Blev fel i förra inlägget, den första bilden är en bild på min gata ;)
Men ni får bilderna nu ist för jag orkar inte plugga! Dock är det typ 1 tröja, trosor o 1 smycke som inte är med :)

Inga toppen bilder direkt men men! Jackan är marinblå med guld detaljer om det inte syns o skjortan är röd o vitrandig om det inte syns :)

 


PRIMARK!!

Som chris skrev här innan idag, gick jag upp 20 över 6 o gick hela vägen till skolan i totalt ösregn och mörker helt i onödan, eftersom idrotten va inställt!!!
Men den enda glädjen som fanns idag var min och chris lilla spontana resa till Malaga efter skolan och gå på det nyöppnade PRIMARK! Asså jag är helt lycklig! Jag har köpt en vinterjacka, tusentals smycken en skjorta, en plånbok m.m m.m för bara 57 euro!!!!!!! Och jäklar va snygga saker det fanns, det va som o va i himlen!
Ni kan få lite bilder någondag! :)
På lördag ska jag o chris klä ut oss till Pippi Långstrump på sverigedagen på mira mar (stort shopping center i fuengirola) det kommer bli as kul, gå runt o ge godis till dom söta små spanska barnen :D jag måste bara få chris o inse att det är kul också.....
Aja, dags o plugga! Vi hörs



Sista bilden är en bild på min gata o längst bort till höger kan man se lite av mitt hus här!


Mattelektion

Hej alla goa o glada, chris här Linas högra hand! Idag är lina väldigt trött men vet att hon är allt lite glad för i morgon ska vi till PRIMARK!!!! Juste kan förvarna för ett argt meddelande ikväll då gympan var inställd idag så hon kom hit i onödan muhahahaha
Nej nu ska jag jobba lite matte
Ha en bra dag alla Linas läsare
Ps min blogg är mkt bättre än Linas höhö

// Chris Jaarliiscchhh

På bilderna ser ni även glädjen på mattelektionen


56

God morgon! Vaknar upp o det är kols att ute och ösregnar, livet leker måste jag säga! Nu ska jag ta på mig gummistövlarna (det blir total översvämmning här när det regnar) och gå till idrottslektionen, vi hörs senare om jag inte har regnat bort på vägen


55

Promenerar hemåt efter en fika med Linn och Chris! Mycket mysigt :)
Idag har dagen bestått av Depp, Depp o ännu mer Depp! Jag hatar skolan (speciellt denna) och kommer aldrig sätta min fot på en skola igen efter studenten den 15 juni!!!!!
Skulle inte Liza finnas på skolan skulle jag ha åkt hem för länge länge sen! Hon är den enda som får en att hålla hoppet uppe om att det kan bli bättre..
Förutom all skolskit så har även vinterkräksjukan kommit till skolan o eftersom här lever man så tätt inpå alla så snart är väll hela skolan sjuk, kul!! Så det är väll bara en tidsfråga innan jag ligger sjuk, eftersom jag alltid lyckas bli sjuk! nee nu ska jag sätta igång en film o lägga mig o sura lite till, puss på er!


54 (har räknat fel men nu ska det va rätt)

God kväll! Nu är det nog dags att sova, somna inte förens halv 1 eller halv 2 eller va klockan nu va igår! Annars har dagen rullat på, tisdagar är enda dagen utan spanska så det tackar vi så hjärtlig för!
Men efter skolan så gick jag o chris till ett norskt/svenskt pannkaksställe, det va sjukt gott!!! O dom va jättetrevliga där o alla var svenska eller norrmän som jobba där! Sen gick jag hem o har faktisk inte gjort ett skit sen jag kom hem, skönt! Men nu ska jag försöka sova för imorgon är en helvetesdag i skolan, kul...
Vi hörs imorgon!


Skolan

Sitter i biblioteket i skolan o pluggar internationell ekonomi eftersom jag inte gjorde provet idag utan får göra det på omprovsdagen ist eftersom det är så JÄVLA mycket i skolan nu så man får prioritera bort vissa saker!
Har förresten fått tillbaka min iphone nu så nu blir det massor med mobilbloggning :D

Vi hörs när jag kommer hem :)


Avskedsfest

Ligger i sängen o kollade igenom lite bilder från min o Chris avskedsfest som ägde rum hemma hos mig och insåg sedan att jag inte har lagt ut dom här! illa av mig, så jag tänkte att vi kör en liten bildbomb med dom bilderna bara för att det va en helt sjukt rolig kväll och jag saknar alla mina älskade vänner!



























Ibland kan man undra va jag går på när man ser denna bild....


lina.

56

Nu har precis mamma, pappa och sara lämnat av mig i huset efter att dom har varit nere o hälsat på mig o så. ÖSregnar gör det också o är helt kolsvart o så sitter man själv på sitt rum igen efter o ha bott på hotell med mamma,pappa och Sara och haft det jättekul och mysigt, livet är verkligen underbart för tillfället.
vi hörs någongång, är verkligen inte på blogghumör nu..


lina.

50

ännu en skit dag, trodde jag hade ställt klockan på 7.45 men sen när jag går upp är klockan 8.45 alltså har jag ställt klockan en timma fel!! och när man bor såhär in i helvetes långt bort så är det ju inte ens någon idé att försöka hinna! är sjukt förbannad för tillfället och funderar på o bara lägga mig ner o dö för idag är sån dag känner jag!
igår va en skit dag o denna dag börjar ju inte direkt bättre....
Tur att jag ska träna sen då kanske jag får ur mig lite ilska


lina.

49

God kväll!

Dagen i skolan har varit skit, hade naturkunskapsprov som jag inte ens vill prata om. Och jag har börjat blir rejält sur på denhär skolan asså. det är så sjukt mycket o göra o sån press o högt tempo att det är helt sjukt, jag är förbannad och det märkte t.o.m Liza på mig idag :P snart skiter jag i allt om det ska fortsätta såhär för dethär är inte okej! men som tur va är jag inte ensam om o tycka såhär!
Men den lilla glädjen som fanns idag va Zumban som jag,Gabrielle, Vanessa, Rebecka och Amanda gick på, det är så sjukt kul asså! jag ska helt klart börja träna Zumba! as rolig dans och man blir så trött och svettig att man tror att man kommer dö men det är så kul så man tänker inte ens på det när man står där! så det är helt klart något jag ska börja på :)
Och imorgon ska jag gå o köpa gymkort på ett gym också så nu ska här tränas! :) Annars imorgon så är det skola hela dagen sen tyckte jag o Linda att det är alldeles för lite fikande o alldeles för lite umgås så imorgon blir det fika med fina människor :) sen måste jag väll börja ladda metalt inför beep testet på torsdag morgon för jag kommer nog seriöst dö om jag får gissa. Men aja, har faktiskt inget kul o dela med mig utav eftersom jag själv är rätt förbannad för tillfället p.g.a. skolan! men vi hörs imorgon :)
puss





lina.

klantigt

En liten klantig sak!

asså ni anar inte hur många gånger detta händer på en dag! när jag inte har något o göra sitter jag och snurrar fast mina hölurar till datorn i min skrivbordslåda och sen när jag ska gå iväg eller sträcka på mig eller nått (asså fortfarande ha hörlurarna i) tar det stopp rätt fort o datorn är påväg ner i stengolvet! ni anar inte hur ofta dethär händer, men än sålänge har jag hunnit fånga datorn eller så har den stått så långt in så den inte har glidit ner, men får hjärtklappning varje gång.


lina.

48

God dag!
Somnade inte förens halv 2 inatt, så idag är jag så övertrött som man kan bli!
Men idag har 2 st stannat mig o frågat vägen till zoo:t och en fråga vägen till närmaste mercadona, så tydligen ser jag så spansk ut eftersom dom tror att jag hittar! och jag har även lyckats förklara vägen , förutom att till hon som fråga om zoo:t kan jag ha sagt att hon skulle svänga höger ist för vänster men aja :)
först stannade hon mig som skulle till zoo:t och när hon väll hade stannat mig kom jag direkt på vad Liza sa i lördags, för här kör dom med alla knep så man ska stanna så dom kan råna en eller va fan som hellst så jag blev livrädd o va nära på o springa iväg men sen kolla jag mig omkring o det va ju massor folk o så, så jag tänkte rånar hon mig nu så finnsd et många vittnen iaf! men jag lovade mig själv att va mer försiktig nästa gång någon kom fram, för nu höll jag mobilen i handen o min väska va öppen o så. Men jag hinner ju bara gå några meter innnan nästa stoppar mig o igen så stannar jag o hjälper till med en mobil i handen o öppen väska! jag är inte för smart ibland...
Men nu sitter jag iaf hemma o pluggar, eller jag borde iaf plugga men orkar inte! 1. jag hatar ämnet. 2. läraren vi har är väll inte bäst direkt!
så jag är inte direkt så taggad på provet imorgon!!!! och jag har inte varit nervös inför ett prov på säkert 1 år för jag har alltid tänkt att jag gör mitt bästa och hoppas på det bästa! men nu är jag skit nervös för på denna skola känns det som att det kommer stå mer IG på mina prov än G eller VG, fy asså...
aja vi hörs om jag överlever denna pluggkväll


Allt för att inte behöva plugga...


lina.

"Feel the heartbeat in my mind"

Hej på er!

Ännu en sjukt varm dag med mycke sol, pluggade nästan hela tin på stranden men tror inte jag blivit något smartare för det tyvärr. låg ett gäng med danska killar vid mig (tyvärr) som hade svårt o hålla tyst! och som låg och försökte prata med mig hela tiden och va en aning för närgångna, men jag spelade dum som att jag inte fatta vad dom sa, men då trodde dom att jag va spanjorska ist så dom börja snacka lite spanska med mig o hålla på. Verkligen ett gäng med mogna killar som ger sig på en ensam tjej!
Men igår va iaf en mycket trevlig kväll, jag,Linda,Linnea,Ludvig,Linn och Vanessa skulle gå på bio men deet visade sig att vi hade missat den film men engelskt tal reda så då va det bara att traska in mot stan igen och påvägen såg vi nog världens mysigaste fik, så där satte vi oss o prata ett tag sedan gick vi vidare mot stan och där träffade vi på några kära vänner så vi plockade upp dom o gick vidare mot restauranggatan där vi satte oss på en Kina restaurang och åt lite och beställde in en kanna sangria fast klockan nästan va halv 1 ! men vi hade det jättemysigt och trevligt men efter det va vi alla rätt trötta så vi drog oss hemmåt och jag somna så fort jag kom hem! :)

Imorgon är det plugga gärnet inför NK provet på Tisdag, usch o fy...
men nu ska jag nog plugga lite mer sen SOVA!



lina.

47

God morgon!

precis ätit frukost så nu tar jag med mig naturkunskapsboken ner till stranden och tillbringar denna Söndag där! För på Söndagar kan man inte göra så mycket annat med tanke på att nästan allt är stängt!
Men vi hörs senare :)




lina.

46

hej!
Nu är jag hemkommen från skolan och det har varit jättekul men samtidigt väldigt skrämmande och givande kurs som Liza höll i ! Men när jag kom till skolan imorse såg det nog ut som jag redan hade fått mig en omgång av slag i ansiktet, för när jag vaknade upp imorse så kunde jag inte öppna mitt vänsteröga! fick panik, trodde jag hade fått ögoninflammation eller vagel eller nåt så jag sprang till toan o när jag kollar mig i spegeln ser jag ut som ett monster eller nått! hela mitt vänsteröga är HELT totalt igensvullet och min högra kind typ är helt svullen. Kul! men sen försökte jag öppna mitt öga och så och det gjorde inte ont så jag uteslöt vagel och ögoninflammation och kom fram till att de är dessa förbannade mygg som har bitit mig på ögonlocket och kinden! säger bara, tur att ingen såg mig... så det blev solglasögon på när jag gick ut och som tur va hade svullnaden på kinden gått ner när jag kom till skolan men ögat va fortfarande helt igensvullet typ. Men det va iaf en mycket bra kurs och sen lagade vi (eller jag duka) pasta och pesto i skolan och åt så det va mysigt! :)
Sen idag blev det allt inget regn o åska som det va sagt, utan ist va det nog varmaste och soligaste dagen på länge! höll ju på o dö...
Men senare ska jag gå till Mira mar för o möta Vanessa och Linda och antagligen några fler o sen blir det förhoppningsvis bio och sedan in till stan o hitta på nått kul! så vi hörs :)



lina.

" I know you don't belive it, but I said it and I still mean it "

Har precis sätt filmen en dag i livet, sån sjukt bra film!
Men förut när mina värdföräldrar kom hem satt jag nere vid tvn o kollade på disney chanel ( den enda engelska kanalen som finns!!), och jäklar va dom skratta åt mig! förstår inte varför, jag kollar ju alltid på disney chanel! Men dom tyckte jag va helknäpp, men det bjuder jag på.
Men nu blir det nog en till film eller nått innan det är dags att sova om jag kan sova för såg på vädret att det ska åska och regna hela natten och imorgon på daagen, kul med tanke på att jag verkligen är livrädd för åska..
 aja vi hörs imorgon om jag hinner! puss


Idag när jag skulle hem från stranden cyklade jag en liten cykeltur bara för o ha nått att göra och då hitta jag en affär med massor fina kläder, så denhär klänningen köpte jag o den kosta bara 8 euro, kap! (fattar inte varför bilden blev så mörk, men man ser ju lite iaf :P)



lina.

45

hej!

Igår skypades det med Titti och Siri, det va kul att få höra dom igen! :)
Sen idag så va/är min värdmamma i Ronda hos sin mamma (det är sjukt min värdmamma är 66 år och hennes mamma lever!) så det har bara varit jag och min värdpappa så första gången sen jag kom hit har jag inte blivit i tvingad mat!!!!! för tror inte han kan laga mat för han frågade mig förut om jag klara mig till kl 8 då min värdmamma kommer hem, såklart sa jag ja! det är ju så jag är van vid, frukost (ibland), ingen lunch (oftast) och sen middag på kvällen!
Men iaf så cykla jag till stranden när jag vaknat o så och sen låg jag där hela dagen, själv faktiskt och det va rätt skönt :) låg o plugga hela tiden typ o sov lite! Ananrs så va jag nyss på mercadona och försökte ladda på min mobil men som alltid så gick det inte för dom inte har dom apparaterna som behövs!! man kan inte ladda på mobilen någonstans i detta land, skit irriterande! Men hem kom jag med en cola iaf som får hålla mig sällskap ikväll! för det blir ingen utgång ikväll för dom flesta + jag, vi ska upp tidigt (vid 9) imorgon och gå på självförsvarskurs i skolan och sen laga mat o så, så det ska bli kul! och det blir nog utgång imorgon ist då :)
Men nu ska jag ta o gå ner o sätta mig vid tvn eller nått o vänta på att dom kommer hem, öfr nu har tydligen min värdpappa försvunnit också! men vi hörs


såhär såg det ut imorse (kl 1) när jag la mig på stranden, hela stan va helt spöklik med fullt av dimma så man såg inte ens 5 meter framför sig först! men sen efter en timma typ sprack det upp och blev strålande sol :)


Så som vanligt har jag blivit lite röd i ansiktet eftersom jag inte trodde att man kunde få färg när det va lite dimmigt, men jag hade fel!


lina.

I love you

Skypade precis med Maja, det va jättekul att få se henne igen o prata med henne, för det va ALLDELES för länge sen!
Men bajs va jag saknar henne.. :(
Min allra, allra bästa vän i vått o torrt!
Jag säger som Majas mamma sa innan jag åkte: "Jag kommer sakna era skratt"
Jag håller med henne, jag saknar våra skratt och allt! Vi kunde göra allt och inget men endå hade vi alltid lika kul..




Denna gång fick sig nog alla ett skratt som satt vid oss iaf ;)







lina.

43

Hej!

Idag har vi som sagt hat studiedag eftersom det är Spanien nationaldag tror jag och sen sista feria dagen! kommer bli tomt utan alla hästar på vägarna, utan alla uppklädda människor, utan hela feriaplatsen bara! nu kommer den stå helt tom, kommer kännas konstigt nu när den har varit smockad med karuseller, barer, godistält, våffeltält, churrostält o massor med folk! Men men, dessa feria dagar har nog varit dom roligast dagarna här i Fuengirola tror jag :)
Men idag blev det lite sovmorgon eftersom jag kom hem typ 3 inatt. Sen har jag varit på stranden i några timmar med Chris! det känns helt sjukt att ligga o svettas på stranden o bada i medelhavet utan att frysa (jag är badkruka men inte ens jag fryser!) den 12 Oktober, det känns helt fel! men jag klagar verkligen inte, det är rätt skönt o ligga o slappa på stranden ;) O sen nu på kvällen har jag pluggat naturkunskap så jag håller på o spy på det nu, så sjukt tråkigt så nu får det vara nog!
Nu ska jag gå ner o fixa lite middag, för ingen är hemma så jag kan t.o.m bestämma hur mycke/lite mat jag vill ha utan att någon står o klagar på mig att jag äter för lite! befrielse.
Men imorgon är det en 8- typ halv 6 dag! yeeeey. vi hörs!


Innan jag o Chris gick till Ferian igår gick vi till det omtalade "frozen yogurt glass stället" jag tyckte nog det va sådär, naturell fryst youghurt som glass, inte riktigt min grej kanske men det va okej :)




Asså om ni bara visste hur förbannad jag blev när jag såg det här! dom har levande små ponnys som karusell på FERIAN, asså är dom helt dumma i huvet här i Spanien elelr?!?! det är tutande radiobilar precis brevid och musiken som spelas i varenda karusell o i vartenda casetas eller bar är så jävla hög att det går inte o va där utan o hålla för öronen eller få tinnitus 10 gånger om (Spanien har ingen lag på hur hög musik man får spela på offentliga platser så ni kan ju tänka er...), och då sätter man en karusell med levande hästar mitt i?! Inte okej.


lina.

41

Hej på er!

Igår åkte jag hem till Chris och vi satte oss o slappa o såg på film, eller tanken va att vi skulle se på film men efter ca 15-30 min sov båda som två stockar, snacka om trötta! Sen på kvällen skypade jag med mina kära vänner, Emma, Josse, Magda och Mathilda, det va mycket trevligt att få se och höra dom igen :)
 Sen denna dag har det väll inte hänt något speciellt, jag o Chris gick till stranden för första gången på typ 3 veckor, det va skönt o få lite sol på sig igen även fast man känner att den inte tar lika mycket som en juli dag ;) men jag ska inte klaga, det är 10 oktober o jag kan gå till stranden o sola och så fort man går utanför dörren så svettas man :P
Men imorgon blir det skola som vanligt o sedan ZUMBA! gick ju aldrig på det förra gången eftersom jag fick halsfluss, men nu jävlar! :D sen på kvällen blir det att gå till ferian eftersom vi har studiedag på Onsdag! :D blir nog kul!
Men nu ska jag faktiskt gå o sova, för jag somna inte förens 1 inatt o då va ajg skapligt trött imorse vill jag lova!
Men vi hörs imorgon :) puss


Gruppkram

lina.

40

God morgon på er!

fan va jag är sliten.. festat 3 dar i rad nu varav 2 av dom har jag inte kommit hem innan 5. Men det har varit så jävla kul :) vi har varit på ferian varje kväll o i Fredags va nog den roligaste kvällen någonsin här! dansade heeeeeela natten på ferian dock hade det sina konsekvenser, jag kom haltandes hem med en svullen och blå fot (tror jag blev rejält stämplad av en klack på dansgolvet), och min andra fot blödde jag ifrån på något mystigt vis, men det va det värt vill jag lova!
Och igår va det också jättekul, dock inget dansande typ tyvärr, men jag o Chris satt o prata med 2 spanjorer som verkade va jättetrevliga o snälla, sedan säger dom att dom ska skjutsa hem oss i sin bil och dom tror på fullaste allvar att vi ska följa med, men då sa jag att vi inte skulle det för vi inte kände dom o så, och jävlar va dom blev sura! jag trodde dom skoja först när dom bara blängde o gick iväg, men det visade sig att dom blev sjukt sura på riktigt, så man undrar ju vad dom hade tänkt....
Annars så åkte jag och Chris en bergodalbana och jag och Linda åkte den värsta jävla karusell jag någonsin åkt tror jag, spinrock typ fast man står stilla rakt upponer i luften och sen snurrar ett helt varv o allt möjligt, fy fan. trodde jag skulle dö på riktigt där när jag hängde uppochner flera,flera metrar uppe i luften, men men det va kul ändå :D
Nu ska jag gå o förhoppningsvis försöka hitta på något denna dag!
puss

Först blir det lite bilder från fredagkvällen!












battle på dansgolvet!






Bilder från lördag!




Undra hur Vanessas tjur mår!















lina.


FERIA

nu kommer bildbomb från igår och från idag!




























Min värdmamma, jag och Ellinor








Min kamera dog sen men ska se om jag kan sno lite bilder från Chris ! ;)
Nu beger jag mig ut igen, är så otaggad som man kan bli typ men det blir nog bra, :)
puss

lina.

38

God dag!

Idag är ju den stora feria dagen! och det va sagt att vi skulle åka innan halv 12 för o se på paraden o grejer, men dessa jäkla spanjorer o tider!!!!! nu är det ändrat så vi ska åka kl 1 alltså har vi missat hela paraden o skit, så frågan är va i helvete vi ska göra?
Kvällen igår var iaf mysig, det kommer massvis med bilder sen när jag pallat lägga in dom på datorn!
Det va massvis med folk man tog sig inte ens fram vid dom uppbyggda barerna och karuseller överallt o jättevacker va det!
Och ikväll kommer det bli minst lika kul! för ikväll ska här åkas karuseller o nedrans massa kul! :)
Men jaa jag ska väll sitta o vänta? eller göra mig iordning eller va jag nu ska göra, för det käänns rätt ovärt o klä på sig klänningen o allt det där o sen ska vi inte ens se paraden o det. A jag fattar inget. så vi får helt enkelt se vad som händer!
men vi hörs senare innan kvällen förhoppningsvis :)


klänningen som jag ska ha på mig ser ni lite utav till höger..


lina.

37

Idag börjar Ferian!!! (nu vet jag varfr man firar, man firar Fuengirolas helgon Rosario! :P) Så ska börja fixa mig lite för att sedan ta mig hem till en i klassen och hon ska laga SVENSK mat till oss, fy fan va gott! Sen bär det av ut mot ferian! och sen får vi se vart kvällen leder! :)
Men nu måste jag verkligen börja fixa mig, för jag är redan lite sen, vi hörs :)

 


lina.

36

Ridningen var en total besvikelse, fick varken trava eller galoppera eller ta hand om hästen eller nått, men det va underbart o bara va i stallmiljön och sitta på hästryggen igen!
Annars händer det inte så mycket för tillfället, plugg, plugg o ännu mer plugg!
Men idag satt vi några 3:or o snacka om studenten, ska bli så jävla kul!!
Jaa ni, har inte så mycket att dela med mig utav, Ferian börjar imorgon och min värdmamma har fått för sig att vi inte har någon skola imorgon så måste gå ner o försöka få fram att vi visst har det, wish me luck!
Ikväll blir det även samma mat som man alltid får här nu mera, börjar bli trött på det här med att alltid få ett berg av mat o sen samma mat hela jävla tin och jag överdriver inte det är verkligen så.
Jag är verkligen inte på bra humör idag, så vi hörs imorgon ist! :)


Fölen som precis hade skiljts från sina mammor


den bruna hästen i mitten skulle få föl när som helst, som man kan se!







Blev inga bilder på när vi red o så, för det blev lite panikartat precis när jag hade hoppat upp, min häst va nog en av dom lite stökigare för den totalvägra o stå still o sen bet en annan häst en av guiderna o lite så ville inte dra upp min kamera mitt i allt!

lina.

34

Hej!

Blev en lektion för mig i skolan idag, sjukt onödigt... Men sen åkte jag o Chris till Mira mar, mycket trevligt! införskaffade även en hudkräm ÄNTLIGEN, så slipper jag ta slut på Ellinors ;)
Men när jag kom hem fick jag en redig genomgång av min yngsta värdbror om att även fast jag mår bra nu måste jag vara jättenoga med o fortsätta äta antibiotikan o jag måste lova att jag gör det o allt va det va! o nu kom min värdmamma upp för att fråga va min antibiotika heter o sen sa hon nått om att hon skulle till apoteket imorgon och då blev jag lite orolig, för jag ska väll för fasen inte ha ännu mer antibiotika?!?!
Jaa vi får väll se hur dethär slutar...
Men imorgon är det iaf RIDNING!!!! äntligen!  och sedan eftersom det är kanelbullensdag så ska vi baka kanelbullar på skolan på kvällen :D ser ut o bli en toppendag!
Annars så börjar det ju dra ihop sig för ferian, hela feriaplatsen består av arbetande människor som sätter upp karuseller o allt möjligt, det börjar på torsdag så det ska bli as kul!! o för er som undrar va ferian är så har jag fan inte en aning, förutom att man går runt stylad från topp till tå med blomma i håret o sånna typ "flamenco" klänningar o allt möjligt o typ går runt? festar? dansar? aja kul ska det iaf bli! så det ska ni få mycket bilder på! :)
Men nu ska jag duscha sen lägga mig o kolla på film!
Vi hörs imorgon efter ridningen med förhoppningsvis miljontals bilder! :)




lina.

33

Blev sjukhuset igårkväll...
Jag hatar sjukhuset i Sverige, men jag totalt avskyr sjukhus i Spanien, fick ont i magen bara jag kom in på det där jävla sjukhuset.. Man kan inte bli förstådd och jag förstår inte dom, så man har ingen aning om va som kommer hända, det är det som skrämmer mig! Och dom är så sjukt otrevliga på sjukhusen här, det märkte vi ju i sommras, då va det helt katastrofalt så fel dom behandla oss bara för att vi va 4 svenska tjejer o hur taskiga dom va, likadant igår mot mig men inte mot min värdmamma, på  mig va dom sura hela tiden o otrevliga när jag inte förstod va dom mena, usch asså... Men det gick iaf rätt fort som tur va, fick gå in o bli undersökt av en gammal gubbe, förstod inte ett skit när han berätta vad det va jag hade, så jag gick därifrån med en diagnos men inte fan visste jag va som va fel på mig (eller inte mer än va jag redan hade listat ut själv innan). Men sen gick vi iaf till apoteket och då fick jag se mitt informationspapper som man får här om sig själv när man har varit på sjukhuset, då förstod jag att jag skulle få antibiotika mot halsfluss, så vi gick och köpte det o min värdpappa betala skiten även fast jag sa att jag skulle betala eftersom det är jag som är sjuk, men han tyckte det va självklart att han skulle betala det där efterom jag är hans dotter! så det va bara tacka 1000 gånger o sen åkte vi hem!

Så på nästan exakt en månad har jag hunnit med 2 halsfluss o en rejälförskyldning, det kan nog nästan vara rekord för mig!
Och på nästan exakt 2 månader har jag fått 3 olika antibiotika kurer var av 2 av dom har varit här i spanien(matförgiftningen o nu halsfluss), där det är lite starkare mediciner än i sverige. Jaa det är fint må jag säga!

Men idag känner jag mig som en ny människa :D har bara lite ont i halsen o febern har jag inte ens pallat ta för det känns så bra, lite trött men va precis ute o gick en sväng, helt underbart! har ju inte varit utanför huset sen i Torsdags så det va fint!
Men nu är det dags för mig o kolla klart på mina Glee avsnitt, började från början i lördags eller fredags kväll o jag är fast, trodde aldrig jag skulle gilla det, men jag börja se från första avsnittet säsong 1 o nu kan jag inte sluta :(
Men vi hörs!




Min söta lillasyster hade suttit o målat olika mustacher på fingrarna sen började vi diskutera häxan som min idiot till morbror är gift med o (hoppas en aning att hon eller han faktiskt ser det här...) hon har nämligen mustach så sara utvecklade det där o så blev det ett litet internskämt, så ni inte tror att vi sitter o leker Hitler eller nått för så är det inte!


Tack älskade syster att du finns, speciellt i sånna tillfällen som igårkväll!


lina.

32

hej på er!

Jag lever, tro det eller ej. Men har mått så jävla dåligt dom här dagarna så jag har inte pallat o blogga!
Igår var det kaos, min värmamma va så rädd för att jag va så sjuk så hon ringde liza som sen ringde mig o hej o hå, men det redde ut sig till sist! Så sjukhuset slapp jag ännu en gång (tack gode gud!)
Men imorse va första dagen jag vakna med under 38 i temp, alltså går det åt rätt håll! men tyvärr har jag fått ont i halsen nu, precis typ halsfluss ont och det är ju halsfluss som går på skolan (nu lär jag väll inte klara mig undan sjukhuset om Liza får reda på att jag har ont i halsen :P) Men det blir en lugn kväll ändå, för är fortfarande jättesnorig o hostig o helt utmattad blir jag bara av o gå ner till köket typ, så ännu en ensam hemmakväll, sjukt rolig helg måste jag då säga! :O
ännu rolligare är det när man går ner och märker att ingen är hemma utan att ha sagt nått! trevlig lördagkväll helt enkelt!
Ni får ursäkta allt klagande men när man är sjuk tycker jag att det är tillåtet att klaga lite!

ett plus med denna dag va att jag fråga Ellinor om hon kunde köpa med sig en cola o chips hem till mig och sen när hon kom hem hade hon med sig det, vilket i stort sätt har räddat min dag! och sen till en liten rolig sak, att sen kom det fram att det va inte Ellinor som hade köpt det, utan det va hennes pojkväns (som nu har flyttat ner hit med några kompisar) ena kompis som hade köpt det till mig! :) mycket snällt av honom :) 



En bild på mig o Chris som också är sjuk!!


lina.

RSS 2.0