Dålig uppdatering

Dålig uppdatering, jag vet!
Men lördagskvällen satte sina spår rejält på söndagen därav att de inte blev någon bloggning! fy fan aldrig varit så bakis i hela mitt liv tror jag men de var de helt Klart värt för lördagkvällen va toppen rolig! :) och igår var jag och skrev på kontraktet helt underbart!! Så från och med imorgon kommer ni hitta mig i stallet!!!! :) och idag har jag varit i skolan, typ helt i onödan som vanligt och sen har jag sovit typ och nu ska vi i familjen åka och kolla på när pappa o dem tävlar i go cart! ;)
Men vi hörs imorgon :) puss


Sangria

Lite sangria för o få lite underbar Spanien känsla innan jag drar vidare tsm med Magda på förfest och sedan utgång på de! :) de blir fint, vi hörs imorgon!


Lördag

Nu bär de av mot ikano med mamma o pappa! :)


Fredag

Hej!
Dagen idag behöver vi inte ens tala om! börjar med att jag fick springa som bara den till bussen eftersm jag va as sen, sen när jag väl sitter på bussen tappar jag min dator ner från sätet och sen åker den iväg så jag får springa över halva bussen o hämta den, och skolan behöver vi inte ens nämna. Men nu sitter jag iaf här o tanken va att de skulle bli en utgång ikväll men jag backa så kör vi all in imorgon ist!! :D så nu har hela min familj lämnat mig så sitter o funderar på om jag orkar laga tacos till mig själv (hatar o laga mat till mig själv bara) eller om vi skiter i det! ska iaf krypa ner under en filt men lite chips och se någon bra film :)
vi hörs senare eller imorgon!

Dålig dag

Idag har inte varit någon bra dag, inget har gått som de ska och jaaa jag har bara haft en dålig dag helt enkelt! Och nu när jag kom hem så skar jag mig i fingret med kökskniven när jag skulle skära frukt, fint...
Så tror de är dags att tacka för mig nu och gå och kolla på en film eller nått!

Bild från när jag va på väg till stallet igår!


Stallet

Hej!

Nu har jag kommit hem från stallet!
han har inte varit igång på 1 månad men de gick väldigt väldigt bra faktiskt! Vi va i ridhuset och gick runt lite, longera och jag hängde lite på honom, han va så duktig så! :) men nu håller jag på att frysa ihjäl! Så sjukt kallt så ska duscha o sen åka och hämta Sara och sen ska vi åka till maxi då vi fått i uppdrag att handla eftersom mamma och pappa inte är hemma, kommer ju gå fint! Men vi hörs senare :)

De flesta bilder blev som den första då han hade liiiite problem med att stå still men på den andra bilden ser ni hur min fina pålle ser ut :)


Bikini

Hej!

Idag var en sjukt onödig dag i skolan, vi kom dit kl 10 och kl 12 gick vi därifrån och under den tiden gjorde vi typ ingenting! Förutom 2 tidsplaner, rätt ovärt! Sen låna vi Emmas mammas bil och åkte till ikano och kolla lite där :) sen har de inte hänt så mycket idag! Men imorgon ska jag till min fina Gustav (hästen) och börja fixa allt! :) de kommer bli kul!
nu har även mina bikinisar kommit!
En aprikos och en turkos så jag kommer synas på stranden i sommar! ;)
Men nu är de dags att gå o äta :) vi hörs!

Färgen är mycket starkare i verkligheten!


Balträning

Hej!

Idag var de balträning som stod på schemat och imorse va jag så trött så jag förstod inte va jag gett mig in på men när vi väl kom dit så va de jättekul verkligen! :) idag va de kanske inte jättekomplicerat men de blir nog bara värre o värre... Men de blir nog fint :D
Imorgon börja ännu en ny skolvecka, usch och fy! Men innan man vet ordet av de så är de helg igen så de ska nog gå! :)
Men nu är de dags att duscha o sova :) så god natt!

Får en bild på när jag flytta till Spanien och 2 på när jag kom hem igen som jag snott av pappa! :)
Varför kan jag inte få va så brun igen som innan julafton?


Dior

Ikväll håller mitt lilla mysmongo mig sällskap, legat på min hand hela kvällen så jag sitter fast här! Men nu är de dags att sova så jag orkar upp imorgon så god natt på er! :)

Syns inte så bra men lite iaf! :)


Grillat

Nu är vi hemma igen efter att ha gått på stan i Norrköping i ca 4-5 timmar! Snacka om att man är trött och har ont i fötterna, så nu är det dags för lite middag som idag är GRILLAT :D ni som
Känner mig vet att tacos och grillat är det bästa som finns enligt mig! Så pappa står därute fullt påklädd och med en bygglampa och grillar :) mums! Men annars blir det nog ännu en lugn kväll för mig, det behövs ibland :O och imorgon är det dags för första balträningen, är as taggad men kommer skämma ut mig totalt med tanke på att jag inte är någon höjdare på o dansa, men de handlar ju o bjuda på sig själv! :)
Aja nu är de dags att äta! Puss på er

Orkar inte lägga upp vad jag köpte men från dessa affärer fick jag iaf med mig lite! Och från och med nu, shoppingförbud för mig (undantag, balsaker, studentsaker, hästsaker)!!! Önska mig lycka till för de kan behövas!


Norrköping

sitter i bilen nu, tänkte bjuda på lite fina bilder , så se och njut! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1317698/images/2012/pic_185445004.jpg" class="image">


Lördag

Hej på er!

Idag är jag fruktansvärt trött och har en hel hög av läxor att göra, ska försöka bli klar med allt i internationell ekonomi så jag kan avsluta kursen!
Men först ska jag och kära familjen åka till Norrköping och kolla lite! Men vi hörs senare :)


HÄST!!!!!!

Jag är så glad att jag håller på att spricka!!!
Allt gick super fint och det känns toppen bra!!! Jag fick provrida en utav hennes andra hästar (eftersom Gustav inte är inriden helt ännu) och de gick så bra som det kunde göra efter att inte ha ridit på 6 månader och allt kändes super bra!
Som ni kanske fatta så heter hästen som JAG SKA BLI FODÄRVÄRD TILL (om allt går som de ska) Gustav :)
Världens underbaraste häst kan jag säga, ALDRIG någonsin varit med om en mysigare häst o ha o göra med!
Så i början av nästa vecka ska vi skriva kontrakt (om det går som det ska, man ska aldrig ta nått förgivet!!)!
Med tanke på att han inte är så mycket riden alls utan bara jättemycket hanterad (därav att han är en helt fantastisk häst) så har jag ett stort projekt framför mig men det kommer bli suveränt! :)
En barndomsdröm som är påväg att gå i uppfyllelse!

Bild kommer om allt går som de ska :)
Nee nu måste jag lugna ner mig ännu en gång, händer så mycket roligt i mitt liv just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Men nu vet jag iaf att jag ska duscha och äta :)

Jävla buss

Kul när bussen går sönder vid tallboda centrum o man har bråttom och får ist gå enda hem med skoskav också! Fint! Ska iaf åka och provrida en häst snart, så får hoppas jag hinner! Vi hörs sen


Kärt återseende

Efter en powerwalk hem kl 3 på natten och sedan 2 timmars sömn för att sen gå upp till skolan! Jaa ni förstår kanske hur pigg jag har varit idag ;) men de va de värt!
Kvällen bestod av mycket mycket dans med mina fina vänner men jag träffade även min underbara vän Rebecca för första gången på snart 4 år igår också, va verkligen helt underbart kul att få se henne igen!!! :) har så mycket fina minnen tsm med den tjejen! :)

Men nu är det dags att sova för jag är helt slut! Ikväll blir de nog o sova lite mer än 2 timmar, :)
God natt på er!


Klänning!!!!!

Jag har köpt min drömklänning!!! och färgen va faktiskt fin även fast det inte blev en rosa som jag ville, men aa helt underbar klänning så nu är jag glad :D bara allt annat kvar nu men de kommer bli toppen :D

Dåligt ljus men den är klargul och skit snygg!!


GLAAAAD!!!!!

Balen fixad och det kommer bli SKITkul tror jag!!!! :D
Och på Torsdag eller Fredag ska jag åka och provrida en häst!!! :D (har 2 till att provrida någon annan vecka, inget bestämt)
Fan nu rullar livet bra!
nae nu måste jag gå och lugna ner mig, så ska äta och sen sova!
För imorgon är det utgång som gäller också, så nu kan det nog näääästan inte bli bättre! :D




En gammal bild på mig och Orion!

Jo, jag ser dom men jag väljer att se förbi

Hejhej!

Idag har vi som går i 3:an och inriktiningen marknadsföring varit på YG (yrkesgymnasiet) och fått en intruduktion om vad våran praktik ska handla om, då vi inte har en "vanlig" praktik, pallar inte förklara, men tror iaf de kan bli kul men väldigt svårt och kkänns som vi har väldigt mycket press på oss men de blir nog bra! :) Sen efter skolan så följde Emma med hem hit och vi beställde STUDENTMÖSSA, skönt att ha de avklarat, :D nu är de bara balen som är lite kris med! Men sen efter att hon hade gått hem har jag bara kollat på tv o tagit de lugnt, skulle åkt o träna men de blev inte så, får göra de imorgon! :)
Imorgon ska vi iaf till yg igen och börja på eventet vi ska göra tror jag! :)
Men nu ska jag duscha o sen sova, eftersom jag försov mig imorse och fick springa till bussen vilket höll på att sluta i katastrof då de va så jäkla halt på vägen att jag höll på att ramla ett antal gånger, underbart att allt är som vanligt här :D men nu är de dags att gå :)
vi hörs!


satt och kollade på lite bilder och insåg att jag faktiskt saknar Spanien en aning, eller inte skolan och de men iaf min fina vänner i skolan och så..
Och denna kväll är en kväll jag sent kommer glömma, kebabätande, konstig Spanjor,klättrande på staty i rondell,sova/däcka i en rondell m.m. m.m. Jaa en helt vanlig utgång i Spanien helt enkelt tsm med mig och vanessa :D fan va jag saknar den tjejen <3

Svar på kommentar

Hej!
Igår var ju jag och Maja ute, de va lika trevligt som vanligt men så in i helvetes kallt att jag trodde jag förfrusit hela kroppen då de va så fullt överallt att vi fick sitta ute i minus grader och under några usla värmelampor men de va de värt :) sen också såklart missade jag halv 2 bussen inatt och nästa gick inte förens halv 3 så där satt jag ensam på rese tills jag ringde mamma som sa att jag skulle sätta mig i en taxi ist för o sitta där själv, sagt och gjort! Så tillsist kom jag hem genomfrusen och trött :) sen idag har jag bara tagit det lugnt och tränat och nu ligger jag och syster i soffan och kollar på mamma Mia för typ 100 gången, mysigt! :)

Sen fick jag även en kommentar om vilken teater jag jobbar på, och det är sagateatern (men vemsomhelst kan ju låna sagateatern men jag och Maja jobbar på den årliga nyårsteatern som går där) i Linköping som jag och maja har jobbat på varje vinter (eller jag jobbar ju inte nu eftersom tanken var att jag skulle tillbaka till Spanien) i hur många år som helst :)


Lördag

God dag! Nu ska jag och syster åka in mot stan och kolla lite sedan ska jag och mina söta vänner på en invigning och sen ikväll ska jag och Maja ut! Så denna dag ser lovande ut :)
Vi hörs senare :)


Fredag den 13

Idag fick vi reda på vart vi ska åka till på 3:ornas businesstrip och det blev.....
SKOTTLAND :D as coolt ju :O
Stod mellan spanien,london och skottland! och Spanien va tur att det inte blev, tycker jag, jag har ju spenderat rätt mycket tid där om man säger så... och London skulle varit coolt o så men dit kan man ju åka för typ 100 kr med sina vänner medans skottland är ju inget "vanligt" resemål kanske så de kommer nog bli toppen! Så den 7 - 11 Maj åker Bp09A och Cop09A till Saint Andrews :D
ville bara berätta de (a)
Annars så har min Fredag den 13 varit förvånansvärt bra :O De enda som har hänt var att jag missa nästsista trappsteget i trappan i skolan och snubblade nerför resten av trappan, men de är ju bara vardag för mig! :) Men nu ska jag plugga lite :) vi hörs!








Biltvätt

Hej! Idag har de inte hänt ett skit typ, tog sovmorgon och sen åkte och träna :) sen nu på kvällen åkte jag och pappa till Ikea och jag införskaffade lite saker till mitt rum så nu ska de göras om! :) sen åkte vi och tvätta bilen och jag blev mer blöt än bilen typ så mycket som de blåste , men de blev fint :) men nu är det dags att sova snart faktiskt för imorgon blir det upp till skolan för att få höra vilket land vi ska åka till på vår business trip så de ska bli spännande :)
Men vi hörs imorgon!

Fin bild som min syster tog på mig sjungandes när vi åkte till norrköping igår!


MAJA!!
















STORT jävla grattis på 19 års dagen min älskade bästa vän! :)
16 år har du varit vid min sida och alltid varit min bästa vän!
Vi har verkligen en miljon roliga och galna minnen ihop och jag är så glad att du är min vän :)
Din familj är min familj och min familj är din familj :)
Någon dag ska jag scanna in bilder på oss från när vi va små, då kommer det finnas en hel del fina bilder ;)
Nu ska jag inte babbla på mer, vill bara att du ska veta att du betyder så mycket för mig!
Puss <3

Rondellkörning

Hej!
Blev inget inlägg igår, har ingen bra ursäkt tyvärr men igår satt jag och syven och la upp mitt schema o allt i nästan 3 timmar, men de blev väldigt bra faktiskt! :) sen hade jag historia b (fast de blev en samhäll b lektion ist) sen sluta jag! Och nu resten utav veckan är jag ledig, typ! :) men idag satt jag och jobba igen det mesta jag har missat i historian så nu har jag inte mycket kvar, sen va jag o träna och sen åkte jag hem och duscha och gjorde mig iordning och åkte och hämta Sara på skolan sedan åkte vi till Norrköping och shoppa, de blev en trevlig resa och p.g.a mitt kassa lokalsinne och även Saras så blev det tre varv i en rondell en gång där, men vi löste det fint sen och hamnade rätt, men lite konstiga blickar fick vi ;) sen nu har jag,mamma och Sara suttit och beställt från hm katalogen, blev inte mycket, men 2 bikinisar klicka jag hem :)
Förövrigt ser min vecka väldigt lugnt ut, med tanke på att vi ska ut på praktik nästa vecka och alla höst kurser är avslutade så har vi inget att göra i skolan! :) men nu ska jag gå och kolla lite på tv så hörs vi :) puss

Här har ni usla bilder på vad jag köpte i Norrköping :)


Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma

Hej!

idag va första dagen på tbs igen då, kan ju säga att allt va som vanligt typ ;) men gu så skönt o va tillbaka!
Men imorgon måste jag gå upp tidigt trots att jag antagligen inte har någon lektion imorgon, men ska till rektorn på morgonen för o fixa allt! jag hoppas på att kunna tenta av en hel del ämnen så jag kan hänga med på de vanliga schemat :) men vi får se!
Annars så åkte jag o träna efter skolan sen så fastnade jag och sara framför ett sjukt program, världens största bröstimplantat och jävlar asså, folk gör ju fan allt för pengar o publicitet, sjukt!
men aja, nu ska jag iaf sova så hörs vi imorgon :)





lina.

Skolan

Nu är de dags att dra sig mot skolan här hemma för första gången på nästan ett halvår! :) vi hörs senare, puss!


Söndag

God dag!

Blev väckt imorse o trodde jag skulle svimma så trött jag var! men gårkvällen va trevlig! först satt jag och Magda på 55:an och drack vin och snacka lite skit, sen gick vi vidare till platå där vi satte oss o drack ännu mer och prata sen efter ett tag började det komma lite folk, så de va kul o träffa folk som man inte sätt på säkert ett  halv år - 1 år så de va trevligt :) sen så dansade jag, Magda och Siri (Siri va också ute me sina vänner :)) hela natten lång o de sluta med att jag och Magda sprang som bara den till bussen efftersom de va den sista o när vi kom till busshållsplatsen visade sig att bussen inte gick förens om typ 5 min, men lite motion skadar ju aldrig! Men de va en väldigt lyckad kväll! :)
Idag har jag inte gjort mycket, följde med mamma o pappa till mobilia o gick där sen nu ska jag åka iväg o träna, så där har ni min kväll och dag :)
Imorgon börjar även skolan, sista terminen så sjukt underbart!!
Men ska åka o träna nu, vi hörs! :)




lina.

Snö!

Nu går bussen in mot stan alldels straxt tillsammans med min älskade Magda! denna kväll kommer nog bli perfekt om jag får gissa (de är ju t.o.m. SNÖÖÖÖÖÖ och de snöar massor o jag ÄLSKAR ju snö :D), de brukar de ju bli när vi två är i farten ;)
men vi hörs imorgon :)



lina

Vänner

Hej! Idag ställde jag klockan på ringning och åkte och träna, jobbigt men de va så mycket folk så jag blev inte där så länge! :) och nu ska mamma,Sara och jag åka in till stan för att uträtta lite ärenden och sen ikväll blir det utgång! :D en toppendag helt enkelt, vi hörs senare eller imorgon för nu måste jag åka :)

Vill bara tacka för alla UNDERBARA mejl o sms jag fått från er mina Spanien vänner!! Suttit tårögd i flera dagar nu och usch va jag kommer sakna er :( men även fast vi alla bor på helt olika ställen i Sverige MÅSTE vi hålla kontakten för alla ni är helt fantastiska och jag är så glad att jag har träffat er! <33

Här har ni även en bild på mitt nyfärgade hår, Väldigt nöjd med färgen faktiskt och de känns lite fräschare än mitt sjukt solblekta hår jag hade innan :)


syster tar över!

Som ni ser (tryck f5 om ni inte ser) så har min kära syster yster fått en ny design gjort av hennes underbart snälla lilla syster . Jaja den kanske inte är mega snygg eller så men tyckte att Linas gamla började bli lite väääl gammal:)
men efter som att jag nu varit så snäll så förtjänar jag lite länkar här och där så här kommer en FEEEEEET LÄNK till min halvfula blogg...
En stor, blöt och slemmig puss till alla!
somliga är ju bara födda som naturliga skönheter...
PUSS

TBS PÅ MÅNDAG!

Jaa jag tänkte nu när ändå alla andra som inte ska tillbaka till España har talat om de kan ju jag också berätta att jag inte kommer att åka tillbaka!!!! Utan de blir o stanna i kära Linköping med mina underbara vänner och familj för mig :) Kommer säkert få 1000000 frågor, VARFÖR?
och joo de kan jag berätta för er, jag trivdes helt enkelt inte!
Men jag ångrar defenitivt inte att jag åkte till Spanien, för jag har många underbara minnen från denna höst, Barcelona, Madrid, alla dagar på stranden, ferian, alla mina och Vanessas galna utekvällar, alla bakningsstunder i skolan, alla mysiga fikastunder m.m m.m. m.m.
Men som man säger borta bra men hemma bäst!
Det finns 2 underbara tjejer som jag har lärt känna som jag kommer sakna nått fruktansvärt (jag är säker på att ni vet vilka ni är), och även fast vi bor på helt olika håll i Sverige så måste vi hålla kontakten och träffas!

Men nu vet ni iaf, så nu blir de sista halvåret på mitt kära TBS :)





































"That's what friends are for"

God morgon!

Idag ser ut o bli en lugn dag! men nu ska jag slänga på mig träningskläderna o åka o träna o sen följer jag nog med mamma o handlar ikväll eller nått, så där är mina planer för dagen! :)
Vi hörs antingen ikväll eller imorgon :)


tänk va livet va lätt när man va liten

god kväll!

När jag kom hem efter att ha tränat blev det bara att slänga sig i duschen o sen dra på sig mjukiskläder för att ta bilen hem till Titti!! Där jag,titti och siri hade en mysig filmkväll! sen efter de åkte jag in till stan och hämtade upp min kära syster, så de är i stort sätt vad som har hänt idag :)
Imorgon får vi se vad som händer o om jag ens tar mig upp ur sängen, för idag hade jag grov träningsvärk så vill inte fundera över va jag har imorgon! men nu är de dags att sova så god natt på er! :)


Man va ju rätt cool när man va liten!

Some people never change

Hej! Nu har jag suttit och bara kommit på usla anledningar till att inte träna i flera timmar så nu tvingar jag iväg mig själv till gymmet! Vi hörs när jag kommer hem :)


I am Sam

Nu är jag helt död! Det märks att de va ett tag sen jag träna men nu har jag börjat med ett av mina nyårslöften så nu är de bara o fortsätta, så imorgon är jag på't igen!
Iaf nu har jag gråtit mig igenom filmen I am Sam, sjuk bra film men jävligt sorglig! Men dags o sova nu :) god natt


Träna

Nu blir de att åka till Friskis med Maja o träna lite! :)


Sjukhuset

Nu blir de att åka en sväng till ikano innan jag ska på mitt 4:de sjukhus besök på en vecka!


Happy new year

Hej!

nu va de väldigt länge sen jag skrev här men jag har jobbat varje dag denhär veckan och sen i onsdas så hade jag och mina fina vänner, Magda, Josse, Mathilda och Emma våran årliga julklappslek! skrik, skratt, glädje och en hel del frustrationer, de hör till när vi kör paketleken, men de va riktigt mysigt, som vanligt :) Sen torsdag-fredag efter jobbet har jag träffaat mina älskade vänner, Siri, Titti och Jossan! och på torsdagen fikade vi bara och satt och prata och sen på fredagen va vi ute och åt på restaurang och satt o prata gammla minnen och fick lite åldersnojja, men de va riktigt kul att få träffa dom igen!!! :) Sen igår var de ju nyårsafton, jag jobbade först sen åkte ag fort hem o bytte om sen åkte jag och hämtade upp Magda och Fellan för att sedan bege oss till Gränna där vi firade nyårsafton i Albins stuga med ett härligt gäng! :) riktigt trevligt!
Och idag har jag inte gjort ett skit förutom kört hem och sen bara sovit :)
I år har jag även 3 nyårslöften, som jag fan ska hålla!!!!!!!!!
men nu är de dags att sova igen, för är helt sjukt trött, vi hörs :)




RSS 2.0